leni356 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Energy']Raczej już jest:evil_lol:[/quote] Ale wcześniej w telewizji jeszcze nie występował :evil_lol: Teraz to już znana postać medialna :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='syla929']Czy Lolus ma juz domek? widzialam przed chwila aukcje na allegro z jego zdjeciami! On jest przesliczny!!!!!![/quote] Nie, Loluś jest w domu tymczasowym. Ciągle szukamy dla niego stałego opiekuna. Quote
togaa Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='leni356']Ale wcześniej w telewizji jeszcze nie występował :evil_lol: Teraz to już znana postać medialna :lol:[/quote] Wystepował,wystepował....w TNV Turbo. To kanał płatny na platformach cyfrowych.Niestety nie mam tego filmiku. Program był o losie psów potraconych przez samochód a film kręcony w okresie gdy Lolo poruszał sie na dwóch przednich łapkach a tylnie ,poskręcane ze soba unosił do góry jak akrobata... Wystepy na tKB mamy za sobą... Ciężko było....siedzenie cały dzień na linewce i w jednym miejscu to nie na temperament Lolusia. Quote
ona03 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Jak tam [B]Lolunio[/B] gwiazda :loveu: już odpoczął po występach :lol:. A może dalej odsypia nocne łażenie :evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [CENTER][B]Cioteczki, pomóżcie rozgłaszać gdzie się da! A może któraś z Was wybrałaby się na koncert Madonny? :) Cała uzbierana kwota będzie przeznaczona na nasze psiaki, w tym Lolusia!!![/B] [B][url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=710952811]Bilet, MADONNA, kurier GRATIS!, CHARYTATYWNA (710952811) - Aukcje internetowe Allegro[/url][/B] [/CENTER] Quote
psiulka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 A mi się filmik nie wyświetla, bo pisze, że nie mam jakichś wtyczek. Ale zdjęcie z przystojniakiem już ujrzane. :loveu: Byli jacyś zainteresowani Lolusiem na TKB? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Oj, tak zainteresowanych było mnóstwo. Szkoda tylko, że żaden z nich nie zdawał sobie sprawy, jak wielką odpowiedzialnością jest opieka nad Lolusiem... :( Quote
togaa Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Na życzenie mojego dziecka, ktore cały czas płacze nad moim koszmarnym zdjęciem gazetowym, wklejam zdjecie ubiegłoroczne z" żywieckiego wątku" zrobione przez[B] Pinczerkę[/B]. I co, dziecko kochane; może być ? /Acha, ta w zielonym - to ja...:oops:/ [IMG]http://i38.tinypic.com/27wvq60.jpg[/IMG] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 o ja w tych bluzeczkach :multi: pikne one sa sama chcialam ale nie mam kasy :roll: Quote
Energy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='togaa']Acha, ta w zielonym - to ja...:oops:/[/QUOTE] Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział:evil_lol: Ale gazetowe też jest fajne:lol: Quote
leni356 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Energy']Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział:evil_lol: Ale gazetowe też jest fajne:lol:[/quote] Zgadzam się, fajne i to z Lolkiem też super Quote
ona03 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [B]Togaa[/B] - ależ Twoje dziecko ma wymagania :evil_lol:. A nam się podoba [B]togaa[/B] z Lolciem :lol::lol::lol: Ta z ubiegłego roku też super ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ale za to w niedzielę _bubu_ zrobiła Todze taką sesję z Lolkiem, że już umieram z niecierpliwości, kiedy zaprezentuje tu parę zdjęć! :loveu: :diabloti: Quote
togaa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [B]pinczerka..!!![/B]:angryy: tylko mi tu nie podpuszczaj[B] bubu[/B]......:mad: To wątek[B] Lolusia[/B]...! Nic tu po mnie...:razz: [B]Lolo[/B] na tych żywieckich wystepach musiał być żywiony puszkowo i bardzo Pedigre mu zasmakowało...O wiele chetniej wcinał puchę lub saszetki niż moje gotowane....:razz: Nawet to mielone siemię mu nie przeszkadzało... Chyba częściej będę się ratować puszkami ,bo to wygoda wielka a nie korkuje tak [B]Lolka[/B] jak suche... Ze też wcześniej na to nie wpadłam...Muszę wejść na stronę Krakwetu czy Telekarmy jakie tam są oferty puszkowe? Męczy mnie już to gotowanie Lolkowi... Na festynie,teren naszego stoiska[B] Lolo[/B] uznał za swój własny i wszczynał awanturę z każdym przechodzącym psiakiem.Zwłaszcza psi faceci schroniskowi nie mieli prawa sie zbliżyć...A im intruz większy, tym reakcja Lolka bardziej zajadła.. Quote
