Poker Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='togaa'][B]Energy,[/B] jak Twój steward miał TAAAką pupę, to też bym sobie poszeptała.. [/QUOTE] No też, taki łysy? :crazyeye:Ja na tym forum same futrzaki spotykam i się przyzwyczaiłam :evil_lol: Quote
togaa Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='Poker']No też, taki łysy? :crazyeye:Ja na tym forum same futrzaki spotykam i się przyzwyczaiłam :evil_lol:[/QUOTE] Może z frontu jest bardziej ofutrzony ???;) Quote
Energy Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='togaa'][B]Energy,[/B] jak Twój steward miał TAAAką pupę, to też bym sobie poszeptała.. [IMG]http://us.123rf.com/400wm/400/400/stefaniemohrphotography/stefaniemohrphotography1201/stefaniemohrphotography120100020/11836807-ma--ody-muskularny-nagi-ma--a-czyzna-z-czapka--na-czarnym-tle.jpg[/IMG][/QUOTE] Togaa ku mojej rozpaczy miał spodnie:diabloti:więc aż takich cudnych widoków nie miałam:eviltong: ale kształt taki właśnie spod tychże spodni się uwypuklał:cool3: :evil_lol: No ja Pokerku czasami na łyse też lubię popatrzeć:diabloti: Quote
Energy Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='togaa']Może z frontu jest bardziej ofutrzony ???;)[/QUOTE] No może:evil_lol:ciekawie się robi:cool3: Może powinnam częściej jednak latać?:diabloti: Quote
Smyku Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Cięciuniu buziaki przesyłam takie specjalne . Quote
kado Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='togaa'][B]Energy,[/B] jak Twój steward miał TAAAką pupę, to też bym sobie poszeptała.. [IMG]http://us.123rf.com/400wm/400/400/stefaniemohrphotography/stefaniemohrphotography1201/stefaniemohrphotography120100020/11836807-ma--ody-muskularny-nagi-ma--a-czyzna-z-czapka--na-czarnym-tle.jpg[/IMG][/QUOTE] Tia....Z tyłu liceum,z przodu muzeum:evil_lol: Quote
Energy Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Malgoska']ja tam wolę tyłek Lolka:)[/QUOTE] Lolka na pokładzie niestety nie było więc się musiałam zadowolić łysym grzywkiem:diabloti: w kubraczku:eviltong: Quote
ona03 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Energy']Lolka na pokładzie niestety nie było więc się musiałam zadowolić łysym grzywkiem:diabloti: w kubraczku:eviltong:[/QUOTE] A to dlaczego nie było :cool3:, mogłaś zabrać JPG ze sobą niech się też przeleci :evil_lol:, nie musiałabyś ogladać się za "ciachami" :evil_lol:, "ciacha" ogladałyby się za Tobą i JPG :eviltong: Quote
Energy Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='ona03']A to dlaczego nie było :cool3:, mogłaś zabrać JPG ze sobą niech się też przeleci :evil_lol:, nie musiałabyś ogladać się za "ciachami" :evil_lol:, "ciacha" ogladałyby się za Tobą i JPG :eviltong:[/QUOTE] Oneczko obawiam się, że gdybym nawet tygrysa na kolanach trzymała to i tak to "ciacho" dalej na moją Aśkę by się gapiło:diabloti:niestety:evil_lol: Quote
ona03 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Energy']Oneczko obawiam się, że gdybym nawet tygrysa na kolanach trzymała to i tak to "ciacho" dalej na moją Aśkę by się gapiło:diabloti:niestety:evil_lol:[/QUOTE] Ło matko, skąd weźmiesz tygrysa :evil_lol:. Taka kolej rzeczy :evil_lol:, teraz Nasze dzieci chodzą na randki :evil_lol: Quote
Poker Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Jak tam Loluś po podroży? Odgłuchł już? Quote
togaa Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='Poker']Jak tam Loluś po podroży? Odgłuchł już?[/QUOTE] [B]Lolo [/B]jest nadzwyczajnym psem. Naprawdę jest inny niż wszystkie. Nie wiem skąd rano wiedział że sie 'załapie' na podróż i był w pełnej gotowosci do wyjścia? [B]Pokerk[/B]u ! gratuluję udanej akcji z Miśką. Ogromnie sie cieszę i podziwiam Twoje i dziewczyn zaangażowanie !!! Quote
ona03 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='togaa'][B]Lolo [/B]jest nadzwyczajnym psem. Nie wiem skąd rano wiedział że sie 'załapie' na podróż i był w pełnej gotowosci do wyjścia? [/QUOTE] Ależ[B] On[/B] :evil_lol: zawsze jest w pełnej gotowości do wyjścia, przecież tylko jemu wszystko się należy :evil_lol:, reszta futer siedzi w domku ;) Quote
NikaEla Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='mdk8']konto z początku wątku aktualne?[/QUOTE] tak, cały czas :) Quote
togaa Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 W końcu dzisiaj znalazłam pieluchę [B]Happy6 ,[/B] do 'przymierzenia". Siedzi na pupie bez problemów, bo też[B] Lolo[/B] trochę zarośnięty. [B]Sharka, [/B]jeśli koszty przesyłki nie zrujnują Ci domowego budżetu, to będę bardzo wdzięczna na wspomożenie. Nie ukrywam że ciężkie czasy nastały , [B]Lolo[/B] golutki jak turecki święty i każda pomoc jest na wagę złota ! Quote
Smyku Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Cześć piękny , bazarek slicznie nam zafiniszował , będzie na pieluchy . Toguniu wycałuj popierdółkę . Quote
sharka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='togaa']W końcu dzisiaj znalazłam pieluchę [B]Happy6 ,[/B] do 'przymierzenia". Siedzi na pupie bez problemów, bo też[B] Lolo[/B] trochę zarośnięty. [B]Sharka, [/B]jeśli koszty przesyłki nie zrujnują Ci domowego budżetu, to będę bardzo wdzięczna na wspomożenie. Nie ukrywam że ciężkie czasy nastały , [B]Lolo[/B] golutki jak turecki święty i każda pomoc jest na wagę złota ![/QUOTE] mam nadzieję że pieluszki będą pasować, wyślę je tylko proszę o adres na pw (gdyby okazały się za duże to myślę że można je na bazarku wystawić nawet za małe pieniążki bo są nowiutkie, nawet z paczki nie wyciągane, tyle że paczka trochę napoczęta) Quote
togaa Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Już wysyłam adres. Są trochę obszerne, ale nie szkodzi. I tak ogromnie Ci dziękuję. Latem można trochę pieluch zaoszczędzić bo[B] Lolo[/B] hasa w ogrodzie, ale zimą - tragedia. Quote
ona03 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='mdk8']konto z początku wątku aktualne?[/QUOTE] Witamu u [B]Lolcia[/B] :loveu: nową fankę :loveu:, miło, że zawitałaś do Nas :), konto to samo, chociaż [B]Nika[/B] trwa na posterunku, reszta to tylko "stewardami" się zajmuje :evil_lol: Quote
togaa Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 [QUOTE] reszta to tylko "stewardami" się zajmuje :evil_lol:[/QUOTE] [B]Energy![/B] Ty to widzisz ? Normalnie nas szykanują....! Cenzura jakaś , czy co? Quote
Energy Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='ona03']Witamu u [B]Lolcia[/B] :loveu: nową fankę :loveu:, miło, że zawitałaś do Nas :), konto to samo, chociaż [B]Nika[/B] trwa na posterunku, reszta to tylko "stewardami" się zajmuje :evil_lol:[/QUOTE] O przepraszam ja się nim nie zajęłam tylko sobie pooglądałam:eviltong: [quote name='togaa'][B]Energy![/B] Ty to widzisz ? Normalnie nas szykanują....! Cenzura jakaś , czy co?[/QUOTE] No właśnie widzę:cool3:Oneczka zazdrości bo se nawet nie pooglądała:diabloti: A mi już nawet piękny widok gdzieś w dal uciekł, bo dopadła mnie jelitówka, buu:placz:czwarty dzień mnie cholera trzyma, chyba sobie przywiozłam, chociaż coś:evil_lol: Quote
Recommended Posts