Energy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No zachwyconej miny to on nie ma:evil_lol:chyba nie przepada za kąpielą:razz: Uważaj Ona03 żeby łatki się nie wyprały;) [SIZE="1"]Loluś musisz jutro wyperfumować się po swojemu:evil_lol: Quote
ona03 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 christoph :mad: - miały być zdjęcia tylko uśmiechniętego Lolusia :evil_lol:, bo go nam zabiorą :placz:. Quote
Energy Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 No śliczności malutkie, ale ma fajne wakacje:loveu: Quote
Poker Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 a co ten ślicznotek morduje? Minkę ma niezłą. Quote
ona03 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Poker napisał(a):a co ten ślicznotek morduje? Minkę ma niezłą. Ślicznotek swoimi minkami rozkłada wszystkich na łopatki :evil_lol:. A taka cholera z niego :cool3: chce mi pożreć akitkę :mad:. Lolcio morduje słoneczko, chyba takie same jak Dunieczki ;). On wszystkie zabawki zarekwirował, wszystko jego :cool3:. Dzisiaj pojechał ze mna na targ, w samochodziku oczywiscie super pasażer. Przedni fotel i nic wiecej go nie interesuje :evil_lol:. Na smyczy ciągnie jak parowóz, ręka mi odpada :cool3:. Biegał między straganami i czegoś szukał :evil_lol:. W sklepie okręcił się dookoła jednej pani, że musiałam go odkręcać. Wszędzie go pełno, ciekawski strasznie :evil_lol:, tylko sprzętów domowych się boi. Dzisiaj zwiał od odkurzacza :evil_lol:. Quote
ona03 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Czekam na rudą maupę :evil_lol: W sadzie - czegoś szukam... już znalazłem :multi: I jak teraz pachnę? Quote
ona03 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 I znowu mnie wykąpali :mad: Ale za to teraz mogę się trochę pobawić ;) To jeszcze tylko szkolenie i idę pospać... Quote
Poker Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 BOMBOWE zdjęcia, ale on te miny rzeczywiście niesamowite strzela :evil_lol: ona03 czy togaa dała Ci perhydrol do wybielania brody Lolusia?;) Quote
togaa Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Gadzina pewnie już zapomniała o ciotce Todze....! Nic dziwnego.. Skoro ma się miglanc tak dobrze...!!;) Ciekawe czy podobnie miewa się nasza ona3.?:evil_lol: Brodę rzeczywiście Lolo ma średnio urodziwą, ale Ciocia ona3 miała coś na to zaradzić....;) Quote
ona03 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Lolcio wita swoje Cioteczki w weekend :loveu: togaa - nie zapomniał, nie zapomniał. Odpoczywa sobie i się wycisza :evil_lol: Ja też miewam się dobrze :evil_lol: i nie myśl, że oddam Lolcia wcześniej :cool3::cool3::cool3:. Dziś rano jak pan wyszedł z rudzielcem na poranne kooooo to Lolcio pęd do bramki i taki koncert urządził pod bramką dlaczego to nie on wyszedł. Lolcio jak zobaczy lub usłyszy brzęk smyczy to pierwszy do drzwi, przecież to wszystko dla niego. Tylko on się liczy :evil_lol:. To ci szelma :evil_lol:. Quote
Energy Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Świetne zdjęcia, miny rzeczywiście robi takie fajne, że hej:loveu:Chyba w ogóle nie sposób się na niego gniewać dlatego pięknie to wykorzystuje:evil_lol: Togaa broda Lolka jest też przeurocza, jedyna w swoim rodzaju:loveu: Lolcio sie wycisza koncertując pod bramką i nie tylko, zadziora mała:cool3::diabloti: Quote
ona03 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Lolcio właśnie wyszedł na "szkoleniowy" spacerek :cool3:. Zobaczymy kto kogo wyszkoli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Energy Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='ona03']Lolcio właśnie wyszedł na "szkoleniowy" spacerek :cool3:. Zobaczymy kto kogo wyszkoli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Loluś chyba trzeba Wujka wyszkolić, nie zawiedź nas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
christoph Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Słodkości do kawy Moje łóżeczko Ale czasem wolę tutaj Quote
Poker Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Na ostatnim zdjęciu Loluś wygląda jak KRÓL na tronie :evil_lol: I kto kogo wyszkolił na spacerku :crazyeye: Quote
PapryczkaChili Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ja sobie podczytuję ten wątek, kiedyś nawet Lolusia u siebie na nk miałam i powiem jedno: psiak z pierwszych stron wątku to zupełnie inny pies niż Loluś teraz. no ktoś go podmienił :diabloti::razz: dziewczyny, naprawdę nawet sobie nie wyobrażam ile to musiało być pracy, ale efekty graniczą z cudem :oops::oops::oops::sweetCyb::klacz::laola: Quote
ona03 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Tak Papryczko ciężka praca przez 7 miesięcy. Bubu, togaa poświęciły wiele swojego czasu i nie tylko, żeby Lolcio tak wyglądał. Ja też jestem pełna podziwu dla ich determinacji w walce o Lolcia. Najśmieszniejsze jest to, że Loluś jest taki jakiego sobie wyobrażałam :lol:. Słodka, kochana szelma :loveu:. Tak się cieszę, że jest u mnie, że go wreszcie poznałam po 7 m-cach zaglądania na wątek :oops:. Quote
ona03 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Poker']Na ostatnim zdjęciu Loluś wygląda jak KRÓL na tronie :evil_lol: I kto kogo wyszkolił na spacerku :crazyeye: Loluś nie tylko wygląda jak król, ale i zachowuje się po królewsku :evil_lol:. Wszystko jest jego, wszyscy powinni schodzić mu z drogi :mad:. Pan nie zdradził efektów szkolenia :cool3:. Więc nie wiem jak to było :diabloti:. Nastepnym razem będziemy go śledzić :cool1:. Quote
Energy Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='ona03']Loluś nie tylko wygląda jak król, ale i zachowuje się po królewsku :evil_lol:. Wszystko jest jego, wszyscy powinni schodzić mu z drogi :mad:. No wygląd ma zaiste królewski:cool3:więc co tu się dziwić:evil_lol: [quote name='ona03']Pan nie zdradził efektów szkolenia :cool3:. Więc nie wiem jak to było :diabloti:. Nastepnym razem będziemy go śledzić :cool1:. Jak sie nie pochwalił, to możemy się domyślać:eviltong::evil_lol: Zdjęcia super, zwłaszcza te przesmaczne łakocie, aż ślinka leci:evil_lol: Quote
Poker Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ciekawe co u Króla dzisiaj ? Kto mu słuzył ? A może by tak Król przestał robić w gacie i zacząłby chodzić tam gdzie królowi przystało chodzić na piechotę? :evil_lol: Quote
ona03 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Niestety :shake: dalej robi w gatki :mad:. Na spacerku dzisiaj był z pańcią ;) i tak zmarzliśmy, że teraz jakaś rozgrzewka i do łózia :evil_lol:. A na piechotkę to on kocha chodzić tylko nic z tego nie wynika. Dziś naprężył się na trawniku, aż się ludziska ogladali :cool3: i nic, czekałam tylko na komentarze :mad:. Jak się pańciu wyrobi to będą zdjęcia kampanii reklamowej pieluch :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Recommended Posts