Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Smyku']Oplułam się kawą przez to moje ukochanie .[/QUOTE]
[quote name='Malgoska']wyśmiewają się z amanta .....[/QUOTE]

Właśnie, a On taki rozumek ma wielki, wiedział do kogo iść po prośbie :evil_lol:, słoneczko kochane :loveu:

Posted

Nasze kochanie oczywiście bez galotków, a [B]Togusia[/B] :cool3: nic nie mówi, więc [B]kadunio[/B] wynalazła super ofertę :crazyeye: i zamówiła /śmy/ :evil_lol:
Teraz musimi trzasnąć jakiś bazar aby zapłacić za galoti, a galoti właśnie dotarły do [B]togusi, [/B] ależ się [B]Lolcio[/B] ucieszył :multi::evil_lol:

Posted

[quote name='ona03']
Teraz musimi trzasnąć jakiś bazar aby zapłacić za galoti, [/QUOTE]jak jukutek troche odetchnie to mi przyśle paczę ciuchów na Lolkowy bazar, ale myślę ze to końcem marca najwcześniej bedzie

Posted

[quote name='Nikaragua']jak jukutek troche odetchnie to mi przyśle paczę ciuchów na Lolkowy bazar, ale myślę ze to końcem marca najwcześniej bedzie[/QUOTE]

myślę, że wcześniej, ale póki co ledwo żyjemy - jedna szaleje w dzień, druga - w nocy...

Posted

Lolusiu...na żarełko i pieluszki dla Ciebie:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251408-Nape%C5%82nij-miseczk%C4%99-Lolusiowi-w-pieluszce-do-10-03-2014-roku-do-20-00?p=21929098#post21929098[/url]

Posted

[quote name='Nikaragua']jak jukutek troche odetchnie to mi przyśle paczę ciuchów na Lolkowy bazar, ale myślę ze to końcem marca najwcześniej bedzie[/QUOTE]
[quote name='jukutek']myślę, że wcześniej, ale póki co ledwo żyjemy - jedna szaleje w dzień, druga - w nocy...[/QUOTE]
[quote name='Malgoska']Z mojego bazarku jest:
[B]143,65
[/B][B]brakuje mi jeszcze jednej wpłaty ale zaraz przelewam[/B][/QUOTE][quote name='Smyku']Dziewczyny dajcie znać o kombinowanym bazarku , też dołożę jakieś fanty .[/QUOTE][quote name='kado']Lolusiu...na żarełko i pieluszki dla Ciebie:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251408-Napełnij-miseczkę-Lolusiowi-w-pieluszce-do-10-03-2014-roku-do-20-00?p=21929098#post21929098[/URL][/QUOTE]

[B]Lolisiu[/B] popatrz jaki odzew, tyle cioteczek Cię kofffffa, nie zginiesz z głodu a i na galoti cosik będzie :multi:

Posted

dotarła ostatnia wpłata
właśnie przelałam pieniążki 149,45zł
proszę o potwierdzenie na wątku jak dojdą

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250983-Rozliczam-M%C4%85dre-bajeczki-dla-dzieci-na-SBM-Lolcio-do-22-02-14-godz-22-00?p=21930319#post21930319[/url]

Posted (edited)

[quote name='ona03']Nasze kochanie oczywiście bez galotków, a [B]Togusia[/B] :cool3: nic nie mówi, więc [B]kadunio[/B] wynalazła super ofertę :crazyeye: i zamówiła /śmy/ :evil_lol:
Teraz musimi trzasnąć jakiś bazar aby zapłacić za galoti, a galoti właśnie dotarły do [B]togusi, [/B] ależ się [B]Lolcio[/B] ucieszył :multi::evil_lol:[/QUOTE]

Doszły galoty , doszły !!!! :multi: I zapas chusteczek.
Spadły jak z nieba, miałam mniej niż pół paczki.:roll:

[IMG]http://images65.fotosik.pl/713/caa3b0581047ab29med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images65.fotosik.pl/713/ba7664874e806db9med.jpg[/IMG]

Jejku, jakie jesteście Wszystkie Kochane !
MOJE WY DZIEWCZYNY [B] LOLUSIOWE [/B]!!!

