NikaEla Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='togaa'] Kolejny raz poeksperymentowałam z puszczeniem kurdupla wolno i znowu tego pożałowałam... [B]Góry są pikne.[/B].. [/QUOTE]Oj tam... wrócił przecież Quote
togaa Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='Nikaragua']Oj tam... wrócił przecież[/QUOTE] Tia..... gonić go musiałam...;) Żadne numery z kucaniem i uciekaniem w przeciwną stronę, na [B]Lolka[/B] nie działają... Quote
ona03 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='togaa']Tia..... gonić go musiałam...;) Żadne numery z kucaniem i uciekaniem w przeciwną stronę, na [B]Lolka[/B] nie działają...[/QUOTE] [B]Togusiu[/B] :) zlituj się :evil_lol: jak można puszczać [B]Lola, [/B]toż to samowola :mad: Quote
Smyku Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Ale gadziorek miał swoje 5 minut , szczęśliwy , włos rozwiany ... Quote
Poker Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='Smyku']Ale gadziorek miał swoje 5 minut , szczęśliwy , włos rozwiany ...[/QUOTE] Taak, a togusia zasapana, włos rozwiany, obłe w oczach.Ale sama sobie zafundowała :eviltong: Quote
Malgoska Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 śliczny Lolitek jak zawsze, biedna, zmęczona Togusia ;) ja mojej też nie puszczam raz za nią biegałam wystarczy...... Quote
Smyku Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Nasz śynuś też po wsi tylko na smyczy a w lesie nie mam odwagi go puścić . Musi mu wystarczyć działka . Quote
togaa Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 No to[B] Lolo[/B], masz przechlapane. Żadnego puszczania luzem już nie będzie. Wczoraj przyszła paczuszka z[B] Jeleniej Góry[/B] od kochanej [B]MikAgi[/B] , a w środku pyszne jedzonko dla [B]Lolusia[/B] !!!:multi: I suche i kilka puszeczek... [B]To [/B]już drugi raz taka niespodzianka !!!!:loveu: Dziękujemy [B]Aguniu[/B] z całego serca !!! :buzi: [B]Royal[/B] Lolusiowi bardzo służy a i zajada z apetytem . [IMG]http://images62.fotosik.pl/839/648f9a2d1fac48b6med.jpg[/IMG] [IMG]http://images65.fotosik.pl/839/4e0976671bf2d7f4med.jpg[/IMG] Widzę, że mam "rok" nie przestawiony w aparacie...;) Quote
NikaEla Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='togaa'] Wczoraj przyszła paczuszka z[B] Jeleniej Góry[/B] od kochanej [B]MikAgi[/B] , a w środku pyszne jedzonko dla [B]Lolusia[/B] !!!:multi: [/QUOTE]Paczuszka?? toż to PAKA wielka :multi: Quote
NikaEla Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Z bazarku z ciuszkami jukutek [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251893[/url] przelałam 195zł Quote
mdk8 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 jak widzę Lolusia to zawsze przypomina mi się pies mojej koleżanki z podst. Cypisek. Tylko był beżowo brązowy ale mordkę miał tak samo słodką jak Loluś. Taki do zacałowania :loveu: a przy okazji zapraszam na bazarek dla staruszki Kasji [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252215-Nowe-kosmetyki-ORIFLAME-dla-Kasji-do-14-kwietnia-do-21-00[/URL] Quote
togaa Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 (edited) [quote name='Nikaragua']Z bazarku z ciuszkami jukutek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251893[/URL] przelałam 195zł[/QUOTE] Pięknie dziękujemy i potwierdzamy że 195,00 zł jest już na koncie Stowarzyszenia. Dziekujemy[B] Nika[/B], dziekujemy[B] jukutku![/B]:multi: :loveu: Żeby nie było że Lolo taki zachłanny, stówa będzie na pieluchy, a reszta dla Lolusiowych psio-kocich kumpli ze Stowarzyszenia.. [SIZE=3][B]UWAGA !!! UWAGA !!![/B] w najbliższą niedzielę przeprowadzka [B]Lolka do Oneczki03.[/B] Wygląda na to że cieczka Togulki tuż, tuż. Trza [B]Lolka[/B] pędzikiem ewakuować . Przepraszamy że tak niespodziewanie, siła wyższa...[/SIZE][SIZE=3] Kto znajdzie czas w Palmową Niedzielę ? Wiemy że to niezbyt trafny termin. Za miesiąc [B]Lol[/B] pewnie wróci do B-B, to będzie kolejna sposobność do spotkania , gdyby teraz się nie udało.;) [/SIZE][B][SIZE=3]Zapraszamy !:multi:[/SIZE] [/B] Edited April 11, 2014 by togaa Quote
