Poker Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 a cóż ten Lolek tak narozrabiał?Wypuścił się cichcem na panienki czy co ?;) Quote
Energy Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 A filmik gdzie:mad:grzecznie czekamy:diabloti::evil_lol: Wujek pobudka, prosimy o filmik słodziaka:cool3::loveu: Quote
christoph Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Filmik wczoraj nie chciał się załadować :shake: Ale dzisiaj już jest :multi: Loluś rozmawia z Togaa [URL="http://www.youtube.com/watch?v=j8nxwwPd2Ko"]YouTube - Loluś[/URL] Quote
Energy Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 malutki mądrałek słucha glosu ukochanej Togi, słodziaki:loveu::loveu::loveu: dzięki za filmik:lol: Quote
ona03 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Poker']a cóż ten Lolek tak narozrabiał?Wypuścił się cichcem na panienki czy co ?;)[/QUOTE] Panienek w okolicy nie widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Ale nasz Lolcio kochany bardzo chce zjeść Akitkę :mad:, albo chociaż nadgryźć :cool3:. Więc cały czas pilnowanie :mad:, pilnowanie :mad:, pilnowanie :evil_lol:. Quote
_Mona Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Zaznaczam wątek... P.S. teraz też mamy sparaliżowaną sunię Biankę ze schroniska w Gliwicach , ten sam problem co u Lolka Quote
ihabe Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 słodziucha Lolek, tak pięknie kręci łepkiem:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='ona03']Panienek w okolicy nie widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Ale nasz Lolcio kochany bardzo chce zjeść Akitkę :mad:, albo chociaż nadgryźć :cool3:. Więc cały czas pilnowanie :mad:, pilnowanie :mad:, pilnowanie :evil_lol:.[/QUOTE] z a może trzeba mu pozwolić się wykazać i żeby Akitka mu kontrolowane manto spuścił :mad: .Jest szansa,że nabierze szacunku i przestanie się czuć królewiczem , bo [B][COLOR=Red]KRÓLEM [/COLOR][/B]i tak pozostanie :evil_lol: Quote
togaa Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Matko Jedyna !!!!:-o Akitki jak wszyskie azjaty raczej nie mają poczucia humoru...:shake: Samuraj nie będzie się z Lolusiem ciaćkał... Nieeeee... wolę nie myśleć co by się stało....!!!! Straszne! Co też ta Nasza Poker wymyśliła...:mad: Quote
Energy Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Poker nie stresuj Togi chcesz żeby nam sercowo zaniemogła:crazyeye:jeszcze by akitek połknął naszego łobuziaka i co by było:cool3::evil_lol: Quote
christoph Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Poker']z a może trzeba mu pozwolić się wykazać i żeby Akitka mu kontrolowane manto spuścił :mad: .Jest szansa,że nabierze szacunku i przestanie się czuć królewiczem , bo [B][COLOR=red]KRÓLEM [/COLOR][/B]i tak pozostanie :evil_lol:[/QUOTE] W największym skrócie wygląda to tak, że na "kontrolowane manto" nie ma najmniejszych szans - charakterki ;) Straty byłyby niepowetowane :shake: A teraz coś z serii - Dwaj przyjaciele [IMG]http://img511.imageshack.us/img511/4686/pict0005as.jpg[/IMG] [IMG]http://img249.imageshack.us/img249/7144/pict0008as.jpg[/IMG] Quote
ona03 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Nasz kochany [B]Lolcio[/B] polubił naszego kotka ;). Chyba zabierze go ze sobą do Togaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Energy Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Dobry pomysł. Togaa na pewno się ucieszy:diabloti::evil_lol:jeśli Loluś bardzo się do kotka przywiązał to trzeba żeby byli razem:evil_lol::loveu: Quote
togaa Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 :kociak::kociak::kociak::2gunfire: Quote
Energy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='togaa']:kociak::kociak::kociak::2gunfire:[/QUOTE] :shocked!::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ależ Togaa przecież lubisz kotki:cool3: Quote
ona03 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='togaa']:kociak::kociak::kociak::2gunfire:[/QUOTE] [B]Togaa [/B]jak możesz :mad: I dlaczego wszystkie trzy :cool3:. Quote
Energy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='ona03'][B]Togaa [/B]jak możesz :mad: I dlaczego wszystkie trzy :cool3:.[/QUOTE] Pewnie na wszelki wypadek:evil_lol::diabloti: Quote
Poker Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 musi wszystkie 3, bo jak jakiś zostanie, to go z Lolusiem w pakiecie możecie oddać :evil_lol: A ja wkrótce zobaczę łobuziaka :loveu: Quote
togaa Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Oooo! a ja nic o tym nie wiem...?;):lol: Quote
Energy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 A ja mogę oglądać tylko zdjęcia:placz::placz::placz: Quote
ona03 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Poker'] A ja wkrótce zobaczę łobuziaka :loveu:[/QUOTE] Nie wiadomo :evil_lol:, nie wiadomo :evil_lol:. Togaa wcześniej pisała żebyśmy zapomnieli o Niej :eviltong:. Więc zapominamy :cool3:, zapominamy :cool3:, zapominamy ................ Quote
togaa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 :sweetCyb: chyba zapomnieli.....:sweetCyb::sweetCyb: Quote
ona03 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
feliksik Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 A ja poprosiłam o pomoc w ogłoszeniach innego anioła, który razem ze mną na innym wątku dzielnie pracuje. Mam nadzieję, że wreszcie się uda w znalezieniu jedynego domku i tio w takiej samej bajecznej okolicy, jak dane mu było do tej pory Quote
Recommended Posts