togaa Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Lolo pojechał do Katowic z Michałem i Klauduskiem... Zapowiedziała sie też tam Frubka z prezentami dla Lolka. Ciekawe jak sie Jej spodoba Lolo-Olo w realu..?:razz: Quote
_bubu_ Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 A ja przypominam o finansach Lolusia. Jestesmy na konkretnym minusie.. jak znajde chwile to dokładnie podlicze. Bardzo prosimy o bazarki :modla: Loluś musi jezdzic teraz na rehabilitację 3 razy w tygodniu. Nie możemy przerwac jak są tak wielkie postępy Quote
Poker Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 to znowu muszę zrobić bazarek:eviltong:. ale czy będzie taki owocny jak poprzednio dzięki kochanym cioteczkom, to nie wiem :roll: Quote
Poker Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Bazarek dla Lolka [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-sparalizowanego-lolka-do-25-04-a-135924/#post12154095[/url] Quote
Ffrubka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Melduję wymizianie Lolusia i Lilu od cioteczek wrocławiskich moimi własnymi rencami :diabloti: Lolek rozbroił mnie całym sobą. Z resztą Lilusia również!! Oboje są przesłodcy, a jak pokazali mi jak pięknie chodzą na 4 nóżkach to serducho mi urosło. Szkoda, że nasz Ituś miał mniej szczęścia, ale cuda się zdarzają, więc.... ;) Togaa, przepraszam, ale sierota jedna zostawiłam Konga we Wrocku (całe auto i zaplecze bagażowe przetrzepałam rano i nic, został se w domu) - dam go mojemu TZtowi i podrzuci po następnym weekendzie. W ramach rekompensaty dostał kofffć :razz: Pieluszki przekazałam, może się przydadzą. Quote
ciapuś Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [SIZE=4][B][COLOR=Red][COLOR=Blue]Bardzo przepraszam za offa ale walczymy z czasem[/COLOR] Wszystkich bardzo prosimy o pomoc 3 miesięczny szczeniak ma czas do poniedziałku Jego życie zależy od nas[/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=Red][B]!!![/B][/COLOR][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-sprawa-zycia-smierci-pomocy-135923/#post12154132"]POMOCY !!!!! Sprawa Życia lub Śmierci - POMOCY!!!!!!!!!!!!!!![/URL] [CENTER][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b2404f0abd98ddd5.html"][IMG]http://images49.fotosik.pl/106/b2404f0abd98ddd5.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] Quote
ona03 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Jak się masz idolu Lolusiu o szelmowskim:razz: uśmiechu. Słonik jest na szczęście w końcu sie do Ciebie uśmiechnie:lol: ale cała reszta to się tu zaryczy. W poniedziałek wysyłam ciacha i smierdziuchy do gryzienia, może troszke kaski. Wysyłam na adres bubu. Zdrowiej nam cudny Loluniu;););) Quote
togaa Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Pokerku! bazarek piękny....! dzieki w imieniu Lolusiowych ciotek. Dla Ffrubki tez wielkie dzieki za ogromna pake pieluch / są w sam raz/ i kość długodystansową...:razz: Ogromna!!!! Lolo zachwycony..! Niestety znowu ja obrabia tylko w mojej obecności. I wniebowziety gdy próbuję mu ją odebrać...Warkoty takie wydaję z głębi siebie...straszne...biega wokól mnie i ma mnóstwo uciechy...Moge mu tę kość wydzierać z pyska i nic...no, prawie nic.:razz: A jak tylko skieruję ręce w strone jego tyłów, to zmiana wyrazu oczu i zaczyna sie kłapanie zębami na serio.... Pamiętliwy gałgan... Dziewczyny....zaglądacie tu czasem???? Tak sie czasem czuję że piszę "do ściany"...Bez Waszej pomocy i wsparcia ciężko będzie... Quote
Energy Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='togaa']A jak tylko skieruję ręce w strone jego tyłów, to zmiana wyrazu oczu i zaczyna sie kłapanie zębami na serio.... Pamiętliwy gałgan... Dziewczyny....zaglądacie tu czasem???? Tak sie czasem czuję że piszę "do ściany"...Bez Waszej pomocy i wsparcia ciężko będzie...[/QUOTE] O przepraszam ja ciągle zaglądam:p Lolusiowi pewnie długo jakiekolwiek zabiegi z tyłu będą kojarzyć się z cierpieniem. Quote
Poker Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ja zaglądam kilka razy dziennie tylko nie piszę. Kolejny bazarek dla Lolka [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-sparalizowanego-lolusia-od-dzieci-do-26-04-a-135976/#post12157393[/url] podnoście :roll: Quote
Lilmo Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ja też wpadam codziennie :) Przy okazji chcę przypomnieć o bazarku dla Lolusia, który już jutro się kończy, a nastała na nim przerażająca cisza... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczykowy-bazarek-dla-lilu-lolusia-do-19-04-zapraszam-135289/[/URL] [B][SIZE=5]ZAPRASZAMY!!![/SIZE][/B] Quote
ona03 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Witaj Lolusiu w niedzielny poranek:lol::lol::lol: Jak minęła noc??? nie zjadła Cię sfora togii:cool3: togaa pisz jak najwiecej co robi Loluś jak siusia, jak rozrabia itd. Jestem tu codziennie tylko jakoś nie mogłam się odważyć.... Ffrubka jak Ci zazdroszczę że mogłaś zobaczyć Lolusia, wymiziać go:loveu: Quote
Energy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='ona03']Ffrubka jak Ci zazdroszczę że mogłaś zobaczyć Lolusia, wymiziać go:loveu:[/QUOTE] I ja też:p Loluś chyba dzisiaj to się powygrzewasz na słoneczku:loveu: Quote
Energy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 U Lilu cisza i u Lolusia cisza:razz: Loluś do góry:loveu: Quote
togaa Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Swiadomość że los Lola innym też leży na sercu..dodaje sił!:Rose: Potwierdza sie fakt że Lolo-Olo to panikarz i histeryk... Dostaje szału jak nad głową przeleci mu cos brzęczącego.. Zaden pies tego nie lubi, ale to co Olo wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie... Dzisiaj z wózeczkiem wpadł w panike i próbował sforsować schody do domu....Było niezłe zamieszanie... Jest ciepło, drzwi do domu są otwarte.Olo może sobie wchodzić i wychodzić... Niestety. Jak tylko pojawi sie cos latajacego, Olo zmyka z ogrodu....:razz: Quote
psiulka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Zrobiłam Lolusiowi bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/obroze-szelki-smycz-rogz-inne-na-lolusia-ze-zlamanym-kregoslupem-do-3-05-a-136053/[/URL] HOP! :multi: Quote
togaa Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 psiulka! sliczny bazarek. Zajrzałam..dzięki! Rehabilitacja Lola przynosi takie efekty że jest sie o co bić!!!! Każda wizyta w Katowicach to krok do jego sprawności... Ale bez Waszej pomocy nie sposób tego sfinansować! Każda złotowka bardzo potrzebna... Ja też już wierzę że Lolo będzie chodził!:lol: A 3 tyg. temu miałam spore wątpliwości... Quote
Energy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='togaa']psiulka! sliczny bazarek. Zajrzałam..dzięki! Rehabilitacja Lola przynosi takie efekty że jest sie o co bić!!!! Każda wizyta w Katowicach to krok do jego sprawności... Ale bez Waszej pomocy nie sposób tego sfinansować! Każda złotowka bardzo potrzebna... Ja też już wierzę że Lolo będzie chodził!:lol: A 3 tyg. temu miałam spore wątpliwości...[/QUOTE] Togaa ja cały czas w to wierzyłam, wierzę i mocno trzymam kciuki:loveu: Quote
_bubu_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 z finansami Lolusia coraz gorzej :shake: jest juz [COLOR=Red][COLOR=Black]dług[/COLOR][B] [COLOR=Black]364zł [/COLOR] [/B][/COLOR] Quote
Poker Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='_bubu_']z finansami Lolusia coraz gorzej :shake: jest juz [COLOR=Red][COLOR=Black]dług[/COLOR][B] [COLOR=Black]364zł [/COLOR] [/B][/COLOR][/quote] uzbiera się :evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/naklejki-na-sciane-dla-lolusia-26-04-a-136060/#post12163068[/URL] Quote
ona03 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 :lol:Cześć Lolusiu- jak tam wyspałeś się!!!;););) Wstawaj, wstawaj wysyłam Ci paczuszkę z ciasteczkami żebyś nie obgryzał "ludziów" :evil_lol: bo jak się wkurzą ..... Super,że Lolo robi takie postępy w rehabilitacji:lol::lol: Poker masz rację uzbiera sie uzbiera-musimy Lecę na pocztę Lolo trzymaj się;) Quote
diuna_wro Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='togaa'] Potwierdza sie fakt że Lolo-Olo to panikarz i histeryk... Dostaje szału jak nad głową przeleci mu cos brzęczącego.. Zaden pies tego nie lubi, ale to co Olo wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie... Dzisiaj z wózeczkiem wpadł w panike i próbował sforsować schody do domu....Było niezłe zamieszanie... Jest ciepło, drzwi do domu są otwarte. Olo może sobie wchodzić i wychodzić... Niestety. Jak tylko pojawi się coś latającego, Olo zmyka z ogrodu....:razz:[/quote] Przydałaby się Lolciowi moja Klara. Ona poluje nawet na muszki owocówki, z niesamowitą skutecznością i zapałem. :evil_lol: Quote
togaa Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Olin wieczorem / jak go nazywa mąż/ wpadł w panikę z powodu biedronki wybudzonej ze snu i obijającej sie o papierową lampę...Robił taki raban że wbiegłam do jego pokoju przerażona że coś mu sie stało...!? To już druga akcja z biedronką! Rano o 6,oo pobudka bo juz chce do ogrodu...Zmieniłam mu tylko pieluche i wróciłam do łóżka...To piszczał chyba z godzinę...Było po spaniu... Quote
ona03 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Melduję, że paka wysłana kaski troszke też:multi: Lolo- panikarz jak każdy porządny facet;) Jak szczepiłam swoje futrzaki hurtowo 2 psy, 2 kotki i 1 kot to zgadnijcie kto darł się jako jedyny:diabloti: oczywiście kooot ale był ubaw a cała reszta spokojna. A Lolo to musi znaleźć domek ze zdrowymi serduchami bo zawał murowany i jeszcze te pobudki o 6 rano oj biedna jestes tooga biedna:razz::razz: Quote
Recommended Posts