Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leni356']Ale wcześniej w telewizji jeszcze nie występował :evil_lol: Teraz to już znana postać medialna :lol:[/quote]

Wystepował,wystepował....w TNV Turbo.

To kanał płatny na platformach cyfrowych.Niestety nie mam tego filmiku.
Program był o losie psów potraconych przez samochód a film kręcony w okresie gdy Lolo poruszał sie na dwóch przednich łapkach a tylnie ,poskręcane ze soba unosił do góry jak akrobata...

Wystepy na tKB mamy za sobą...
Ciężko było....siedzenie cały dzień na linewce i w jednym miejscu to nie na temperament Lolusia.

Posted

[CENTER][B]Cioteczki, pomóżcie rozgłaszać gdzie się da! A może któraś z Was wybrałaby się na koncert Madonny? :) Cała uzbierana kwota będzie przeznaczona na nasze psiaki, w tym Lolusia!!![/B]

[B][url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=710952811]Bilet, MADONNA, kurier GRATIS!, CHARYTATYWNA (710952811) - Aukcje internetowe Allegro[/url][/B]
[/CENTER]

Posted

A mi się filmik nie wyświetla, bo pisze, że nie mam jakichś wtyczek. Ale zdjęcie z przystojniakiem już ujrzane. :loveu: Byli jacyś zainteresowani Lolusiem na TKB?

Posted

Na życzenie mojego dziecka, ktore cały czas płacze nad moim koszmarnym zdjęciem gazetowym, wklejam zdjecie ubiegłoroczne z" żywieckiego wątku" zrobione przez[B] Pinczerkę[/B].
I co, dziecko kochane; może być ?
/Acha, ta w zielonym - to ja...:oops:/

[IMG]http://i38.tinypic.com/27wvq60.jpg[/IMG]

Posted

[B]Togaa[/B] - ależ Twoje dziecko ma wymagania :evil_lol:.

A nam się podoba [B]togaa[/B] z Lolciem :lol::lol::lol:

Ta z ubiegłego roku też super ;)

Posted

[B]pinczerka..!!![/B]:angryy:
tylko mi tu nie podpuszczaj[B] bubu[/B]......:mad: To wątek[B] Lolusia[/B]...! Nic tu po mnie...:razz:

[B]Lolo[/B] na tych żywieckich wystepach musiał być żywiony puszkowo i bardzo Pedigre mu zasmakowało...O wiele chetniej wcinał puchę lub saszetki niż moje gotowane....:razz: Nawet to mielone siemię mu nie przeszkadzało...

Chyba częściej będę się ratować puszkami ,bo to wygoda wielka a nie korkuje tak [B]Lolka[/B] jak suche... Ze też wcześniej na to nie wpadłam...Muszę wejść na stronę Krakwetu czy Telekarmy jakie tam są oferty puszkowe? Męczy mnie już to gotowanie Lolkowi...

Na festynie,teren naszego stoiska[B] Lolo[/B] uznał za swój własny i wszczynał awanturę z każdym przechodzącym psiakiem.Zwłaszcza psi faceci schroniskowi nie mieli prawa sie zbliżyć...A im intruz większy, tym reakcja Lolka bardziej zajadła..

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale za to w niedzielę _bubu_ zrobiła Todze taką sesję z Lolkiem, że już umieram z niecierpliwości, kiedy zaprezentuje tu parę zdjęć! :loveu: :diabloti:[/QUOTE]

Bubu czekam z niecierpliwością na zdjęcia:loveu::diabloti:

[quote name='togaa'][B]pinczerka..!!![/B]:angryy:
tylko mi tu nie podpuszczaj[B] bubu[/B]......:mad: To wątek[B] Lolusia[/B]...! Nic tu po mnie...:razz:[/QUOTE]

Togaa no przecież chłopaczek też jest na zdjęciach:cool3:

[quote name='togaa'][B]Lolo[/B] na tych żywieckich wystepach musiał być żywiony puszkowo i bardzo Pedigre mu zasmakowało...O wiele chetniej wcinał puchę lub saszetki niż moje gotowane....:razz: Nawet to mielone siemię mu nie przeszkadzało...[/QUOTE]

Moim dziewczynkom po wszystkich suchokarmowych przeprawach:razz: gotowałam, ale też przestałam i wcinają puszki pedigree;)

[quote name='togaa']Na festynie,teren naszego stoiska[B] Lolo[/B] uznał za swój własny i wszczynał awanturę z każdym przechodzącym psiakiem.Zwłaszcza psi faceci schroniskowi nie mieli prawa sie zbliżyć...A im intruz większy, tym reakcja Lolka bardziej zajadła..[/QUOTE]

No Loluś wczuł się w rolę, miał za zadanie pilnować swojej Pani:evil_lol:

