Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='feliksik']A ja dzisiaj znów odnowiłam cafeanimal, ale z najbardziej aktualnymi zdjęciami - tak co by Lolek zauroczył kogoś z miejsca

Loluś cały czas kogoś zauracza i nic........, taki jest los Lolcia same ochy i achy i na tym się kończy jak ludziska poznają Lolciowe szczegóły.

Posted

Jakoś weszłam .....Z pisaniem tez dramat. Posty dogo połyka.....
Lolek drugi dzień u bubu. Niech atmosfera w domu ostygnie...

Feliksiku! nawet dzisiaj rozmawiałam z bubu o zainteresowaniu adopcją Lolka.
Otóż ludzie dzwonią, dopytują się. Często są to ,jak to sie mówi ; "naprawdę fajni ludzie"...Obiecują jeszcze zadzwonić i...cisza.

Posted

Tylko proszę na nas nie krzyczeć.......!!! :)
Z neostradą miałam problemy , stareńka kocica mi sie pochorowała, auto u blacharza .....
Same dopusty Boże....

Posted

[quote name='togaa']Tylko proszę na nas nie krzyczeć.......!!! :)
Z neostradą miałam problemy , stareńka kocica mi sie pochorowała, auto u blacharza .....
Same dopusty Boże....[/QUOTE]

No jesteście:loveu::loveu::loveu:
To zawsze tak jest, że wszystkie klęski na raz...
A z kociczką lepiej?Togaa co zrobiłaś z autem?:razz:

Posted

Nic sie u Lolusia nadzwyczajnego nie wydarza. I całe szczęście...!
Chłopak ma ostatnio doskonały apetyt .To dobrze bo chudzinka z niego straszna...
. Nawet wylizuje do sucha miseczkę z resztkami siemienia i oliwy, ktore wcześniej zostawiał i ustawiała sie po nie kolejka moich ogoniastych....
Lolo jest dość osobliwy jeśli chodzi o menu...Dziwny pies. Nie jada żadnych 'ludzkich" rzeczy np.
; surowego miesa, ciasteczka, bułki, pieczonego kurczaka....Wcześniej,gdy karmiłam go gotowanym kurakiem z ryżem i marchwią,to gdy trafł na wiekszy kawał kury - wypluwał ją...Za to uwielbia wszystko co kocie,sklepowe.......Zwłaszcza poluje na wylizanie kociej miseczki po niedojedzonych saszetkach..
:roll:

Posted

ona03 napisał(a):
Oj Lolciu wszystkie Cioteczki robią porządeczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie mają czasu dla Ciebie :cool3::cool3::evil_lol:

O wszystko mnie można podejrzewać, ale o porządeczki:cool3::evil_lol: