Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety w normalnych sytuacjach nie sika, trzeba jej pomagać, w badaniu wyszło, że zwieracze działają, tylko pęcherz nie czuje, że trzeba się wysikać dopiero jak jest pełny to się opróżnia, nie jest to dobre bo jest bardzo duży a im dłużej sunia trzyma mocz tym jest gorzej:shake:

Posted

[B]Ulka![/B]
strasznie biedna ta Twoja kruszyna ....Skrzywdzona psychicznie i fizycznie ..:-(
.Przypomniałaś mi że trzeba Lolkowi zrobić badanie moczu! Dawno nie było robione....
Staram się żeby Lolo miał zawsze suchą pieluche i stale jest podmywany, ale ryzyko infekcji istnieje...

Lolek zajada sie ciasteczkami od [B]Onki3[/B]. Wyglądaja tak apetycznie,że sami z mężem schrupaliśmy po jednym...
Smakują jak wojskowe suchary...:eviltong:
Mam nadzieję że Lolka nie zamuruje bo potem ma niezdecydowane kupy...tzn. kupa nie może sie zdecydować gdzie chce być .;)

Posted

[B]togaa [/B]:mad::mad::mad: no wiesz ciasteczka Lolcia :evil_lol::evil_lol::mad:

A takimi ciasteczkami to pół dogo się zajada bo Cioteczka [B]Osa [/B]nimi dzieliła :lol:

Posted

[quote name='Cajus JB']Trafiłem przez podobną psinę jak Loluś na dogo. Chętnie poznam Jego historię.[/QUOTE]

zapraszamy, Lolciowy wątek to lektura na zimowe wieczory (200str.)
skrót jest w pierwszym poście

Posted

Ciasteczka robią furorę..!!!
Lolcio to trochę ciapa. Jak je rozgryzał, to cząstki ciacha które spadały na podłogę momentalnie były podkradane przez Niunię i Mikusia.
Dzisiaj też, za grzeczny powrót do domu /mimo że śmieciarze za bramą i było co obszczekać/ były ciasteczka.
Lolo łypnął tymi swoimi gałami to na Niunię to na Mikusia i jedyny ze stada, z ciasteczkiem w pysku ,pędem po schodach pognał na piętro gdzie pod stołem, w samotności ,mógł sie nim delektować....

Łebsko ma całkiem spore, może dlatego tyle w nim rozumku ?

Posted

[quote name='ona03']Jakiego rozumku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I proszę go nie przekarmiać bo nie będzie koooooooooooooo:mad:[/QUOTE]

Dlaczego powątpiewasz w Lolkowy rozumek:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Cajus JB']Trafiłem przez podobną psinę jak Loluś na dogo. Chętnie poznam Jego historię.[/QUOTE]

Ja trafiłam przez [B]Lolcia [/B]i wsiąkłam :evil_lol:
Zapraszamy do lektury ;)

Energy sorki :evil_lol: nie przemyślałam wypowiedzi :diabloti:
Loluniu masz rozumek największy :razz: tylko dlaczego chciałeś zjeść Ruda Maupę :mad: ;)

Posted

[quote name='ona03']Energy sorki :evil_lol: nie przemyślałam wypowiedzi :diabloti:
Loluniu masz rozumek największy :razz: tylko dlaczego chciałeś zjeść Ruda Maupę :mad: ;)[/QUOTE]

Żeby się pozbyć konkurencji:diabloti::evil_lol:

Posted

Dzisiaj był wyjątkowy dzień , bo [B]Lolo [/B]miał osobistych, wyjątkowych gości....!:lol:

Państwo[B] pom-ponowie[/B] odwiedzili [B]Lolka[/B] z torba prezentów,pieluch, dobrym słowem i ...maszynką do strzyżenia /miejsc intymnych/.
[B]Lolo[/B] został wyoglądany na wszystkie strony; zęby, tyłeczek pazurki...Mały przegląd bieżący.
Jest pomysł na podleczenie ....Może pielucha dłużej bedzie sucha?
Byłam pewna że[B] Lolo[/B] nie pozwoli sobie na żadne oglądanie przodu i tyłu, ale w fachowych rękach nie miał szans na awantury..;)

Ciocia[B] pom-pon [/B]upiekła osobiście Lolkowi wielka puchę psich ciasteczek w cudnych kształtach; :lol:
Dogadali sie od pierwszego spojrzenia....zaraz były zabawy na dywanie....Jak to się mówi; [B]zaiskrzyło ![/B]!!

Niech ten śnieg pada jak najdłużej.. Wtedy być może [B]pom-pony [/B]znów odwiedza[B] Lola[/B]....Zapraszamy !!!!:multi::multi::multi:

Posted

Pom-pony ale Wam dobrze:lol:
A jaki sposób na pieluszkę???