kado Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 My się zameldujemy na pewno:ylsuper: Godzina tradycyjna??? Quote
NikaEla Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Jeśli będę mogła się podczepić do Poker to też dotrę. Ale na 13-13.15 muszę niestety być z powrotem w domu celem podania obiadu (jak zwykle mamy teścia w niedzielę) Quote
togaa Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 No to czekamy na [B]Poker[/B] ? Wczoraj wyciagnęłam [B]Lolkowi 2[/B] kleszcze a dzisiaj ..[B].7[/B] !!!! Niektóre już mocno opite. Ochyda !!! Prawie wszystkie z Lolkowego łepka. Musiałam mu w końcu założyć kaganiec, bo się chłopak mocno zdenerwował. Moje psy czyste , a u [B]Lolka[/B] inwazja. Nie mogłam tego pojąć? I chyba już znam powód; to ta wyprawa na łąki, na lotnisko. [B]Lolo[/B] jest niskopienny, sierść jak wata, to nałapał. Ma już założoną obrożę [B]kiltix[/B] .Powinien byc spokój na 6 m-cy. Quote
NikaEla Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 No to czekam....[quote name='togaa'] Ma już założoną obrożę [B]kiltix[/B] .Powinien byc spokój na 6 m-cy.[/QUOTE]w ubiegłych latach mimo kropienia i obróżek: kiltix/foresto (zamiennie w kolejnych latach) zawsze tych wczesnych kleszczy kilka ściągałam z Niki po bieganiu w chaszczach Quote
NikaEla Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='togaa']Pięknie dziękujemy i potwierdzamy że 195,00 zł jest już na koncie Stowarzyszenia. Dziekujemy[B] Nika[/B], dziekujemy[B] jukutku![/B]:multi: :loveu: Żeby nie było że Lolo taki zachłanny, stówa będzie na pieluchy, a reszta dla Lolusiowych psio-kocich kumpli ze Stowarzyszenia.. [/QUOTE] z kolejnego poszło 30zł :) a ostatnie, nadpłacone po czasie, 2 zł to już dam w niedziele bezpośrednio Quote
Poker Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Melduję się. O której spotkanie? Nikaragua, nie możesz ciut obiadu przesunąć? Co mam zabrać ze sobą? Coś jest potrzebne? O torebkach mam nadzieję pamiętać. Quote
NikaEla Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='Poker']Melduję się. O której spotkanie? Nikaragua, nie możesz ciut obiadu przesunąć? Co mam zabrać ze sobą? Coś jest potrzebne? O torebkach mam nadzieję pamiętać.[/QUOTE]Naszykuję im, a sama zjem później, z tym że na 16 mam być w Smolcu. Damy tak radę? Quote
Poker Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='Nikaragua']Naszykuję im, a sama zjem później, z tym że na 16 mam być w Smolcu. Damy tak radę?[/QUOTE] Oczywiście.Ja też nie mam za dużo czasu w związku z wyjazdem i kupą spraw. Ale też nie chcę gonić z powrotem po pół godziny. O której spotkanie ??? Quote
NikaEla Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='Poker']Oczywiście.Ja też nie mam za dużo czasu w związku z wyjazdem i kupą spraw. Ale też nie chcę gonić z powrotem po pół godziny. O której spotkanie ???[/QUOTE] Poker, to zbierzesz mnie to ok 11.30 przy przystanku na Bardzkiej? Quote
Poker Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='Nikaragua']Poker, to zbierzesz mnie to ok 11.30 przy przystanku na Bardzkiej?[/QUOTE] Zabierę, dogadajcie sie z iryskiem w sprawie maneli Quote
ona03 Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 No proszę wszystko dograne, to my też dojedziemy :evil_lol:, [B]Pokerku[/B], badylki wezmem ;) Quote
Recommended Posts