Poker Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 szkoda, bo przecież są dobrze pilnowani,aby nie narobili dzieci. A co się stało,że jesteś taka zdeterminowana? Chłopaki , trzymać sie jutro :-( Quote
feliksik Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Witam na wątku Lolusia. Loluś przypomina mi ITKA (pewnie wątek znacie), więc poczytam sobie trochę. TYko, że Lolkowi to się bardziej poszczęściło, bo chodzi, a że przesliczny to aż cud, że jeszcze nie ma DS (pewnie te zwieracze) Quote
ona03 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Lolciu kochany trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. :lol: Pamiętam KOLK ale cóż, codzienność jest inna. U mnie ostatnio dwa czorty z klejnotami zaczęły wojnę i też się zastanawiam nad ciachnięciem przynajmniej jednego. Bo mała wsza :mad: 3 kg rzuca się do gardła 30 kg i wiadomo kto wygra. A jak tu dopilnować, to wojna o michę, to o zabawkę, to o względy pańci itd. Może po ciachnięciu będzie spokojniej u togaa również. Trzymajcie się chłopaki, najważniejsze zdrówko :lol::lol::lol: Quote
ona03 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 0ooooooooooo Poker już po urlopie :lol: akumulatory naładowane :evil_lol: Myślę, żę togaa też marzy o odpoczynku ale niestety przy Lolciu jak nie ma zastępstwa :cool3: to chyba nie jest możliwe. feliksik też śledzę losy YTKA obie biedne sierotki A jak tam chłopaki bez klejnotków już :placz: Quote
Energy Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 No właśnie jak biedaki bezjajeczne?:cool3: Quote
togaa Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Chłopaki kompletne,bo wysiadł mi wysiadł nerw trójdz. twarzy. Diagnozują.. Boli, nie mam siły na nic...Jutro napiszę... Quote
diuna_wro Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 togaa napisał(a):Chłopaki kompletne,bo wysiadł mi wysiadł nerw trójdz. twarzy. Diagnozują.. Boli, nie mam siły na nic...Jutro napiszę... O, cholera!!!! Togaa:crazyeye: Niedobrze. Ktos Cię musi odciążyć. Na pomoooc! Quote
wellington Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Trzeba KONIECZNIE todze pomoc, nie mozna jej zostawic w takiej sytuacji samej ! To jest b. powazna sytucja ! Tam nikt sie nie ma zajac nie tylko Lollem, ale i reszta psow (siedem sztuk) oraz trzema kotami ! Quote
feliksik Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 dziewczyny, widzę, że Loluś jest na DT, ale potrzebujecie też pomocy czasami. A przeglądając różne oferty widzę zapytania o pieski, a że Loluś taki słodziak (jednak z przypadłością), to może mogłabym powysyłać jego "CV" :cool3:, na różne wątki i do gazet. Może gdzieś trafiłby się ten jedyny domek? Co o tym sądzicie? Narazie udaje mi się to z ITKIEM, a że historia Lolusia jest podobna, może mogłabym pomóc w miarę moich możliwości, oczywiście za waszą zgodą. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 feliksik napisał(a):dziewczyny, widzę, że Loluś jest na DT, ale potrzebujecie też pomocy czasami. A przeglądając różne oferty widzę zapytania o pieski, a że Loluś taki słodziak (jednak z przypadłością), to może mogłabym powysyłać jego "CV" :cool3:, na różne wątki i do gazet. Może gdzieś trafiłby się ten jedyny domek? Co o tym sądzicie? Narazie udaje mi się to z ITKIEM, a że historia Lolusia jest podobna, może mogłabym pomóc w miarę moich możliwości, oczywiście za waszą zgodą. Na pewno będziemy wdzięczni za taką pomoc, my również ogłaszamy Lolka gdzie tylko się da :) Quote
feliksik Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Narazie wrzuciłam go do 2 wątków: http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-malego-kudlatego-pieska-w-typie-trola-145958/index2.html#post12933527 http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-malego-psa-suczki-grojec-145973/#post12933559 dużo osób postronnych też przegląda, więc spróbujemy. Tak na marginesie, to naprawdę dziwię się, że z taką urodą nie znalazł jeszcze domku, czy te pieluszki tak bardzo są przeszkodą. W domku z ogrodem może biegać do woli na dworze oczywiście w lecie. no zimą trudniej. Quote
ona03 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 togaa jak zdrówko, jak Lolcio ma opiekę :lol: Quote
ona03 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 bubu, pinczerka - co u togaa i Lolcia dają sobie radę Quote
ona03 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Co słychać u mojego kochanego Lolusia i jego wspaniałej opiekunki :loveu: Martwimy się :mad: Quote
Energy Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 ona03 napisał(a):Co słychać u mojego kochanego Lolusia i jego wspaniałej opiekunki :loveu: Martwimy się :mad: No właśnie! Quote
ona03 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Lolusiuuuuuuuuuuuu :placz::placz::placz: Quote
_bubu_ Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Loluś ma się dobrze. Właśnie wrócił do togi z półkoloni u mnie. Standartowo jego łóżeczko cały dzień okupowała kotka Beti. Spały tez razem. Quote
Energy Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Czyli Togaa lepiej się czuje??? A Loluś wrócił cały czy lekko wybrakowany:cool3: Quote
ona03 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Dzięki bubu za wiadomości, bo my Cioteczki Lolciowe jesteśmy lekko przewrażliwione na jego punkcie :evil_lol:. Cieszę się, że Lolcio lubi koty ;) ;) ;) A jak togaa troszkę lepiej, zdrówka życzymy :loveu: I szybkiego powrotu na wątek :cool3: Quote
Energy Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Togaa gdzie jesteś?:placz::placz::placz: Quote
ona03 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Oj nie ryczeć tu nie ryczeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Najpierw jedna teraz druga :cool3: Co za cioteczki, ryczą bez powodu :roll: A co u Lolcia :mad: Quote
Recommended Posts