Energy Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale za to w niedzielę _bubu_ zrobiła Todze taką sesję z Lolkiem, że już umieram z niecierpliwości, kiedy zaprezentuje tu parę zdjęć! :loveu: :diabloti:[/QUOTE] Bubu czekam z niecierpliwością na zdjęcia:loveu::diabloti: [quote name='togaa'][B]pinczerka..!!![/B]:angryy: tylko mi tu nie podpuszczaj[B] bubu[/B]......:mad: To wątek[B] Lolusia[/B]...! Nic tu po mnie...:razz:[/QUOTE] Togaa no przecież chłopaczek też jest na zdjęciach:cool3: [quote name='togaa'][B]Lolo[/B] na tych żywieckich wystepach musiał być żywiony puszkowo i bardzo Pedigre mu zasmakowało...O wiele chetniej wcinał puchę lub saszetki niż moje gotowane....:razz: Nawet to mielone siemię mu nie przeszkadzało...[/QUOTE] Moim dziewczynkom po wszystkich suchokarmowych przeprawach:razz: gotowałam, ale też przestałam i wcinają puszki pedigree;) [quote name='togaa']Na festynie,teren naszego stoiska[B] Lolo[/B] uznał za swój własny i wszczynał awanturę z każdym przechodzącym psiakiem.Zwłaszcza psi faceci schroniskowi nie mieli prawa sie zbliżyć...A im intruz większy, tym reakcja Lolka bardziej zajadła..[/QUOTE] No Loluś wczuł się w rolę, miał za zadanie pilnować swojej Pani:evil_lol: Quote
Poker Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Moje miłe, umówmy się ,że tu nie chodzi o to czy zdjęcia są ładne tylko o to ,że model na nich w postaci togaa jest piękną kobietą :evil_lol:,a brzydkie zdjęcia i tak Jej urodzie nie zaszkodzą :eviltong: Quote
Energy Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Poker']Moje miłe, umówmy się ,że tu nie chodzi o to czy zdjęcia są ładne tylko o to ,że model na nich w postaci togaa jest piękną kobietą :evil_lol:,a brzydkie zdjęcia i tak Jej urodzie nie zaszkodzą :eviltong:[/QUOTE] W pełni się z Tobą zgadzam:loveu: Quote
ihabe Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Kobieta z taką klasą jaką jest Togaa nie powinna zwracać uwagi na to jak fotograf nie mając weny nie uchwycił prawdziwego piękna zarówno szaty zewnętrznej jak i duszy modelki:loveu: Quote
ona03 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Bo przecież nie o to piękno chodzi, które widzimy Wszyscy :lol: Tylko o to co jest w środku , a serducho [B]Togaa [/B]ma wielkie :loveu::loveu::loveu: I dlatego na wszystkich zdjeciach i ujęciach jest piękna :multi::multi::multi: z [B]Lolciem[/B] i bez, z fryzurą :evil_lol: i bez ....... Quote
Energy Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='ona03']Bo przecież nie o to piękno chodzi, które widzimy Wszyscy :lol: Tylko o to co jest w środku , a serducho [B]Togaa [/B]ma wielkie :loveu::loveu::loveu: I dlatego na wszystkich zdjeciach i ujęciach jest piękna :multi::multi::multi: z [B]Lolciem[/B] i bez, z fryzurą :evil_lol: i bez .......[/QUOTE] Tak jest i dlatego czekamy sobie na Bubu i zdjęcia już wiedząc, że będą super:lol: Quote
Energy Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Zdjęć nie ma i Togaa też gdzieś zniknęła:placz: Jak Loluś? Quote
togaa Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 A to najwiekszy konkurent Lolusia do serca Ciotki togi. [IMG]http://img241.imageshack.us/img241/9837/dsc1002.jpg[/IMG] Maleńki[B] Pepi[/B]. Moje psie słoneczko ! Mój Książę...! /Zdjęcie zrobiła [B]bubu[/B].../ Toleruja sie, ale szczerze nie cierpią... Pepi sie troche boi Lolka.... A Loluś..? Moje psy, oprócz mnie maja własne zycie .... Lolus w zasadzie nie udziela sie zewnetrznie...Lolus ma mnie..! Nie interesuje go co tam dzieje sie w ogrodzie, na ulicy...? Czemu reszta stada szczeka.? Lolka interesuje wyłącznie to, gdzie jestem ja ...? Każde moje zniknięcie w zakamarkach ogrodu,domu, wprawia go w zaniepokojenie. Lolus - moja kochana kula u nogi...:razz: Jutro spedzi noc u bubu jak i całą sobotę... Moze tradycyjnie bedzie sesja zdjeciowa, wiec kochane Cioteczki beda sie mogły Lolka naogladać..;) Quote
Energy Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='togaa']A to najwiekszy konkurent Lolusia do serca Ciotki togi. [url]http://img241.imageshack.us/img241/9837/dsc1002.jpg[/url] Maleńki[B] Pepi[/B]. Moje psie słoneczko ! /Zdjęcie zrobiła [B]bubu[/B].../ Toleruja sie, ale szczerze nie cierpią... Pepi sie troche boi Lolka....[/QUOTE] śliczny Pepi:loveu:a to Loluś łobuziak straszy Pepiczka:razz: [quote name='togaa']Lolka interesuje wyłącznie to, gdzie jestem ja ...? Każde moje zniknięcie w zakamarkach ogrodu,domu, wprawia go w zaniepokojenie. Lolus - moja kochana kula u nogi...:razz:[/QUOTE] Może boi się, że straci ukochaną osobę:roll: [quote name='togaa']Jutro spedzi noc u bubu jak i całą sobotę... Moze tradycyjnie bedzie sesja zdjeciowa, wiec kochane Cioteczki beda sie mogły Lolka naogladać..;)[/QUOTE] No mnie co prawda nie o te zdjęcia chodziło:evil_lol:ale z Lolusiowych zawsze się cieszę, więc czekam:lol: Quote
ona03 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Śliczny [B]Pepi[/B] w modnej fryzurce ;). A [B]Loluś [/B]zazdrośnik musi pilnować swojej wybranki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A czemu nikt nie mówił, że jutro święto - pusta lodówka itd. :cool3: Jak nie odezwę sie ze trzy dni to znaczy, że mężuś mnie :mad: Quote
togaa Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Loluś godzinę temu "sprzedany" [B]bubu[/B].. Razem z łóżeczkiem...;) Quote
Recommended Posts