Poker Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='ona03']No proszę wszystko dograne, to my też dojedziemy :evil_lol:, [B]Pokerku[/B], badylki wezmem ;)[/QUOTE] ło kij ,a ja torebysie.Coś jeszcze mam zabrać? Lodów nie wezmem, bo jeszcze za zimno. Następnym razem. Quote
NikaEla Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='Poker']ło kij ,a ja torebysie.[B]Coś jeszcze mam zabrać?[/B] Lodów nie wezmem, bo jeszcze za zimno. Następnym razem.[/QUOTE]Może ktoś chciałby przymierzyć coś z ciuszków od Jukutka?? Basiu tę bluzeczkę w kwiatuszki? Quote
togaa Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 A ja, żebym [B]Lolka[/B] nie zapomiała....;) [B]Nika,[/B] bardzo chętnie.Obawiałam się że będzie mała, ale zobaczymy? Quote
kado Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='Poker']To może ja też jakieś ciuszki zabiorę?[/QUOTE] [B]Pokerku[/B],a masz może coś dzieciowego???? Jak na moją Karolkę??? Ja wezmem ciuchy od Mikaga...są super (takie w sam raz dla Calineczki Oneczki:evil_lol:) Quote
NikaEla Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 (edited) [quote name='kado'] Ja wezmem ciuchy od Mikaga...są super (takie w sam raz dla Calineczki Oneczki:evil_lol:)[/QUOTE]Zrobimy Wielką Wymianę Ciuchów :multi: Jesli macie letnie 40/38 to chętnie poprzymierzam Edited April 12, 2014 by Nikaragua Quote
Smyku Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Tylko w tym ferworze walki z ciuchami nie zgubcie popierdółki . I oczywiście ściskam księciunia , my w niedzielę mamy drugie urodziny wnusia . Miłego spotkania i dobrej pogody Wam życzę . Quote
Poker Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Zrobimy[COLOR=#800080][SIZE=6][B] WIELKIE TARGOWISKO [/B][/SIZE][/COLOR]:evil_lol: Tylko Lolcia nie sprzedamy. Quote
Smyku Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Dziewczyny Kochane , dostałam drugą dużą torbę ciuchów od wnusi . Jest chętna , żeby wspomóc Lola i mnie bazarkowo ? Quote
NikaEla Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='Smyku']Dziewczyny Kochane , dostałam drugą dużą torbę ciuchów od wnusi . Jest chętna , żeby wspomóc Lola i mnie bazarkowo ?[/QUOTE]pomogę, poślij fotki na maila [email][email protected][/email] Quote
togaa Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 [quote name='Poker']Zrobimy[COLOR=#800080][SIZE=6][B] WIELKIE TARGOWISKO [/B][/SIZE][/COLOR]:evil_lol: Tylko Lolcia nie sprzedamy.[/QUOTE] Przydałoby się tremo i parawanik dla tych bardziej wstydliwych...:razz: Quote
Poker Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='togaa']Przydałoby się tremo i parawanik dla tych bardziej wstydliwych...:razz:[/QUOTE] IIII tam, nawyżej ludziska będą mieli co pooglądać. Nie będziemy ludziskom żałować atrakcji :evil_lol: A będzie, oj będzie co oglądać.Ja Wam to mówię. :eviltong: Quote
ona03 Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='Malgoska']to jutro Loluś wyrusza w podróż?[/QUOTE] Dawaj [B]Malgosia[/B] ;) na bazar, i [B]Lola[/B] poznasz :evil_lol: Quote
togaa Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 [quote name='Poker']IIII tam, nawyżej ludziska będą mieli co pooglądać. Nie będziemy ludziskom żałować atrakcji :evil_lol: A będzie, oj będzie co oglądać.Ja Wam to mówię. :eviltong:[/QUOTE] Ło Matko! jakieś ekscesy na parkingu się szykują, a [B]Lolo[/B] nieletni .... Quote
Poker Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='togaa']Ło Matko! jakieś ekscesy na parkingu się szykują, a [B]Lolo[/B] nieletni ....[/QUOTE] Jak to nieletni? Toż n mężczyzną w sile wieku jest :evil_lol: Idę pakować co nieco . Quote
NikaEla Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='Poker']IIII tam, nawyżej ludziska będą mieli co pooglądać. Nie będziemy ludziskom żałować atrakcji :evil_lol: A będzie, oj będzie co oglądać.Ja Wam to mówię. :eviltong:[/QUOTE]Dokładnie tak mówi mój Mirek :D że tam dużo kierowców ciężarówek jest :D Quote
Smyku Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Nikaragua - wszystko wysłałam Oneczko wyściskaj gadziorka na przywitanie . Quote
NikaEla Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 (edited) [quote name='Smyku']Nikaragua - wszystko wysłałam .[/QUOTE]Dostałam, działam ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252417[/url] Edited April 13, 2014 by Nikaragua Quote
ona03 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='Smyku'] Oneczko wyściskaj gadziorka na przywitanie .[/QUOTE] Wyściskany po całości, teraz chrapie w fotelu a ja kończę pakować :) Quote
Poker Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='ona03']Wyściskany po całości, teraz chrapie w fotelu a ja kończę pakować :)[/QUOTE] Ło ludzie, po takim dniu jeszcze pakować. A Lolcio dziś był ślicznie zarośnięty. Onka będzie miała z nim roboty po pachi i pewnie go opitoli na łyso:evil_lol: Łobuziak dał się dziś wygłaskać i wytarmosić. Chyba się przyzwyczaił do naszych spotkań. A na spotkaniu gatki, czekoladki, ciastka i wiatr latały w powietrzu,ale co nam tam.My wszyscy młodzi duchem i ciałem :eviltong: Quote
Figunia Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Pozdrawiam Cioteczki Lolusiowe!!! Miałyście szczęście z tą pogodą, bo dziś leje... A takiego bazarku w plenerze, to chyba jeszcze na Dogo nie było. Fotki będą????? Quote
NikaEla Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='Figunia'] A takiego bazarku w plenerze, to chyba jeszcze na Dogo nie było. Fotki będą?????[/QUOTE]Nie będzie ;) Ona się toalecie ukryła, a ja na widoku spódniczkę mierzyłam ;) Quote
Figunia Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 No trudno, bazarkujących Cioć nie zobaczymy:p ale choć małą foto-relację ze spotkania i przekazania Księcia to chyba tak??? :crazyeye: Quote
NikaEla Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='Figunia']No trudno, bazarkujących Cioć nie zobaczymy:p ale choć małą foto-relację ze spotkania i przekazania Księcia to chyba tak??? :crazyeye:[/QUOTE] nikt nie miał niestety aparatu tym razem Quote
Recommended Posts