Poker Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Śliczne portrety naszego IDOLA - LOLA. Któż to taki zdolny ? Jak zwał , tak zwał, ja się zapisuję do wszystkich towarzystw związanych z Lolusiem. Quote
WiosnaA Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 5 godzin temu, ona03 napisał: Aleś zaszalała z galotami togusiu hihihi. Szkoda, że to marzec, za zimno na campingi / niedaleko Lolcia jest fajny/ , ale jak przełożymy na cieplejszy czas, to możemy zorganizować zlot......., ale by się działo :) Smyczku, przyjmuj zapisy do KWAL ( koło wzajemnej adoracji Lola ) Rzecz jasna i ja od lat jestem cichą wielbicielką Lolunia :) Urodzinowo dużo zdrówka życzę! Oneczko, długi weekend majowy Ciocie Likuni mają w planach ponowne spotkanie w Ustroniu...może by tak połączyć z Jubileuszowym Lolusia,.. togusiu co Ty na to? 2 Quote
togaa Posted March 6, 2018 Author Posted March 6, 2018 Dnia 6.03.2018 o 20:49, ona03 napisał: Dla całego KWAL - Loluś w oczach artystów.. i w obiektywie aparatu.... :-) Dla uważnych; dwa ostatnie zdjęcia mówią nieco o pozycji Lolusia w stadzie….: Pan ,ledwo co załapujący się na skraj fotela i Cięciunio przy miseczce. Nikt mu nie podskoczy! 1 2 Quote
Smyku Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Oneczko zdjęcie strusiowego Lola zrobię ale wyślę Tobie na kom , bo przecież ja nie umiem tu wstawić . A Lolo na zdjęciu faktycznie scerbaty . Szyszki też mam , tak się pochwalę . 1 Quote
ona03 Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Dnia 6.03.2018 o 20:49, ona03 napisał: Mój mężuś gada TWA - towarzystwo wzajemnej adoracji, tu byłoby TLA - Towarzystwo Lolciowej Adoracji :) Dla całego KWAL - Loluś w oczach artystów..... Cytat wykonanie - osobisty Mężuś Smyku Smyczku, wstawiaj Lola na strusiu, gdzieś mi się zapodział..... A znasz te szyszeczki co wiszą na choince ? Musiałam to przenieść :) 1 Quote
elficzkowa Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Lolcio to urodzony amant :) To główkę przekrzywi, to oczko przymruży, ząbkami białymi błyśnie i już człowiek wszystko by mu oddał i na wszystko się zgodził :) 1 Quote
Poker Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Zdecydowanie wolę oryginał.Chociaż kopie też bardzo udane tylko ,że nie wywalą gałów , nie przekrzywią łepetyny , nie strzelą oczkami cudnymi no i nie wystrzelą koo jak z katapulty.:) 2 Quote
ona03 Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Lolo na jaju.... i Smyczkowy Tobiaszek :) Wiosenko, myślę, ale tak dziwnie to wolne się ułożyło, a mam jeszcze komunistę i córcia przylata...... togusiu, proszę objaśnić kto namalował portrety:) Bo ten mój, to muszę spytać czy mogę ujawnić, pytam - mogę ????? 1 Quote
Poker Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Smyczkowy Tobiaszek bardzo podobny jest do Pokerka ,psiego oczywiście :) i Dolarka Quote
ona03 Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Kofffffane dziewcyny najserdeczniejsze życzenia od Lolusia 10 godzin temu, Poker napisał: Smyczkowy Tobiaszek bardzo podobny jest do Pokerka ,psiego oczywiście :) i Dolarka też od razu tak sobie pomyślałam :) 33 minuty temu, Smyku napisał: Kto pyta nie błądzi . I co ??????? Quote
b-b Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Piękny oryginał i piękne z Lolusiem dzieła :) Najlepszego Kobiety! :) Quote
Smyku Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Wszystkim ciociom Lolowym Tobiasz wypłaca buziaki . 1 Quote
togaa Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 21 godzin temu, ona03 napisał: Smyczkowy Tobiaszek :) Smyczku, Może Tolę Tobiaszkowi na pociechę ? Quote
ona03 Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Dnia 8.03.2018 o 19:46, togaa napisał: Smyczku, Może Tolę Tobiaszkowi na pociechę ? Śliczna szczeniorka i nie ma chętnych ? A ja dostałam prezent na 8 marca od......... kaktuska, zobaczcie sami, wziął i zakwitł :) dostałam jesienią kilka podskubanych kaktusków, specjalnie na Lolciowy bazarek i proszę, zakwitł :) a reszta....., zobaczymy Quote
mama_Alfika Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Cudne, takiego, jak ten z ostatniego zdjęcia na dole po lewej to bym chciala Quote
ona03 Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 1 godzinę temu, mama_Alfika napisał: Cudne, takiego, jak ten z ostatniego zdjęcia na dole po lewej to bym chciala Oooooooo,witamy, witamy :) Bywa haworsja - na bazarku, bywa,dam znać jak będziemy ruszać :), nawet ładnie się rozrosła, mam różne wielkości Haworthia to roślina pochodząca z Afryki Południowej. Jej zielone, mięsiste liście pokryte białymi cętkami ułożonymi wstęgowato, tworzą niepowtarzalną rozetę. W okresie wiosenno – letnim na szczycie cienkiej, dość długiej łodygi pojawiają się drobne, białe, rurkowate kwiaty przypominające kształtem małe dzwoneczki. Haworthia jest sukulentem, dlatego też pod względem uprawy i pielęgnacji należy traktować ją tak samo jak gasterię, aloes itp. Uprawa:Stanowisko jasne, z duża ilością światła, lecz osłonięte przez padaniem bezpośrednich promieni słonecznych. Podlewanie jak u każdych sukulentów dość ubogie, ziemia w okresie letnim powinna być lekko wilgotna, w zimie podlewamy raz na dwa – trzy tygodnie. Quote
togaa Posted March 11, 2018 Author Posted March 11, 2018 Pan ciął, a hałda gałęzi rosła,rosła i ....urosła. Quote
ona03 Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 9 godzin temu, togaa napisał: Pan ciął, a hałda gałęzi rosła,rosła i ....urosła. Ło matko, togusiu, a zostało coś w Twoim ogródku......... Quote
Recommended Posts