Posted

Moje miłe, umówmy się ,że tu nie chodzi o to czy zdjęcia są ładne tylko o to ,że model na nich w postaci togaa jest piękną kobietą :evil_lol:,a brzydkie zdjęcia i tak Jej urodzie nie zaszkodzą :eviltong:

Posted

[quote name='Poker']Moje miłe, umówmy się ,że tu nie chodzi o to czy zdjęcia są ładne tylko o to ,że model na nich w postaci togaa jest piękną kobietą :evil_lol:,a brzydkie zdjęcia i tak Jej urodzie nie zaszkodzą :eviltong:[/QUOTE]

W pełni się z Tobą zgadzam:loveu:

Posted

Kobieta z taką klasą jaką jest Togaa nie powinna zwracać uwagi na to jak fotograf nie mając weny nie uchwycił prawdziwego piękna zarówno szaty zewnętrznej jak i duszy modelki:loveu:

Posted

Bo przecież nie o to piękno chodzi, które widzimy Wszyscy :lol:

Tylko o to co jest w środku , a serducho [B]Togaa [/B]ma wielkie :loveu::loveu::loveu:

I dlatego na wszystkich zdjeciach i ujęciach jest piękna :multi::multi::multi:
z [B]Lolciem[/B] i bez, z fryzurą :evil_lol: i bez .......

Posted

[quote name='ona03']Bo przecież nie o to piękno chodzi, które widzimy Wszyscy :lol:

Tylko o to co jest w środku , a serducho [B]Togaa [/B]ma wielkie :loveu::loveu::loveu:

I dlatego na wszystkich zdjeciach i ujęciach jest piękna :multi::multi::multi:
z [B]Lolciem[/B] i bez, z fryzurą :evil_lol: i bez .......[/QUOTE]

Tak jest i dlatego czekamy sobie na Bubu i zdjęcia już wiedząc, że będą super:lol:

Posted

A to najwiekszy konkurent Lolusia do serca Ciotki togi.

[IMG]http://img241.imageshack.us/img241/9837/dsc1002.jpg[/IMG]

Maleńki[B] Pepi[/B]. Moje psie słoneczko ! Mój Książę...! /Zdjęcie zrobiła [B]bubu[/B].../

Toleruja sie, ale szczerze nie cierpią...
Pepi sie troche boi Lolka....

A Loluś..? Moje psy, oprócz mnie maja własne zycie ....
Lolus w zasadzie nie udziela sie zewnetrznie...Lolus ma mnie..!
Nie interesuje go co tam dzieje sie w ogrodzie, na ulicy...?
Czemu reszta stada szczeka.?
Lolka interesuje wyłącznie to, gdzie jestem ja ...?
Każde moje zniknięcie w zakamarkach ogrodu,domu, wprawia go w zaniepokojenie.
Lolus - moja kochana kula u nogi...:razz:

Jutro spedzi noc u bubu jak i całą sobotę...
Moze tradycyjnie bedzie sesja zdjeciowa, wiec kochane Cioteczki beda sie mogły Lolka naogladać..;)

Posted

[quote name='togaa']A to najwiekszy konkurent Lolusia do serca Ciotki togi.

[url]http://img241.imageshack.us/img241/9837/dsc1002.jpg[/url]

Maleńki[B] Pepi[/B]. Moje psie słoneczko ! /Zdjęcie zrobiła [B]bubu[/B].../

Toleruja sie, ale szczerze nie cierpią...
Pepi sie troche boi Lolka....[/QUOTE]

śliczny Pepi:loveu:a to Loluś łobuziak straszy Pepiczka:razz:

[quote name='togaa']Lolka interesuje wyłącznie to, gdzie jestem ja ...?
Każde moje zniknięcie w zakamarkach ogrodu,domu, wprawia go w zaniepokojenie.
Lolus - moja kochana kula u nogi...:razz:[/QUOTE]

Może boi się, że straci ukochaną osobę:roll:

[quote name='togaa']Jutro spedzi noc u bubu jak i całą sobotę...
Moze tradycyjnie bedzie sesja zdjeciowa, wiec kochane Cioteczki beda sie mogły Lolka naogladać..;)[/QUOTE]

No mnie co prawda nie o te zdjęcia chodziło:evil_lol:ale z Lolusiowych zawsze się cieszę, więc czekam:lol:

Posted

Śliczny [B]Pepi[/B] w modnej fryzurce ;).

A [B]Loluś [/B]zazdrośnik musi pilnować swojej wybranki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

A czemu nikt nie mówił, że jutro święto - pusta lodówka itd. :cool3:
Jak nie odezwę sie ze trzy dni to znaczy, że mężuś mnie :mad: