Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostaje Diarsanyl w paście.
Preperat na redukcję ostrych zaburzeń wchłaniania jelitowego.

Taki stan jak u Lolka, u zdrowego psa nawet nie zostałby przez właściciela zauważony, ale u Lolusia to katastrofa !!!!

Posted

[quote name='togaa']Dostaje Diarsanyl w paście.
Preperat na redukcję ostrych zaburzeń wchłaniania jelitowego.

Taki stan jak u Lolka, u zdrowego psa nawet nie zostałby przez właściciela zauważony, ale u Lolusia to katastrofa !!!![/QUOTE]

Myszka kochana, biedna...........

Posted

[quote name='Malgoska']Myszka kochana, biedna...........[/QUOTE]

Jaka Myszka :crazyeye: :evil_lol: toż to piesio ;).

Buzialeczki [B]Lolusiu [/B]:loveu:[B], [/B] zaglądnij pod ogonek [B]Togusi [/B]może jakaś cieczka się szykuje :evil_lol: to od razu pakuj się do mnie :multi:

Posted

[quote name='ona03']Jaka Myszka :crazyeye: :evil_lol: toż to piesio ;).

Buzialeczki [B]Lolusiu [/B]:loveu:[B], [/B] zaglądnij pod ogonek [B]Togusi [/B]może jakaś cieczka się szykuje :evil_lol: to od razu pakuj się do mnie :multi:[/QUOTE]

już wakacje??????????:)

Posted

Toguni i Lolkowi - duuuuuzo zdrowia, bo widze, ze cos z nim u Was niet[B]e[/B]go...([B]e[/B] powinno miec ogonek, ale nie mam polskich literek tutaj).
Przykro czytec takie wiesci, ale mam nadzieje, ze nieodwolalnie idzie juz "ku dobremu" :lol:

Posted

Nie piszę, bo co tu pisać. Doopcia wciąż do mycia .
Po niedzieli podjedziemy do fryzjera opitolić okolice dupiny, bo to ciągłe mycie i suszenie na klęcząco, w kręgosłup mi wchodzi...

Za 3 dni koniec antybiotykowej kuracji. Może w końcu wszystko wróci do normy.

Posted

[quote name='togaa']Nie piszę, bo co tu pisać. Doopcia wciąż do mycia .
Po niedzieli podjedziemy do fryzjera opitolić okolice dupiny, bo to ciągłe mycie i suszenie na klęcząco, w kręgosłup mi wchodzi...

Za 3 dni koniec antybiotykowej kuracji. Może w końcu wszystko wróci do normy.[/QUOTE]

biedny...................

Posted

Oj [B]Lolusiu [/B]:loveu: Nasz kochany :), takie kruchutkie to jego zdrówko, ja też zawsze się martwię, że coś sobie odparzy, że się przeziębi :placz:, bo trawka mokra, bo pieluszka zasikana.
Ciągle trzeba uważać co on zjadł, co w galotkach, spacerek nie za długi, nie za krótki :evil_lol: delikatesik z [B]Lolcia [/B]:loveu:, dobrze, że ma swoje kochane Cioteczki i dbają o jego potrzeby. :multi:

Buzialki krasnalu i zdrowiej szybciutko.

Posted

W spadku po adoptowanej Myszce wpłaciłam na doopcię Lolusia 150 zł, bo pewnie pieluchy i inne środki higieniczne idą teraz jak woda.
togusiu,potwierdź proszę na tym bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229793-Cudna-kudłata-Myszka-z-niedorozwojem-móżdżku-W-DS-u-p-Kasi-!!?p=19411029#post19411029[/URL]

Posted

[quote name='Poker']W spadku po adoptowanej Myszce wpłaciłam na doopcię Lolusia 150 zł, bo pewnie pieluchy i inne środki higieniczne idą teraz jak woda.
togusiu,potwierdź proszę na tym bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229793-Cudna-kudłata-Myszka-z-niedorozwojem-móżdżku-W-DS-u-p-Kasi-!!?p=19411029#post19411029[/URL][/QUOTE]

Kochana [B]Poker[/B] ! :loveu:
Nie ukrywam że nowy zapas pieluch bardzo się przyda, bo jedziemy na resztkach .

[B]Myszce[/B] bardzo, bardzo dziękujemy. ( Jaka tam z Niej Myszka, toż to cudo nie do poznania)

Z wdzięcznością potwierdzam że[SIZE=3] [B]150,00[/B] zł [/SIZE]w 'spadku' po Myszeńce wpłynęło dzisiaj na [B]stowarzyszeniowe[/B] konto.:multi:

Posted

[quote name='Anula']Lolcio szykuje się do nowego domku,do azalia,czy zrezygnował?[/QUOTE]

Co to niespodziewany njus? Nikt nie wspominał o takiej możliwości. Onka03 i togaa chyba by sie zapłakały.

Posted

[quote name='Poker']Co to niespodziewany njus? Nikt nie wspominał o takiej możliwości. Onka03 i togaa chyba by sie zapłakały.[/QUOTE]

A na wątku "ogólnym " Stowarzyszenia [B]azalia[/B] wypatrzyła [B]Lolusia[/B] kilka dni temu.;-)

Odbyłyśmy z [B]azalią[/B] długą i bardzo miłą rozmowę telefoniczną, a nawet dwie i....zobaczymy co życie przyniesie ?