ona03 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Lolcio Wspaniały nie ma na pieluchy :placz: Lolcio przestań siurać w pieluchy - kryzys straszny, ni ma kasy :shake: Quote
Bebe1 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Loluś - ja ci wyślę 30 zł na pieluszki siuraczku jeden! i do tego taki sliczny-:))) Czy podany nr konta na I str. jest aktualny? to konto bubu? bo nie zapisałam na jaki nr poprzednio wysyłałam. Quote
_bubu_ Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 dzękujemy :) tak numer w 1 poscie aktualny, założyliśmy stowarzyszenie i teraz na to konto zbieramy. Quote
_bubu_ Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Loluś prosi o pieluszki! Musimy uzbierać 150zł żeby zamówić na kolejny miesiąc. . Quote
Bebe1 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Loluś jest niemożliwie słodki i ma takie szczęśliwe oczęta! Togaa, bubu - jesteście Wielkie !!! Quote
ona03 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Oj Lolciu kochany, śliczny piesiu proś pięknie Cioteczki o kasę :lol:. Co on zrobi sierotka bez pieluszek :placz: Na jednym ze zdjęć Lolcio jest cały mokry, czy on kąpał się w tej zimnej wodzie :-o. Aż mną zatrzęsło, a może ktoś podgrzał troszkę :evil_lol:. Quote
togaa Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Oooo! Ja tez jestem zaskoczona tym jeziorkiem..:razz: To bubu zafundowała Lolkowi takie atrakcje! Wiedziałam że pływał , ale sądziłam że w krytym basenie z podgrzewana wodą i ratownikiem na brzegu... Oj bubu ! ...narażasz się..:mad: Quote
Energy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ale jeziorko bardzo ładne Togaa:cool3:co to za miejsce??? Loluś miał na pewno prywatnego ratownika po drugiej stronie smyczki:evil_lol: Quote
togaa Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Aaaaa...to pewnie nasze Jezioro Zywieckie albo Miedzybrodzkie. Do prośby o pieluszki to i ja sie przyłączam....:oops: Naprawdę ,oszczędzamy jak tylko mozna... Jest ciepło, Lolo dużo przebywa w ogrodzie, a wtedy ściągam pieluchę. Lolkowi takie wietrzenie z pewnością służy, ale mi przysparza pracy bo bywa że sie Lolo kompletnie obsiura...łapki,brzuszek . Smierdziuszka trzeba wtedy wsadzić pod prysznic,wysuszyć suszarką i zapieluchować... Ma juz całkiem spore kudełki,ogonek puszysty....Wygląda slicznie, ale proces suszenia dłuuugi... Czas na fryzjera... Quote
ona03 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Lolcio kochany nie chce się zlitować nad cioteczkami :mad: Siura i siura :evil_lol: A futerka szkoda, zima się zbliża zmarznie chuda dupcia ;) Czy Lolcio będzie miał jeszcze rehabilitację ???? Jak tak, to kasy jeszcze więcej będzie potrzeba :shake: Quote
togaa Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Finanse Lolka są takie "na styk"... Cały czas sie z bubu martwimy co bedzie dalej....? Adopcyjnie też nic sie nie dzieje..... Lolo w pewnym sensie sam sie rehabilituje....Pieknie już potrafi zacisnąć dupinkę jak go wycieram po kupie.... /A kiedys to był ziejący otwór..../. Ruchowo jest fantastyczny. Uwielbia spacery poza ogrodem.Jest to wprawdzie chodzenie od krzaczka do krzaczka, ale co tam... Niestety, za mało mam na to czasu... Nie wspomne o tym co wyprawiają moje stwory, gdy zabieram tylko Lolka... Wycie i potępieńcze skowyty.... Quote
Energy Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Czyli jest nadzieja, że zwieracze zaczną pracować i Loluś zacznie kontrolować swoje potrzeby jak doopka się zaciska, oby:p Zazdrośniki nie puszczają Pańci z Lolkiem tylko wyją:razz::evil_lol: Quote
ona03 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Lolcio wstawać ;) wietrzyć dupcię na trawce jak nie masz pieluszek :evil_lol: Quote
malami Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witam, Cichaczem podczytuje losy Lolcia. Widze ze jest problem z pieluchami. Pogrzebalam troche w domu i... zrobilam bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/szale-torebka-naszyjniki-branzoletka-koszulki-rajstopy-dla-lolusia-do-04-09-a-145412/#post12882297 Troche sciagnelam :oops: z bazarku pinczerki mam nadzieje ze mi wybaczy bo to moj pierwszy bazarek. Quote
togaa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 malami....dzieki wielkie!!!! Kochana jestes ! Juz nie pamietam kiedy Lolo miał swój osobisty bazarek..?:shake: Własnie policzyłam...z tego zapasu co mam, pieluch wystarczy ma 5-6 dni. Pieluchy...to nie tylko problem;za co kupic? Problemem jest też to; co zrobić ze zużytymi? Mój przydomowy kubeł zapełnia sie błyskawicznie mimo że zwiekszyłam częstotliwość odbioru smieci....! W dodatku u nas jest segregacja... Czy pielucha to smieć bytowy? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='malami']Witam, Cichaczem podczytuje losy Lolcia. Widze ze jest problem z pieluchami. Pogrzebalam troche w domu i... zrobilam bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/szale-torebka-naszyjniki-branzoletka-koszulki-rajstopy-dla-lolusia-do-04-09-a-145412/#post12882297 Troche sciagnelam :oops: z bazarku pinczerki mam nadzieje ze mi wybaczy bo to moj pierwszy bazarek. Ja bym miała się złościć? Gdzie tam :loveu: Raczej dziękuję w imieniu Lolka, Togii i lolkowych pieluch :loveu: :diabloti: Quote
ona03 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Śliczny ten Nasz Lolcio śliczny :loveu: Ciekawe na kogo On tak spogląda :razz: A na kamyczkach za Lolciem to chyba pieluszka się suszy :evil_lol: Quote
togaa Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Ach ta Ciotka Ona3...wszystko wypatrzy..:razz: To tylko dowód na to jak oszczędzamy Lolusiowych pieluch! Dziweczyny...zagladajcie prosze na bazarek malami, podnoście...! Quote
Recommended Posts