Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szkoda, bo przecież są dobrze pilnowani,aby nie narobili dzieci.
A co się stało,że jesteś taka zdeterminowana?
Chłopaki , trzymać sie jutro :-(

Posted

Witam na wątku Lolusia. Loluś przypomina mi ITKA (pewnie wątek znacie), więc poczytam sobie trochę. TYko, że Lolkowi to się bardziej poszczęściło, bo chodzi, a że przesliczny to aż cud, że jeszcze nie ma DS (pewnie te zwieracze)

Posted

Lolciu kochany trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. :lol:

Pamiętam KOLK ale cóż, codzienność jest inna.

U mnie ostatnio dwa czorty z klejnotami zaczęły wojnę i też się zastanawiam nad ciachnięciem przynajmniej jednego.
Bo mała wsza :mad: 3 kg rzuca się do gardła 30 kg i wiadomo kto wygra.
A jak tu dopilnować, to wojna o michę, to o zabawkę, to o względy pańci itd.
Może po ciachnięciu będzie spokojniej u togaa również.

Trzymajcie się chłopaki, najważniejsze zdrówko :lol::lol::lol:

Posted

0ooooooooooo Poker już po urlopie :lol: akumulatory naładowane :evil_lol:

Myślę, żę togaa też marzy o odpoczynku ale niestety przy Lolciu jak nie ma zastępstwa :cool3: to chyba nie jest możliwe.

feliksik też śledzę losy YTKA obie biedne sierotki

A jak tam chłopaki bez klejnotków już :placz:

Posted

Chłopaki kompletne,bo wysiadł mi wysiadł nerw trójdz. twarzy.
Diagnozują..

Boli, nie mam siły na nic...Jutro napiszę...

Posted

togaa napisał(a):
Chłopaki kompletne,bo wysiadł mi wysiadł nerw trójdz. twarzy.
Diagnozują..

Boli, nie mam siły na nic...Jutro napiszę...

O, cholera!!!! Togaa:crazyeye: Niedobrze. Ktos Cię musi odciążyć. Na pomoooc!

Posted

Trzeba KONIECZNIE todze pomoc, nie mozna jej zostawic w takiej sytuacji samej ! To jest b. powazna sytucja !

Tam nikt sie nie ma zajac nie tylko Lollem, ale i reszta psow (siedem sztuk) oraz trzema kotami !

Posted

dziewczyny, widzę, że Loluś jest na DT, ale potrzebujecie też pomocy czasami. A przeglądając różne oferty widzę zapytania o pieski, a że Loluś taki słodziak (jednak z przypadłością), to może mogłabym powysyłać jego "CV" :cool3:, na różne wątki i do gazet. Może gdzieś trafiłby się ten jedyny domek? Co o tym sądzicie? Narazie udaje mi się to z ITKIEM, a że historia Lolusia jest podobna, może mogłabym pomóc w miarę moich możliwości, oczywiście za waszą zgodą.

Posted

feliksik napisał(a):
dziewczyny, widzę, że Loluś jest na DT, ale potrzebujecie też pomocy czasami. A przeglądając różne oferty widzę zapytania o pieski, a że Loluś taki słodziak (jednak z przypadłością), to może mogłabym powysyłać jego "CV" :cool3:, na różne wątki i do gazet. Może gdzieś trafiłby się ten jedyny domek? Co o tym sądzicie? Narazie udaje mi się to z ITKIEM, a że historia Lolusia jest podobna, może mogłabym pomóc w miarę moich możliwości, oczywiście za waszą zgodą.

Na pewno będziemy wdzięczni za taką pomoc, my również ogłaszamy Lolka gdzie tylko się da :)

Posted

Narazie wrzuciłam go do 2 wątków:
http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-malego-kudlatego-pieska-w-typie-trola-145958/index2.html#post12933527

http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-malego-psa-suczki-grojec-145973/#post12933559

dużo osób postronnych też przegląda, więc spróbujemy. Tak na marginesie, to naprawdę dziwię się, że z taką urodą nie znalazł jeszcze domku, czy te pieluszki tak bardzo są przeszkodą. W domku z ogrodem może biegać do woli na dworze oczywiście w lecie. no zimą trudniej.

Posted

Dzięki bubu za wiadomości, bo my Cioteczki Lolciowe jesteśmy lekko przewrażliwione na jego punkcie :evil_lol:.
Cieszę się, że Lolcio lubi koty ;) ;) ;)
A jak togaa troszkę lepiej, zdrówka życzymy :loveu:
I szybkiego powrotu na wątek :cool3: