Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='togaa']
Kolejny raz poeksperymentowałam z puszczeniem kurdupla wolno i znowu tego pożałowałam...

[B]Góry są pikne.[/B]..
[/QUOTE]Oj tam... wrócił przecież

Posted

[quote name='Nikaragua']Oj tam... wrócił przecież[/QUOTE]

Tia.....
gonić go musiałam...;)

Żadne numery z kucaniem i uciekaniem w przeciwną stronę, na [B]Lolka[/B] nie działają...

Posted

[quote name='togaa']Tia.....
gonić go musiałam...;)

Żadne numery z kucaniem i uciekaniem w przeciwną stronę, na [B]Lolka[/B] nie działają...[/QUOTE]

[B]Togusiu[/B] :) zlituj się :evil_lol: jak można puszczać [B]Lola, [/B]toż to samowola :mad:

Posted

[quote name='Smyku']Ale gadziorek miał swoje 5 minut , szczęśliwy , włos rozwiany ...[/QUOTE]

Taak, a togusia zasapana, włos rozwiany, obłe w oczach.Ale sama sobie zafundowała :eviltong:

Posted

No to[B] Lolo[/B], masz przechlapane. Żadnego puszczania luzem już nie będzie.

Wczoraj przyszła paczuszka z[B] Jeleniej Góry[/B] od kochanej [B]MikAgi[/B] , a w środku pyszne jedzonko dla [B]Lolusia[/B] !!!:multi:
I suche i kilka puszeczek... [B]To [/B]już drugi raz taka niespodzianka !!!!:loveu:
Dziękujemy [B]Aguniu[/B] z całego serca !!! :buzi:
[B]Royal[/B] Lolusiowi bardzo służy a i zajada z apetytem .

[IMG]http://images62.fotosik.pl/839/648f9a2d1fac48b6med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images65.fotosik.pl/839/4e0976671bf2d7f4med.jpg[/IMG]

Widzę, że mam "rok" nie przestawiony w aparacie...;)

Posted

[quote name='togaa']
Wczoraj przyszła paczuszka z[B] Jeleniej Góry[/B] od kochanej [B]MikAgi[/B] , a w środku pyszne jedzonko dla [B]Lolusia[/B] !!!:multi:
[/QUOTE]Paczuszka?? toż to PAKA wielka :multi:

Posted

jak widzę Lolusia to zawsze przypomina mi się pies mojej koleżanki z podst. Cypisek. Tylko był beżowo brązowy ale mordkę miał tak samo słodką jak Loluś. Taki do zacałowania :loveu:

a przy okazji zapraszam na bazarek dla staruszki Kasji [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252215-Nowe-kosmetyki-ORIFLAME-dla-Kasji-do-14-kwietnia-do-21-00[/URL]

Posted (edited)

[quote name='Nikaragua']Z bazarku z ciuszkami jukutek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251893[/URL] przelałam 195zł[/QUOTE]

Pięknie dziękujemy i potwierdzamy że 195,00 zł jest już na koncie Stowarzyszenia.
Dziekujemy[B] Nika[/B], dziekujemy[B] jukutku![/B]:multi: :loveu:
Żeby nie było że Lolo taki zachłanny, stówa będzie na pieluchy, a reszta dla Lolusiowych psio-kocich kumpli ze Stowarzyszenia..

[SIZE=3][B]UWAGA !!! UWAGA !!![/B]
w najbliższą niedzielę przeprowadzka [B]Lolka do Oneczki03.[/B]
Wygląda na to że cieczka Togulki tuż, tuż. Trza [B]Lolka[/B] pędzikiem ewakuować .
Przepraszamy że tak niespodziewanie, siła wyższa...[/SIZE][SIZE=3]
Kto znajdzie czas w Palmową Niedzielę ? Wiemy że to niezbyt trafny termin.
Za miesiąc [B]Lol[/B] pewnie wróci do B-B, to będzie kolejna sposobność do spotkania , gdyby teraz się nie udało.;)
[/SIZE][B][SIZE=3]Zapraszamy !:multi:[/SIZE] [/B]

Edited by togaa
Posted

Jeśli będę mogła się podczepić do Poker to też dotrę. Ale na 13-13.15 muszę niestety być z powrotem w domu celem podania obiadu (jak zwykle mamy teścia w niedzielę)

Posted

No to czekamy na [B]Poker[/B] ?

Wczoraj wyciagnęłam [B]Lolkowi 2[/B] kleszcze a dzisiaj ..[B].7[/B] !!!! Niektóre już mocno opite.
Ochyda !!!
Prawie wszystkie z Lolkowego łepka.
Musiałam mu w końcu założyć kaganiec, bo się chłopak mocno zdenerwował.
Moje psy czyste , a u [B]Lolka[/B] inwazja. Nie mogłam tego pojąć?
I chyba już znam powód; to ta wyprawa na łąki, na lotnisko.
[B]Lolo[/B] jest niskopienny, sierść jak wata, to nałapał.

Ma już założoną obrożę [B]kiltix[/B] .Powinien byc spokój na 6 m-cy.

Posted

No to czekam....[quote name='togaa']
Ma już założoną obrożę [B]kiltix[/B] .Powinien byc spokój na 6 m-cy.[/QUOTE]w ubiegłych latach mimo kropienia i obróżek: kiltix/foresto (zamiennie w kolejnych latach) zawsze tych wczesnych kleszczy kilka ściągałam z Niki po bieganiu w chaszczach

Posted

[quote name='togaa']Pięknie dziękujemy i potwierdzamy że 195,00 zł jest już na koncie Stowarzyszenia.
Dziekujemy[B] Nika[/B], dziekujemy[B] jukutku![/B]:multi: :loveu:
Żeby nie było że Lolo taki zachłanny, stówa będzie na pieluchy, a reszta dla Lolusiowych psio-kocich kumpli ze Stowarzyszenia.. [/QUOTE]
z kolejnego poszło 30zł :) a ostatnie, nadpłacone po czasie, 2 zł to już dam w niedziele bezpośrednio

Posted

Melduję się. O której spotkanie?
Nikaragua, nie możesz ciut obiadu przesunąć?
Co mam zabrać ze sobą? Coś jest potrzebne? O torebkach mam nadzieję pamiętać.

Posted

[quote name='Poker']Melduję się. O której spotkanie?
Nikaragua, nie możesz ciut obiadu przesunąć?
Co mam zabrać ze sobą? Coś jest potrzebne? O torebkach mam nadzieję pamiętać.[/QUOTE]Naszykuję im, a sama zjem później, z tym że na 16 mam być w Smolcu. Damy tak radę?

Posted

[quote name='Nikaragua']Naszykuję im, a sama zjem później, z tym że na 16 mam być w Smolcu. Damy tak radę?[/QUOTE]

Oczywiście.Ja też nie mam za dużo czasu w związku z wyjazdem i kupą spraw. Ale też nie chcę gonić z powrotem po pół godziny.
O której spotkanie ???

Posted

[quote name='Poker']Oczywiście.Ja też nie mam za dużo czasu w związku z wyjazdem i kupą spraw. Ale też nie chcę gonić z powrotem po pół godziny.
O której spotkanie ???[/QUOTE]
Poker, to zbierzesz mnie to ok 11.30 przy przystanku na Bardzkiej?

Posted

[quote name='Nikaragua']Poker, to zbierzesz mnie to ok 11.30 przy przystanku na Bardzkiej?[/QUOTE]

Zabierę, dogadajcie sie z iryskiem w sprawie maneli