Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napiszę u Lolunia , że poszukuję pościeli dla lali do łóżeczka . Pewnie gdybym miała chwilę czasu sama bym uszyła .
Ale czasu mało a wnusię naszło na zabawę lalkami , jeśli Wasze córcie , wnusie wyrosły z lal to chętnie kupię .

Toguniu wycałuj mojego cięcia .

Chętnie uszyję :) Tylko potrzebuję orientacyjne rozmiary.Od pn mam tydzień urlopu :)

Nie dostawałam ostatnio powiadomień z dogo, a wczoraj odkryłam, że wszystko w spamie ląduje :(
Posted

O rety jakie to nasze Lolo jak zwykle urocze .

A wnusio rośnie jak na drożdżach .

Mamo_Alfika dzięki za chęć pomocy . Łóżeczko ma wymiary 35 x 60 . Coś tam udało mi się kupić na allegro , ale chętnie kupię  jeszcze jakiś komplecik ,

Posted

O rety jakie to nasze Lolo jak zwykle urocze .
A wnusio rośnie jak na drożdżach .

Mamo_Alfika dzięki za chęć pomocy . Łóżeczko ma wymiary 35 x 60 . Coś tam udało mi się kupić na allegro , ale chętnie kupię  jeszcze jakiś komplecik ,

Ok, w pn zabieram się za szycie "dorosłej" pościeli, to przy okazji machnę dla lalki :)
Posted

Pani Basiu, wiem, że ciężko.
Bardzo współczuje rozstania i pustego miejsca.
Togunia - jak każdy - była tu tylko gościem i czas jej wędrówki przeminął.
Uwolniona od ciężaru starości przeszła na drugą stronę niosąc w sercu cenny bagaż - pełną akceptację, poczucie bezpieczeństwa i miłość bliskich.
I to w niej zostanie, jakąkolwiek przybrałaby formę istnienia i gdziekolwiek by nie trafiła' pozostanie w niej dobro, którego zaznała.

Myślę, że poniesie je dalej.

• Upvote 1
Posted

Płaczę nad malutkim Pepim.

Otwieram drzwi do ogrodu, Pepe robi 3 kroki, zatrzymuje się i czeka…

Potem  wraca  na piętro, zagląda do kuchni, przebiega parter..

Zawsze  wychodzili na spacer  razem.

Gdy Toga gramoliła się niezdarnie, Pepe  zniecierpliwiony podbiegał i trącał Ją noskiem .

Z racji gabarytów tworzyli cudaczną i  wzruszającą zarazem  parę.

Pepe z  czułością wylizywał Jej oczy, uszy.

Czasem pakował łepek do Jej miski, czego Ona udawała że nie widzi…

Serce mi pęka podwójnie…

8be28430be6f2abcmed.jpg

69bc3959a8dbca20med.jpg

8f408c2bee0c2ef4med.jpg

459a05d88e2ad4bdmed.jpg

Dziękuję Wszystkim za słowa pocieszenia....

Posted

Basieńko wpłaciłam mały grosik na konto SBM , mama _ Alfika wie o co chodzi .

Przytulam serdecznie .

Mały ?????

Toż to kupa kasy. ( 50,00 zł !!!).  Pół miesiąca Lolo będzie zamajtkowany.

Dziękuję Smyczku, Alficzku.

Moje Wy dziewczynki kochane .

Posted

brak czasu i niesmak do dogomanii;

U mnie też fuuuuul fantów i brak czasu na wystawianie,  skupiłam się na bazarku badylkowym, a przygotowanie wszystkiego trwa parę miesięcy....

A jak ktoś, coś, nie pasuje mi ma którymś wątku to na niego nie wchodzę,  szkoda tylko zwierzaków, które potrzebują naszej pomocy, zawsze skupiam się na futrzakach, a nie na ludziach,  ale udało mi się poznać paru fajnych ludziów :) dzięki dogo i to najważniejsze, a ci co wku.... zostają skreśleni z listy

Posted

Wiadomo już kiedy spotykamy się w Wojkowicach?

Elutku, chyba latem dopiero.

Jakoś się na ten tydzień nie składa, w kolejny  będę w rozjazdach a potem już Święta.

A potem ino mignie i...lato ! ;-)

Lolo ma brzydko w paszczy.

Zaczęłam mu zębole smarować  pastą Orozyme, ale w to że rozpuści kamień nie wierzę.

Po tragedii jaka dotknęła ukochanego psa mojej przyjaciółki ( nie wybudził sie z narkozy po czyszczeniu zębów), nie mam odwagi poddać Lolusia zabiegowi.

Chyba jakiegoś gnata mu kupię.

Posted

Lolusiu, słoneczko moje, nie dość, że wakacje się odwlekają to jeszcze się nie odzywasz, klepnij coś w klawiaturę bo wszyscy zapomną o Tobie....

http://www.dogomania.com/forum/topic/113384-zako%C5%84czony-brak-ofert-bi%C5%BCuteria-dla-kobitek-do-23042012-godz1900/

http://www.dogomania.com/forum/topic/127012-zako%C5%84czony-rozliczamy-lolu%C5%9B-serdecznie-zaprasza-do-01042013-godz2100/

Wynalazłam Lolcia na jajkach :)

sam8427.jpg

• Upvote 1