Togaa ja do domu nie mogę dojechać, a Tobie sie dalej śniegu zachciewa:razz::evil_lol:
Fajnie, że krasnal miał gości i tak został "oprezentowany":loveu:

Posted

[B]Państwo pom-ponowie :loveu::loveu::loveu: [/B]

[B]togaa [/B]zrób zdjęcie tych pysznych ciasteczek :lol: a może jeszcze receptura :evil_lol:;)

Ja nie miałam żadnych wątpliwości, że Lolcio pozwili się pooglądać:lol:

Posted

witam serdecznie wszystkich zainteresowanych ten piękny mroźny poranek :loveu:

no to teraz niech żałuja wszyscy którzy nie poznali..... Togi :Rose: Tak moi mili, to że Lolo jest cudowny to już wszyscy doskonale wiemy (taki trochę szelmowaty ten nasza mały jaśniepan), ale Togaa, tak miłej osoby i tak pozytywnie nastawionej do życia to już dawno nie spotkałam :thumbs:

[QUOTE]Państwo[B] pom-ponowie[/B] odwiedzili [B]Lolka[/B] z torba prezentów
[/QUOTE]a co do wizyty u Togi to...Toga zapomniała wspomnieć, że nagotowała cały gar bigosu i na wszelki wypadek, jakbyśmy okazali się wegetarianami, miała w zanadrzu pierogi ruskie :sabber: Na deser szarlotka, już nie wspomnę o przepysznym krupniczku, którego, z racji bycia kierowcą, mój małżonek spróbować nie mógł :drink1:

Oczywiście planujemy już kolejny wypad na narty, także niebawem znów Was odwiedzimy!!!!!

[quote name='togaa']Państwo pom-ponowie[/QUOTE]

dobre :lol:

Posted

[quote name='ona03']zrób zdjęcie tych pysznych ciasteczek :lol: a może jeszcze receptura :evil_lol:;)[/QUOTE]

receptura jest ściśle tajna i wysyłam tylko na pw :cool3: osobom które wyraźnie nie widzą już szansy na przeżycie bez tej receptury :)

Posted

[quote name='pom-pon']receptura jest ściśle tajna i wysyłam tylko na pw :cool3: osobom które wyraźnie nie widzą już szansy na przeżycie bez tej receptury :)[/QUOTE]

Chyba :evil_lol: zaliczam się do tych osób :cool1:

Posted

Antagoniści
[IMG]http://img188.imageshack.us/img188/4996/dsc00273xn.jpg[/IMG]

Jak tu ukraść Mikusiowi zabaweczkę
[IMG]http://img188.imageshack.us/img188/5744/dsc00275kq.jpg[/IMG]

Zimno nam!!!
[IMG]http://img96.imageshack.us/img96/6868/dsc00280a.jpg[/IMG]

Lolo podkradacz
[IMG]http://img189.imageshack.us/img189/4600/dsc00282ry.jpg[/IMG]

Posted

Z wizytą u tymczasków
[IMG]http://img198.imageshack.us/img198/2749/dsc00283pz.jpg[/IMG]

I po wizycie
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/4016/dsc00285wy.jpg[/IMG]

A na deser słynne już ciasteczka
[IMG]http://img198.imageshack.us/img198/1200/dsc00286or.jpg[/IMG]

Posted

to jak już tak wielu nie może przeżyć bez tych przepisów to podaję na forum :p:

te różnokształtne (foremki plastikowe do kupienia w tesco- 25 szt za 6zł)
30dag maki orkiszowej, 90ml maślanki, jajko, puszka tuńczyka w oleju, łyżka posiekanej pietruszki
zmiksować tuńczyka (razem z olejem), jajko, maślankę i pietruszkę. Dodać do mąki i wymieszać. Mnie wyszło trochę za luźne to dodawałam jeszcze trochę zwykłej mąki, żeby dało się wałkować. Ciasto rozwałkować do grubości nie mniejszej niż 0,5 cm. Wykroić i piec w temp 160 stopni około 20 minut i po wyłączeniu zostawić je jeszcze na 10 minut w piekarniku.

teraz te kulki: 10dag maki sojowej, 15 dag mąki pszennej, 10 dag ugotowanych wątróbek kurzych, łyżka płatków drożdżowych (niestety nie udało mi się ich kupić, to dałam trochę drożdży instant), 2 łyżki masła, jajko. Wątróbki zmiksować, dodać pozostałe składniki i dobrze wymieszać. Ulepić małe kulki. Piec w 160-180stopniach około 10 minut i po wyłączeniu zostawić je jeszcze na mniej więcej godzinę.
Te kulki to powiem Wam szczerze, że nie bardzo mi wyszły i nie wyglądają tak jak na zdjęciu, także polecam te tuńczykowe
Smacznego :eating: