feliksik Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A ja dzisiaj znów odnowiłam cafeanimal, ale z najbardziej aktualnymi zdjęciami - tak co by Lolek zauroczył kogoś z miejsca Quote
ona03 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='feliksik']A ja dzisiaj znów odnowiłam cafeanimal, ale z najbardziej aktualnymi zdjęciami - tak co by Lolek zauroczył kogoś z miejsca Loluś cały czas kogoś zauracza i nic........, taki jest los Lolcia same ochy i achy i na tym się kończy jak ludziska poznają Lolciowe szczegóły. Quote
Poker Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/173538-WZNOWIONY-niA-sze-ceny-Kup-pluszaka-LoluA-nadal-potrzebuje-pieluch-Do-07-12-godz-22 Quote
ona03 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Poker bazarkuje , musimy chociaż podrzucać jak nie potrzebujemy pluszaczków :):):):):) Quote
ona03 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 togaa nie może się zalogować u Lolcia, nie będzie nowości. Quote
togaa Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Jakoś weszłam .....Z pisaniem tez dramat. Posty dogo połyka..... Lolek drugi dzień u bubu. Niech atmosfera w domu ostygnie... Feliksiku! nawet dzisiaj rozmawiałam z bubu o zainteresowaniu adopcją Lolka. Otóż ludzie dzwonią, dopytują się. Często są to ,jak to sie mówi ; "naprawdę fajni ludzie"...Obiecują jeszcze zadzwonić i...cisza. Quote
Energy Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 ona03 napisał(a):Zapadł w sen zimowy ??????? Nie wiem czy Loluś, ale Togaa chyba tak:evil_lol: Quote
ona03 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Lolusiu jesteś tam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ona03 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Już wiem Lolcio pędzi do mnie jako prezent mikołajkowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Energy Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='ona03']Już wiem Lolcio pędzi do mnie jako prezent mikołajkowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Togaa czemu się nie odzywasz???:placz: Quote
ona03 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Energy']Togaa czemu się nie odzywasz???:placz: Chyba togaa odpoczywa od Lolusia i od Nas :cool3::cool3::cool3: Quote
ona03 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 togaa, Lolcio wychodźcie z ukrycia :mad::mad::mad: Quote
togaa Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Tylko proszę na nas nie krzyczeć.......!!! :) Z neostradą miałam problemy , stareńka kocica mi sie pochorowała, auto u blacharza ..... Same dopusty Boże.... Quote
Energy Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='togaa']Tylko proszę na nas nie krzyczeć.......!!! :) Z neostradą miałam problemy , stareńka kocica mi sie pochorowała, auto u blacharza ..... Same dopusty Boże....[/QUOTE] No jesteście:loveu::loveu::loveu: To zawsze tak jest, że wszystkie klęski na raz... A z kociczką lepiej?Togaa co zrobiłaś z autem?:razz: Quote
ona03 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Pokazali się i zniknęli :mad::mad::mad: Quote
togaa Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Nic sie u Lolusia nadzwyczajnego nie wydarza. I całe szczęście...! Chłopak ma ostatnio doskonały apetyt .To dobrze bo chudzinka z niego straszna... . Nawet wylizuje do sucha miseczkę z resztkami siemienia i oliwy, ktore wcześniej zostawiał i ustawiała sie po nie kolejka moich ogoniastych.... Lolo jest dość osobliwy jeśli chodzi o menu...Dziwny pies. Nie jada żadnych 'ludzkich" rzeczy np. ; surowego miesa, ciasteczka, bułki, pieczonego kurczaka....Wcześniej,gdy karmiłam go gotowanym kurakiem z ryżem i marchwią,to gdy trafł na wiekszy kawał kury - wypluwał ją...Za to uwielbia wszystko co kocie,sklepowe.......Zwłaszcza poluje na wylizanie kociej miseczki po niedojedzonych saszetkach.. :roll: Quote
ona03 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Oj Lolciu wszystkie Cioteczki robią porządeczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mają czasu zaglądać do Ciebie :cool3::evil_lol: :evil_lol: Quote
ona03 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Oj Lolciu wszystkie Cioteczki robią porządeczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mają czasu dla Ciebie :cool3::cool3::evil_lol: Quote
Energy Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ona03 napisał(a):Oj Lolciu wszystkie Cioteczki robią porządeczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mają czasu dla Ciebie :cool3::cool3::evil_lol: O wszystko mnie można podejrzewać, ale o porządeczki:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts