Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ona03'][B]joanna83[/B] bardzo proszę :lol:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/126514-CiEPA-E-ZIMOWE-KUBRAKI-DLA-PSA-W-BEZDOMNYCH-KTOA-JESZCZE-CHAE-TNY[/URL]

dziewczyny szyją również dla psów prywatnych tylko cena jest troszkę inna ;)

[/QUOTE]

Dziękuję bardzo, właśnie zaglądam :)

Posted

[quote name='togaa']Ciekawe co na to nasza [B]pom-pon[/B]! ?[/QUOTE]

Na pewno chętnie upiecze:evil_lol:w końcu jak JPG osobiście prosił:cool3::evil_lol:

A siurek gdzie???:razz:

Posted

[quote name='togaa']Żółte piegi to własnie te kontrolowane siury. Tzn. Lolo podniosł łape i ...taki efekt !!!!:lol:[/QUOTE]

:multi::multi::multi:
Tylko środkowego zdjęcia mi zabrakło, siurka siurkającego znaczy, Togaa masz spóźniony refleks:evil_lol:

Christoph dzięki, że dane mi było zobaczyć tak cudne siuśki:evil_lol:

Loluś ja cały czas wierzę w twojego siusiaczka:lol:

Posted

Te czarne oczy......!!!!
Autorką portretu jest p.[B]Bożena Tomczak,malarka[/B]. Bożena głównie maluje konie które kocha z wzajemnościa/ i nie tylko własne/, maluje je,pisze o nich... Ale dla Lolka zrobila wyjątek.;):lol:
Tylko kto nam ten bazarek zrobi ?????

Dobrze[B] Enegr[/B]y, nastepnym razem bedę sie czołgac w śniegu pod Lolkowym ogonem...

Posted

Nie mogę napatrzeć się na portret :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Normalnie zauroczył mnie, albo zahipnotyzował :p
jaka będzie cena wywoławcza ????? :razz:

Posted

Chocby z szacunku dla Autorki portretu, nie wypada dać wywoławczej symbolicznej.
Tym bardziej że powtórki raczej nie będzie.
Portrecik jest więc jedyny i niepowtarzalny.....Tylko bedzie problem z wystawieniem....

Posted

[quote name='togaa']Chocby z szacunku dla Autorki portretu, nie wypada dać wywoławczej symbolicznej.
Tym bardziej że powtórki raczej nie będzie.
Portrecik jest więc jedyny i niepowtarzalny.....Tylko bedzie problem z wystawieniem....[/QUOTE]

Nie będzie, nie będzie ;) coś wymyslimy.
Tylko niech ten styczeń się skończy, potrzebne nowe wypłaty :evil_lol:

Posted

[quote name='ona03']Nie będzie, nie będzie ;) coś wymyslimy.
Tylko niech ten styczeń się skończy, potrzebne nowe wypłaty :evil_lol:[/QUOTE]

A to będzie 1 portrecik?

Posted

[quote name='pom-pon']Togaa szykuj się, bo 30-31 stycznia jedziemy na narty do Wisły :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:i zamierzamy Was odwiedzić!!!!! Proszę do tego czasu zjeść ciasteczka, bo mam nowy wspaniały przepis do wypróbowania :p[/QUOTE]

Ach! w tym całym zamieszaniu prawie że przeoczyłam....!
Dopiero 30-stego..??? No cóz, trudno.! Poczekamy....:lol:
Widzialaś jakie Lolo ma wymagania ciasteczkowie ? :oops:Sam by tego nie wymyślił. To zapewne Christopha sprawka...;):mad:

Posted

[quote name='togaa']Ach! w tym całym zamieszaniu prawie że przeoczyłam....!
Dopiero 30-stego..??? No cóz, trudno.! Poczekamy....:lol:
Widzialaś jakie Lolo ma wymagania ciasteczkowie ? :oops:Sam by tego nie wymyślił. To zapewne Christopha sprawka...;):mad:[/QUOTE]

no to w takim razie niespodzianka :razz: nastąpiła nagła zmiana terminu i jedziemy na ten weekend w góry :Cool!:

a co do ciastek :eek2: to chyba mnie przeceniacie!!!!! Ale zobaczę, co da się zrobić!!!!!

Posted

Jestem w lekkim szoku;
Patrzcie co spadło na bubu ,bo to głównie Ona ma adopcje na głowie.... To jest nie do przerobienia;:shake::-(

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/178173-Lawina-szczeniAE-t-23-psy-w-mieszkaniu-PomA-A-cie[/URL]

Posted

[B]Loluniu [/B]kochany podziel się swoim rozumkiem z ludziskami :mad:
Jak tak można :cool3: za rok byłoby ....... trudno zliczyć ile ?????
Biedna bubu :shake:

Posted

[quote name='pom-pon']melduję, że pierwsza partia ciasteczek dla JPG właśnie się piecze :happy1:[/QUOTE]

Przepraszam, a w zamówionym kształcie:cool3::evil_lol:

Posted

uznałam, że zamówione są nieodpowiednie dla tak młodego psa :cool3: więc wybrałam bardziej rozwojowe kształty:evil_lol:
Loluś dostanie motocykl, żaglówkę, indyka, piłkę do futbolu i wiele wiele innych odpowiednich dla jego wieku :lol:

Posted

Nie wiem dlaczego nikt mi nie powiedział :mad:, że Loluś jest nieletni :diabloti:
Będąc u mnie miał randkę z dwiema ładnymi panienkami, ale one na niego nawet nie spojrzały :cool3:.
Właśnie poszukuję zdjęcia panienek razem, jak nie znajdę to zrobię nowe bo znowu u mnie są ;).

Jak tam ciasteczka ???? Które Lolciowi najbardziej smakowały żaglówka czy motocykl :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[B]Lolo[/B] znowu obdarowany.!!!! Ciocia [B]pom-pon[/B] nazwoziła Lolowi prezentów...!:multi:
Zaraz ciasteczkom zrobie sesje zdjęciową ....;)
Nie tylko są sliczne,apetyczne ale jak i te ostatnie , wytwornie zapakowane.
Najbardziej smakują wątróbkowe, ale chyba za dużo na raz wrąbał, bo dzisiaj coś koo nietęga....

Lolo dostał też super-szampon prosto z USA. W samą porę, bo stary na wykończeniu...
I Joserę w wersji "dla wybrednych " celem zdegustowania....
Jakie Lolo ma gusta kulinarne to pom-pony same widziały, / wzgardził nawet plasterkiem krakowskiej.../ :razz: