Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Smyku']Toguniu , napisało , że skrzynka przepełniona .
Szlag mnie jasny trafi na miejscu .
Problemów jak sądze każda z nas ma więcej niż włosów na głowie to przyjdzie coś i dowali głupotą .[/QUOTE]

Znowu ???? Nie nadążam.
Wpisałam się kiedyś tam na wątek bazarkowy i teraz mam po kilkanaście zaproszeń dziennie, a jak się wypisze to będą na mnie psy wieszać.
Haniu, ile?

Posted

[quote name='Poker']
I czy się komuś podoba to czy nie, to i tak Lolka będziemy w wspomagać jak to robimy od pierwszych chwil.[/QUOTE]

Howgh :evil_lol:[IMG]http://www.picturesanimations.com/i/indian/76.gif[/IMG]

[B]Pokerku[/B] spóżniłyśmy się na ciasteczka :placz:, teraz to już nawet pod ladą nie ma :evil_lol:

Posted

[quote name='kado']
Nika, w oparciu o powyższe,co według Ciebie jest tu niezgodne z zasadami bazarków??????????????????
Lolo nie jest w DS,tylko w DT,więc dopóki tam jest, wszystko jest zgodne za zasadami bazarków!!!!![/QUOTE]
Kaduniu, to nie tak, że wg mnie.
Moim zdaniem niezależnie od wielkiej miłości do Lolcia dużej grupy ciotek, znajdzie się jakiś czepialski (jak teraz) doniesie do moda (informacje nie koniecznie prawdziwe) będzie problem (np. zamkną watek lub będą zamykać bazarki). Niestety spotkałam się już z takimi metodami na dogo.
Dlatego myślę ,żeby raz po raz wznawiać ogłoszenia (choć może wydawać się to beznadziejne) i głośno trąbić o tym fakcie na wątku.
To tyle :) Miziam Lolcia za uszkiem i posyłam miły uśmiech wszystkim lolociotkom (i lolowujkom gdyby tacy tez tu zaglądali) :)

Posted

te pieluszki Dada 2 o których wcześniej pisałam to faktycznie malutkie nie dla Lolusia :roll: ciocie a jaki to bazarek jest dla niego ten cegiełkowy możecie wstawić link bo nie mogę go znaleść :oops:

Posted

[quote name='Tianku']te pieluszki Dada 2 o których wcześniej pisałam to faktycznie malutkie nie dla Lolusia :roll: ciocie a jaki to bazarek jest dla niego ten cegiełkowy możecie wstawić link bo nie mogę go znaleść :oops:[/QUOTE]

Pewnie [B]majku [/B]miał na myśli ten bazarek;
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248531-Kup-cegiełkę-nas-jest-5-i-na-życie-mamy-chęć[/URL]

Poprzedni cegiełkowy a właściwie 'miseczkowy" zrobiła[B] kado[/B] w listopadzie[B] 2012r. [/B]

Wbrew pozorom,[B] Lolo[/B] przez dogo. nie jest finansowo rozpieszczany. W pażdzierniku był na totalnym minusie ( ponad 600,00 zł) i [B]paczkę pieluch kupiłam za własne pieniądze.[/B]
Dopiero bazarek [B]Mamy_Alfika[/B] podreperował stan Jego konta.

[B]Nika[/B], trudno Ci nie przyznać racji.
Czepialskich nie brakuje.

[B]Lolo[/B] jest dogomaniacki ale też i "stowarzyszeniowy ".
I mnie i Oneczke03 wiąże ze Stowarzyszeniem umowa o DT.
Figuruje też na Stonie Internetowej Stowarzyszenia jako ten 'szukający domu" i od czasu do czasu zgłasza się osoba pytająca o sytuację Lolusia.
Jednak po informacji że chłopak ma dach nad głową i jest w jakiś sposób zaopiekowany, zainteresowanie się kończy.

Jeśli uważacie że na potrzeby dogo. konieczne jest jego ogłaszanie itd, bardzo proszę .
I żeby nie było że zniechęcamy Ludzi do adopcji, osoba wystawiająca ogłoszenia może się posłużyć swoim prywatnym nr. telefonu.

Matko, ale tu się 'formalnie' zrobiło....:-o

Posted

[quote name='togaa']

Figuruje też na Stonie Internetowej Stowarzyszenia jako ten 'szukający domu" i od czasu do czasu zgłasza się osoba pytająca o sytuację Lolusia.
Jednak po informacji że chłopak ma dach nad głową i jest w jakiś sposób zaopiekowany, zainteresowanie się kończy.
[/QUOTE]
Nie tyle,że ma dach nad głową co pieluchę na d.... do zmiany co 3 godziny :roll:

Posted (edited)

[quote name='togaa']Pewnie [B]majku [/B]miał na myśli ten bazarek;
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248531-Kup-cegiełkę-nas-jest-5-i-na-życie-mamy-chęć[/URL]

Poprzedni cegiełkowy a właściwie 'miseczkowy" zrobiła[B] kado[/B] w listopadzie[B] 2012r. [/B]

Wbrew pozorom,[B] Lolo[/B] przez dogo. nie jest finansowo rozpieszczany. W pażdzierniku był na totalnym minusie ( ponad 600,00 zł) i [B]paczkę pieluch kupiłam za własne pieniądze.[/B]
Dopiero bazarek [B]Mamy_Alfika[/B] podreperował stan Jego konta.

[B]Nika[/B], trudno Ci nie przyznać racji.

I mnie i Oneczke03 wiąże ze Stowarzyszeniem umowa o DT.

Jeśli uważacie że na potrzeby dogo. konieczne jest jego ogłaszanie itd, bardzo proszę .
I żeby nie było że zniechęcamy Ludzi do adopcji, osoba wystawiająca ogłoszenia może się posłużyć swoim prywatnym nr. telefonu.

Matko, ale tu się 'formalnie' zrobiło....:-o[/QUOTE]

nie chodziło mi o regulamin bazarku tylko,regulamin dogomani,problem jest taki że zle dobieram słowa i dlatego was denerwuje,ale nie chce ani dla lolka ani dla was zle.ja bym sobie nie pradził moze z lolkowymi potrzebami.lepiej dla mnie chyba jak mu wysle cos.

Edited by majku33krakow
Posted

[quote name='Nikaragua']Kaduniu, to nie tak, że wg mnie.
Moim zdaniem niezależnie od wielkiej miłości do Lolcia dużej grupy ciotek, znajdzie się jakiś czepialski (jak teraz) doniesie do moda (informacje nie koniecznie prawdziwe) będzie problem (np. zamkną watek lub będą zamykać bazarki). Niestety spotkałam się już z takimi metodami na dogo.
Dlatego myślę ,żeby raz po raz wznawiać ogłoszenia (choć może wydawać się to beznadziejne) i głośno trąbić o tym fakcie na wątku.
To tyle :) Miziam Lolcia za uszkiem i posyłam miły uśmiech wszystkim lolociotkom (i lolowujkom gdyby tacy tez tu zaglądali) :)[/QUOTE]

nie donosze do moda nic szkoda czasu,a nie moge sobie z ludzi wrogów robić,wole pomagać

Posted

[quote name='Nikaragua']Kaduniu, to nie tak, że wg mnie.
To tyle :) Miziam Lolcia za uszkiem i posyłam miły uśmiech wszystkim lolociotkom (i lolowujkom gdyby tacy tez tu zaglądali) :)[/QUOTE]

nie donosze do moda nic szkoda czasu,a nie moge sobie z ludzi wrogów robić,wole pomagać,modzi donoszenia też nie lubią.

Posted

[quote name='majku33krakow']nie donosze do moda nic szkoda czasu,a nie moge sobie z ludzi wrogów robić,wole pomagać,modzi donoszenia też nie lubią.[/QUOTE]

To po co to robisz? Pytam serio...nie masz większych problemów, ciekawszych zajęć? Nadgorliwość gorsza od faszyzmu wiesz ? Twoje pojawienie się na wątku jest dość dziwne, np. pytanie Kado czy Lolka sponsoruje regularnie :roll:

Posted

[TABLE="class: wrapper, width: 602, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: center"][SIZE=32]Wichura zniszczyła naszą fundacyjną stajnię i pozbawiła dachu nad głową ponad 30 zwierząt! Pomóż ją odbudować![/SIZE][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"] [TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][CENTER][SIZE=16]Wczoraj orkan Ksawery zniszczył stajnię Fundacji Viva! znajdującą się pod Toruniem. Przebywające w niej na co dzień uratowane przed śmiercią: 29 konie, dwie kozy, osioł i 3 psy, zostały dosłownie pozbawione dachu nad głową![/SIZE][/CENTER]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"] [TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #E8E1D2, align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #031634, align: left"][CENTER][SIZE=26]Prosimy o wsparcie zanim nadejdą mrozy![/SIZE]
[/CENTER]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #031634, align: left"][CENTER][FONT=Times New Roman]Bardzo prosimy o wsparcie, będziemy informować na stronach i FB na bieżąco jak się rozwija sytuacja – na razie szukamy miejsc w okolicznych wsiach na umieszczenie w bezpiecznym miejscu naszych zwierząt…[/FONT][/CENTER]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #031634, align: left"][TABLE="align: left"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[FONT=Times New Roman]Dane przelewu dla osób chcących pomóc nam w odbudowie schronienia dla zwierząt:
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva!; 03-772 Warszawa, Kawęczyńska 16/42a

Bank BGŻ [SIZE=17][B]73 2030 0045 1110 0000 0255 8330[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman]
[/FONT][CENTER][FONT=Times New Roman]Dla wpłat z zagranicy:[/FONT]
[FONT=Times New Roman] IBAN – PL 23203000451110000002558260[/FONT]
[FONT=Times New Roman] SWIFT CODE – GOPZPLPW[/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Times New Roman]Paypal ID: [email][email protected][/email][/FONT][/CENTER]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD="align: left"][CENTER][FONT=Georgia][SIZE=19][COLOR=#333333]Zdjęcia dokumentujące zniszczenia i relację na bieżąco można zobaczyć w [/COLOR]wydarzeniu na Facebooku:
[URL="https://app.getresponse.com/click.html?x=a62b&lc=BjmKT&mc=BK&s=Vwkdd&y=6&"]www.facebook.com/events/456507697786589/[/URL][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[quote name='Poker']Bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249372-Ciuszki-do-lat-3-Do-12-12-g-22?p=21635377#post21635377[/URL][/QUOTE]

[B]Kochana Poker !
[/B]
a ja na ten sam cel nadal pichcę ciasteczka..;)

[IMG]http://img545.imageshack.us/img545/9504/yylg.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Smyku']Toguniu , zauważyłaś mam nadzieję , że mój wpis o tym co mnie trafia , nie dotyczy Ciebie Kochanie ?[/QUOTE]

[B]Smyczku[/B] kochany, no co Ty ...? ;)

Ukochanie wyprzytulane po wielokroć...:loveu:

Posted

[quote name='majku33krakow']skonczyłem dyskusje juz.przepraszam ide sobie.:roll:[/QUOTE]

I całe szczęście idz sobie, piszesz , ze nie robisz fermentu a robisz jak cholera. Idz skąd przyszłaś i pomagaj zwierzakom tak naprawde a nie wcinasz się ni stąd ni zowąd. Zegnam