togaa Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Dostaje Diarsanyl w paście. Preperat na redukcję ostrych zaburzeń wchłaniania jelitowego. Taki stan jak u Lolka, u zdrowego psa nawet nie zostałby przez właściciela zauważony, ale u Lolusia to katastrofa !!!! Quote
Malgoska Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='togaa']Dostaje Diarsanyl w paście. Preperat na redukcję ostrych zaburzeń wchłaniania jelitowego. Taki stan jak u Lolka, u zdrowego psa nawet nie zostałby przez właściciela zauważony, ale u Lolusia to katastrofa !!!![/QUOTE] Myszka kochana, biedna........... Quote
ona03 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Malgoska']Myszka kochana, biedna...........[/QUOTE] Jaka Myszka :crazyeye: :evil_lol: toż to piesio ;). Buzialeczki [B]Lolusiu [/B]:loveu:[B], [/B] zaglądnij pod ogonek [B]Togusi [/B]może jakaś cieczka się szykuje :evil_lol: to od razu pakuj się do mnie :multi: Quote
Malgoska Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='ona03']Jaka Myszka :crazyeye: :evil_lol: toż to piesio ;). Buzialeczki [B]Lolusiu [/B]:loveu:[B], [/B] zaglądnij pod ogonek [B]Togusi [/B]może jakaś cieczka się szykuje :evil_lol: to od razu pakuj się do mnie :multi:[/QUOTE] już wakacje??????????:) Quote
Figunia Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Toguni i Lolkowi - duuuuuzo zdrowia, bo widze, ze cos z nim u Was niet[B]e[/B]go...([B]e[/B] powinno miec ogonek, ale nie mam polskich literek tutaj). Przykro czytec takie wiesci, ale mam nadzieje, ze nieodwolalnie idzie juz "ku dobremu" :lol: Quote
Malgoska Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='Poker']Jak się czuje Lolciowa dopka dzisiaj?[/QUOTE] też jestem ciekawa :) Quote
togaa Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 Nie piszę, bo co tu pisać. Doopcia wciąż do mycia . Po niedzieli podjedziemy do fryzjera opitolić okolice dupiny, bo to ciągłe mycie i suszenie na klęcząco, w kręgosłup mi wchodzi... Za 3 dni koniec antybiotykowej kuracji. Może w końcu wszystko wróci do normy. Quote
Malgoska Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='togaa']Nie piszę, bo co tu pisać. Doopcia wciąż do mycia . Po niedzieli podjedziemy do fryzjera opitolić okolice dupiny, bo to ciągłe mycie i suszenie na klęcząco, w kręgosłup mi wchodzi... Za 3 dni koniec antybiotykowej kuracji. Może w końcu wszystko wróci do normy.[/QUOTE] biedny................... Quote
Poker Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='Malgoska']biedny...................[/QUOTE] Loluś jak Loluś,ale kręgosłup togaa będzie do remontu za chwilę. Quote
Malgoska Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='Poker']Loluś jak Loluś,ale kręgosłup togaa będzie do remontu za chwilę.[/QUOTE] też biedna ale jak można pomóc??? Quote
ona03 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Oj [B]Lolusiu [/B]:loveu: Nasz kochany :), takie kruchutkie to jego zdrówko, ja też zawsze się martwię, że coś sobie odparzy, że się przeziębi :placz:, bo trawka mokra, bo pieluszka zasikana. Ciągle trzeba uważać co on zjadł, co w galotkach, spacerek nie za długi, nie za krótki :evil_lol: delikatesik z [B]Lolcia [/B]:loveu:, dobrze, że ma swoje kochane Cioteczki i dbają o jego potrzeby. :multi: Buzialki krasnalu i zdrowiej szybciutko. Quote
Poker Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 W spadku po adoptowanej Myszce wpłaciłam na doopcię Lolusia 150 zł, bo pewnie pieluchy i inne środki higieniczne idą teraz jak woda. togusiu,potwierdź proszę na tym bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229793-Cudna-kudłata-Myszka-z-niedorozwojem-móżdżku-W-DS-u-p-Kasi-!!?p=19411029#post19411029[/URL] Quote
ona03 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Gdzieś [B]togusia[/B] się zapodziała, [B]Lolcio [/B]:loveu:[B] się zapodział [/B]:placz: co to będzie :diabloti: Quote
togaa Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 [quote name='Poker']W spadku po adoptowanej Myszce wpłaciłam na doopcię Lolusia 150 zł, bo pewnie pieluchy i inne środki higieniczne idą teraz jak woda. togusiu,potwierdź proszę na tym bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229793-Cudna-kudłata-Myszka-z-niedorozwojem-móżdżku-W-DS-u-p-Kasi-!!?p=19411029#post19411029[/URL][/QUOTE] Kochana [B]Poker[/B] ! :loveu: Nie ukrywam że nowy zapas pieluch bardzo się przyda, bo jedziemy na resztkach . [B]Myszce[/B] bardzo, bardzo dziękujemy. ( Jaka tam z Niej Myszka, toż to cudo nie do poznania) Z wdzięcznością potwierdzam że[SIZE=3] [B]150,00[/B] zł [/SIZE]w 'spadku' po Myszeńce wpłynęło dzisiaj na [B]stowarzyszeniowe[/B] konto.:multi: Quote
Anula Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Lolcio szykuje się do nowego domku,do azalia,czy zrezygnował? Quote
Malgoska Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Anula']Lolcio szykuje się do nowego domku,do azalia,czy zrezygnował?[/QUOTE] nic nie wiemy ???????????? Quote
Anula Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Lolcio szykuje się do nowego domku,do azalia,czy zrezygnował? Quote
Poker Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Anula']Lolcio szykuje się do nowego domku,do azalia,czy zrezygnował?[/QUOTE] Co to niespodziewany njus? Nikt nie wspominał o takiej możliwości. Onka03 i togaa chyba by sie zapłakały. Quote
togaa Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [quote name='Poker']Co to niespodziewany njus? Nikt nie wspominał o takiej możliwości. Onka03 i togaa chyba by sie zapłakały.[/QUOTE] A na wątku "ogólnym " Stowarzyszenia [B]azalia[/B] wypatrzyła [B]Lolusia[/B] kilka dni temu.;-) Odbyłyśmy z [B]azalią[/B] długą i bardzo miłą rozmowę telefoniczną, a nawet dwie i....zobaczymy co życie przyniesie ? Quote
NikaEla Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='Poker'] Onka03 i togaa chyba by sie zapłakały.[/QUOTE]oj tam, będą jeździć w odwiedziny Quote
Malgoska Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='Nikaragua']oj tam, będą jeździć w odwiedziny[/QUOTE] a gdzie by Loluś zamieszkał? Quote
Anula Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='Malgoska']a gdzie by Loluś zamieszkał?[/QUOTE] Jeżeli by zamieszkał to w Jeleniej Górze:lol: Quote
Recommended Posts