Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki kochane!
Na początku uprzejmie przepraszam za włażenie z buciorami do wątku pięknego Księcia Lolusia, ale gardłowa sprawa, a że można powiedzieć, że wpadłam po znajomości ;) to śmiem być taka bezczelna i dodać tu informację, mam nadzieję, że cioteczki wybaczą...

Zapraszam na wątek suczki Tiny, która gaśnie z dnia na dzień w schronisku, dodatkowo jest gryziona przez psy, które przebywają z nią w boksie, także jeśli szybko nie wyciągniemy jej do hotelu zgaśnie na zawsze... A coraz mniej dni jej zostało... Pilnie potrzebujemy pomocy, a przynajmniej wsparcia dobrym słowem!

http://www.dogomania.pl/forum/threads/238257-Tina-niewielka-suczka-GA%C5%9ANIE-W-SCHRONISKU!-Pomocy!!!

Posted

pinczerko :loveu: toż Lolcio :loveu:i Twój jest po części ;) więc wpadaj tu jak do siebie :multi:.
Trzymamy kciuki aby Tinusia zaznała szczęścia przy ludziu...

togusia nam się zapodziała, skrobnij co u JPG togusiu, wszyscy tu się zamartwiają ......

Posted

[quote name='ona03']
togusia nam się zapodziała, skrobnij co u JPG togusiu, wszyscy tu się zamartwiają ......
[quote name='Smyku']Togusie przytulamy a Lolita buziakujemy .Ja też przytulam na odległość

Posted

Kochane jesteście bardzo !

żyjemy, żyjemy, tylko życie nas przygniotło jak mało kiedy.
Chyba wór z problemami na cały rok, rozwiązał się w styczniu.

Z zabawniejszych momentów, to wyczyny panów gazowników którzy po kolejnej interwencji zalali mi wodą piwnicę...
Nieprawdopodobne, a jednak im się udało.

Kochane Lolo to teraz cała moja pociecha na tym padole łez.
Zawsze od Oneczki03 przyjeżdża taki wyniuniany, pachnący, włoski ułożone. Cud, miód do zacałowania....
Ech, dziewczyny. Muszę sie jakoś pozbierać do kupy, ale łatwo nie jest.

Posted

Trochę mnie popuściło.
Moja Niunia , blisko 13-letnia sunia ciupinę lepsza. Tzn. wyniki ma lepsze niż tydzień temu. Niestety, ubył kolejny kilogram.
Słabiusia i biedna, ale ma momenty że jest lepiej. Rollercoaster.
Tak na Nią i na nas nagle to spadło. Nigdy w życiu nie chorowała. Zdrowa była jak rybka.
Ech...

Posted

A co to jest ?Rollercoaster.:oops:
A co sie dzieje z Niunią? Nerki czy wątróbka odmawiają posłuszeństwa?
Pomiziaj ją ode mnie. Mam nadzieję ,ze Loluś opiekuje sie siostrzyczką.

Posted

Kochani ależ znalazłam zdjęcia, zupełnie o nich zapomniałam :evil_lol:

pozować nie chciał wcale w tak głupim przebraniu :diabloti:

oczami tylko przewracał z miną "odczep się" :roll:

póżniej zwiał pod bramę obszczekać przechodnia :cool3:

a na koniec tak potrząsnął główką, że czapeczka spadła i ją troszkę potarmosił :evil_lol:
..

Posted

Jakie to cierpliwe stworzonko. Który pies by znosil takie fanaberie ?. Jakieś pieluchy, szelki, kubraczki, czapeczki....
Z moich 'rodzonych' , żaden.

Cudo moje, kochane....Czyż nie jest nadzwyczajny?

Posted

Basieńko , przypominam , że Lolo jest cudo kochane i owszem ale nasze , wspólne .
Przytulam i wszystkiego dobrego życzę ,
Tym razem buziaki dla Niuni .