[I]Edytuję, bo zwrócono mi uwagę że coś sie daty na fotce nie zgadzają.
Faktycznie,ustawiałam kilka dni temu datę w aparacie i widać rąbnęłam sie o miesiąc.
Już przestawiłam..[/I].:razz:

Edited by togaa
Posted

hmm...nie wiem, czy Lolo chciałby chodzić w pieluszkach DAda (czy jakos tak-z Biedronki). Ktoś mi zgłaszał,że ma do oddania ;) na 4-9 kg dziecko....

Posted

[quote name='jukutek']myślę, że wcześniej, ale póki co ledwo żyjemy - jedna szaleje w dzień, druga - w nocy...[/QUOTE]
paka już do mnie leci, w tygodniu zrobię bazar

Posted

[quote name='Nikaragua']paka już do mnie leci, w tygodniu zrobię bazar[/QUOTE]

Mogę pod koniec tygodnia dosłać zdjęcia ?
( Wyślę zdjęcia i opisy a wysyłką gdyby coś się sprzedało to się zajmę )

Posted

[quote name='Smyku']Mogę pod koniec tygodnia dosłać zdjęcia ?
( Wyślę zdjęcia i opisy a wysyłką gdyby coś się sprzedało to się zajmę )[/QUOTE]Oczywiście :)

Posted

[quote name='Hope2']hmm...nie wiem, czy Lolo chciałby chodzić w pieluszkach DAda (czy jakos tak-z Biedronki). Ktoś mi zgłaszał,że ma do oddania ;) na 4-9 kg dziecko....[/QUOTE]

Togusia jest specjalistką od rozmiarów, ale 4-9 kg to chyba za małe dla Lolisia i siusiak będzie wylatał :evil_lol:

Posted

[quote name='ona03']Togusia jest specjalistką od rozmiarów, ale 4-9 kg to chyba za małe dla Lolisia i siusiak będzie wylatał :evil_lol:[/QUOTE]
poczekamy w takim razie na togusię :) ale gdyby były za małe-wiadomo, nie pozwolimy co by cosik wylatało ;)

Posted

[I]Chciałam podmienić zdjecie golasa i przekombinowałam. Cały post zniknął...
Dla porządku wstawiam go jeszcze raz ...:razz:

[/I][INDENT] [B]Oneczko03[/B], no co Ty na mnie spychasz.
Toż Twoja wiedza o siusiaku [B]Lolkowym[/B] równa mojej...;-)

Szkoda [B]Hopku[/B], biedronkowe będą małe.
Nawet z tych co stale nosi ( Happy5) czasem wyskakuje.:razz:

[IMG]http://images61.fotosik.pl/717/cc3c3cc3c393f51fmed.jpg[/IMG]
[/INDENT]

Posted

[quote name='Nikaragua']paka już do mnie leci, w tygodniu zrobię bazar[/QUOTE]Paka u mnie :) Ciuchy różniste :) mniejsze (38 ) i większe(chyba 48 ) i dla ciężarnych.
Musze to obfocić jakoś fajnie
f

Posted

[quote name='Nikaragua']Paka u mnie :) Ciuchy różniste :) mniejsze (38 ) i większe(chyba 48 ) i dla ciężarnych.
Musze to obfocić jakoś fajnie
f[/QUOTE]
Super, mąż jednak umie wysyłać z paczkomatu ;)
mam nadzieję, że się sprzeda coś...

Posted

[quote name='Smyku']Koffffa , koffffa , wspólny Ci on gadziorek nasz jest , dogomaniowy .[/QUOTE]

[B]Dogomaniowy bardzo [/B]!!!!;)

Aż trudno w to uwierzyć ale dzisiaj mija[B] [SIZE=4]5 lat[/SIZE][/B]od czasu jak[B] nasz Lolo za[/B]istniał na dogo.

[SIZE=4][B]On[/B] [/SIZE]się cieszy życiem, my cieszymy się [B]Lolem[/B].
I niech tak zostanie jak najdłużej ….:loveu: