mama_Alfika Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Napiszę u Lolunia , że poszukuję pościeli dla lali do łóżeczka . Pewnie gdybym miała chwilę czasu sama bym uszyła . Ale czasu mało a wnusię naszło na zabawę lalkami , jeśli Wasze córcie , wnusie wyrosły z lal to chętnie kupię . Toguniu wycałuj mojego cięcia . Chętnie uszyję :) Tylko potrzebuję orientacyjne rozmiary.Od pn mam tydzień urlopu :) Nie dostawałam ostatnio powiadomień z dogo, a wczoraj odkryłam, że wszystko w spamie ląduje :( Quote
NikaEla Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Locio-pilnowacz :) Może dorabiać jako opiekun do dzieci :) Quote
Smyku Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 O rety jakie to nasze Lolo jak zwykle urocze . A wnusio rośnie jak na drożdżach . Mamo_Alfika dzięki za chęć pomocy . Łóżeczko ma wymiary 35 x 60 . Coś tam udało mi się kupić na allegro , ale chętnie kupię jeszcze jakiś komplecik , Quote
mama_Alfika Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 O rety jakie to nasze Lolo jak zwykle urocze . A wnusio rośnie jak na drożdżach . Mamo_Alfika dzięki za chęć pomocy . Łóżeczko ma wymiary 35 x 60 . Coś tam udało mi się kupić na allegro , ale chętnie kupię jeszcze jakiś komplecik , Ok, w pn zabieram się za szycie "dorosłej" pościeli, to przy okazji machnę dla lalki :) Quote
togaa Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Moja Toga umarła..... Ryczę i jest mi bardzo, bardzo żle... Quote
NikaEla Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Basieńko, tak mi przykro.... przytulam Cię bardzo mocno Quote
Poker Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 ojej, bardzo mi przykro. Na pamiątkę będziesz miała nick tak jak ja.Lolcio, pociesz pańcię. Quote
Figunia Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Basiu kochana, wiem co czujesz. Sciskam serdecznie. Szkoda Togusi bardzo, przecudnej urody Sunia i do tego madra i dobra...ech, to zycie... Quote
memory Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Pani Basiu, wiem, że ciężko. Bardzo współczuje rozstania i pustego miejsca. Togunia - jak każdy - była tu tylko gościem i czas jej wędrówki przeminął. Uwolniona od ciężaru starości przeszła na drugą stronę niosąc w sercu cenny bagaż - pełną akceptację, poczucie bezpieczeństwa i miłość bliskich. I to w niej zostanie, jakąkolwiek przybrałaby formę istnienia i gdziekolwiek by nie trafiła' pozostanie w niej dobro, którego zaznała. Myślę, że poniesie je dalej. 1 Quote
Poker Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Jajkowy bazarek http://www.dogomania.com/forum/topic/146005-jaja-hand-made-od-pa%C5%84ci-tolido-1603g22/ Quote
togaa Posted March 11, 2015 Author Posted March 11, 2015 Płaczę nad malutkim Pepim. Otwieram drzwi do ogrodu, Pepe robi 3 kroki, zatrzymuje się i czeka… Potem wraca na piętro, zagląda do kuchni, przebiega parter.. Zawsze wychodzili na spacer razem. Gdy Toga gramoliła się niezdarnie, Pepe zniecierpliwiony podbiegał i trącał Ją noskiem . Z racji gabarytów tworzyli cudaczną i wzruszającą zarazem parę. Pepe z czułością wylizywał Jej oczy, uszy. Czasem pakował łepek do Jej miski, czego Ona udawała że nie widzi… Serce mi pęka podwójnie… Dziękuję Wszystkim za słowa pocieszenia.... Quote
Smyku Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Basieńko wpłaciłam mały grosik na konto SBM , mama _ Alfika wie o co chodzi . Przytulam serdecznie . Quote
togaa Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Basieńko wpłaciłam mały grosik na konto SBM , mama _ Alfika wie o co chodzi . Przytulam serdecznie . Mały ????? Toż to kupa kasy. ( 50,00 zł !!!). Pół miesiąca Lolo będzie zamajtkowany. Dziękuję Smyczku, Alficzku. Moje Wy dziewczynki kochane . Quote
Malgoska Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 nie robię już bazarków ale mogę przesłać komuś fanty z przeznaczeniem na bazarek dla SBM. Quote
Poker Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 nie robię już bazarków ale mogę przesłać komuś fanty z przeznaczeniem na bazarek dla SBM. A co się stało?Tak dobrze Ci szły. Quote
Malgoska Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 A co się stało?Tak dobrze Ci szły. brak czasu i niesmak do dogomanii; Quote
Poker Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Brak czasu rozumiem.Ale niesmak do dogomanii? Ty masz mieć smak do psów w potrzebie. Quote
ona03 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 brak czasu i niesmak do dogomanii; U mnie też fuuuuul fantów i brak czasu na wystawianie, skupiłam się na bazarku badylkowym, a przygotowanie wszystkiego trwa parę miesięcy.... A jak ktoś, coś, nie pasuje mi ma którymś wątku to na niego nie wchodzę, szkoda tylko zwierzaków, które potrzebują naszej pomocy, zawsze skupiam się na futrzakach, a nie na ludziach, ale udało mi się poznać paru fajnych ludziów :) dzięki dogo i to najważniejsze, a ci co wku.... zostają skreśleni z listy Quote
NikaEla Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Wiadomo już kiedy spotykamy się w Wojkowicach? Quote
togaa Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Wiadomo już kiedy spotykamy się w Wojkowicach? Elutku, chyba latem dopiero. Jakoś się na ten tydzień nie składa, w kolejny będę w rozjazdach a potem już Święta. A potem ino mignie i...lato ! ;-) Lolo ma brzydko w paszczy. Zaczęłam mu zębole smarować pastą Orozyme, ale w to że rozpuści kamień nie wierzę. Po tragedii jaka dotknęła ukochanego psa mojej przyjaciółki ( nie wybudził sie z narkozy po czyszczeniu zębów), nie mam odwagi poddać Lolusia zabiegowi. Chyba jakiegoś gnata mu kupię. Quote
ona03 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Lolusiu, słoneczko moje, nie dość, że wakacje się odwlekają to jeszcze się nie odzywasz, klepnij coś w klawiaturę bo wszyscy zapomną o Tobie.... http://www.dogomania.com/forum/topic/113384-zako%C5%84czony-brak-ofert-bi%C5%BCuteria-dla-kobitek-do-23042012-godz1900/ http://www.dogomania.com/forum/topic/127012-zako%C5%84czony-rozliczamy-lolu%C5%9B-serdecznie-zaprasza-do-01042013-godz2100/ Wynalazłam Lolcia na jajkach :) 1 Quote
Poker Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Loluś pewnie nie ma czasu, bo bawi wnusia togusi. Quote
Recommended Posts