Energy Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Poker'] Ruda Maupa to jest akita Onków03, której Lolek serdecznie nie znosi i chce go ciągle pożreć.[/QUOTE] Zresztą chyba z wzajemnościa:cool3: Quote
kado Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Energy']Zresztą chyba z wzajemnościa:cool3:[/QUOTE] Raczej na pewno:evil_lol: Quote
ona03 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Poker']Bombowe te kurdupelki :loveu: A gdzie Ruda Maupa? czyżby kurduple ją pożarły :crazyeye: Jak togaa wpadnie i zobaczy ,że biedny Lolitek dostaje żarełko na schodach , jak jakiś żebrak , to nie wiem co się będzie działo :eviltong: Małe pytanko, czy RM będzie na wystawie we Wrocławiu ?[/QUOTE] Jak [B]togaa[/B] zobaczy, że[B] Lolcio[/B] wyżera :evil_lol: z miseczki Czikusia to się ucieszy, mam go podtuczyć :sabber: :diabloti:. Będziemy, będziemy, właśnie miałam się wprosić na kawę :evil_lol:, ale nie wiem jak ja ogarnę te dwa kurduple :diabloti:. [quote name='Nikaragua']Może głupie pytanie mam, ale kto to jest Ruda Maupa? bo chyba nieogarniam[/QUOTE] Już niedługo możesz go poznać osobiście :evil_lol:, bardzo słodki misiaczek :diabloti:. Dzisiaj mieliśmy sloneczko i [B]Lolitek [/B]cały dzień wietrzył dupinkę :evil_lol:. Quote
Poker Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 To my zapraszamy z przyjemnością. :multi: Sobota będzie bardzo fajnym dniem. 1.Odwiedzi nas ona03 z mężem i psią sforą. :loveu: 2.Wnuczek kończy 2 latka :loveu::loveu: 3. Przyjeżdża nasza nowa tymczasówka z Redysów k.Pisza. :loveu: 4 Może zdążymy pójść na wystawę psów. Lubię jak coś się dzieje. :evil_lol: Aaaa, o mały włos bym zapomniała ,że w piątek wieczorem mąż wraca po kilku dniach z Korei.:eviltong: Quote
togaa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [QUOTE] ale nie wiem jak ja ogarnę te dwa kurduple [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/132968-Loluś-w-pieluszkach-szuka-wyjątkowego-domu-!!/images/smilies/diablotin.gif[/IMG]. [/QUOTE] No i co będzie ? Kurcze, że też Poker ma taką zapchaną sobotę. Pewnie by "zagospodarowała" gada na czas Wystawy...;) Quote
moni12 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Onka03 zdjęcia Lolita cudne. Ale żeby Księciunio o żarełko tak żebrał :mad::mad: Quote
Poker Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='togaa']No i co będzie ? Kurcze, że też Poker ma taką zapchaną sobotę. Pewnie by "zagospodarowała" gada na czas Wystawy...;)[/QUOTE] Mogę go zagospodarować.Zamknę go w garażu albo wyrzucę na ogródek :eviltong: NIE :mad: Quote
ona03 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Poker']To my zapraszamy z przyjemnością. :multi: Sobota będzie bardzo fajnym dniem. 1.Odwiedzi nas ona03 z mężem i psią sforą. :loveu: 2.Wnuczek kończy 2 latka :loveu::loveu: 3. Przyjeżdża nasza nowa tymczasówka z Redysów k.Pisza. :loveu: 4 Może zdążymy pójść na wystawę psów. Lubię jak coś się dzieje. :evil_lol: Aaaa, o mały włos bym zapomniała ,że w piątek wieczorem mąż wraca po kilku dniach z Korei.:eviltong:[/QUOTE] Chyba za dużo wrażeń będzie jak na jedną sobotę :evil_lol:, to my się wpraszamy na niedzielę :evil_lol:. Quote
Poker Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Będziecie tylko w niedzielę? czy potrzebujecie nocleg? Przyjazd suni pod znakiem ?, bo ludziom ,którzy mieli ją wieźć nawaliło auto.Jutro po południu będą wiedzieć. I jeszcze wnusio będzie u nas przez cały weekend :evil_lol: Quote
togaa Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [B]Substytut Lolita. ;)Prezent od dziecka......:lol:[/B] [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/7466/sam5539.jpg[/IMG] Quote
Poker Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='togaa'][B]Substytut Lolita. ;)Prezent od dziecka......:lol:[/B] [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/7466/sam5539.jpg[/IMG][/QUOTE] żeby mamusia nie zapłakała się za Lolusiem Quote
feliksik Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 cioteczki pomóżcie w rozsyłaniu do krakowiaków - organizuję akcję łapani psiny: [CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]Potrzebujemy pomocy łapaniu Dumki, która uciekła z DT, wiemy mniej więcej na jakim obszarze się znajduje, ale to prawie dziki pies i jedna osoba sobie nie poradzi. Potzrebujemy rąk do pomocy. Akcja szykowana jest na niedzielę 25.09 na 10.00 rano. Zbiórka na stacji ORLEN w Biertowicach.[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][B]Kto może przyjechać, to niech da znać, weźcie smycze, jakieś smakołyki.[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]wątek Dumki, na którym proszę się wpisywać (mam nadzieję, że ktoś się zlituje): [/B][/COLOR][/SIZE][URL]http://www.dogomania.pl/threads/203567-Dumka-zaginęła-w-lesie!!-IZDEBNIK-K.KRAKOWA.POMOC-W-POSZUKIWANIACH-POTRZEBNA!?p=17682942&posted=1#post17682942[/URL][/CENTER] Quote
togaa Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Trzymamy kciuki za[B] Dumeczkę....[/B] A ja mam jeszcze jedną gębę do wykarmienia; Zważyłam malucha ;[B] 230 gr[/B]. Strasznie mało jak na tą porę roku. Gdybym miała wolierę, podtuczyłabym do zimy i wtedy by sie okazało czy sam przezimuje, czy trzeba mu "wynająć hotel" ? Narazie[B] Iga[/B] każdego wieczora bezbłędnie go namierza, a ja pędzę z Wiskasem junior... [IMG]http://img706.imageshack.us/img706/6584/sam5566.jpg[/IMG] Quote
NikaEla Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 no i pięknie :) a psy nie próbują bawić się jeżem lub go zjadać? (przed blokiem mamy jeże i Nika dostaje szału jak je zwęszy) Quote
feliksik Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 togaa, dzięki serdeczne za pomoc. Mam nadzieję, że ktoś się zjawi na akcję poszukiwawczą a nowy nabytek - cudny. A ile on powinien ważyć? Quote
togaa Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 [QUOTE]A ile on powinien ważyć? [/QUOTE] Minimum [B]600 gr[/B]. Tyle mu wystarczy by zapasć w sen zimowy i przetrwać . Nie wiem czy mu sie uda potroić wagę? Moje psy w ogóle sie nim nie interesują. Gdyby zwiał na drzewo to owszem ;), ale cos co sie nie rusza mało dla nich ciekawe... [B]Lolito przedwczoraj był u fryzjera !!!!![/B] Nie z racji zapuszczenia . Powodem są jego gościnne występy na wrocławskiej Wystawie!! Nie zazdroszczę [B]Oneczce[/B].:evil_lol: [B]Lolito[/B] startuje do wszystkich spotykanych psów. A jak startuje to drze japę i ....pięknie katapultuje koopska.;) [B]Pani fryzjer[/B] ! Czekamy na fotorelację..! Quote
NikaEla Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Odnalazłam Onkę tylko dzięki Lolusiowi :) bo na wystawie taki szum, że nie słychać dzwonienia telefonów ;) Lolek cudny i nawet nie zjedli się z Niką ;) Fotkę mam na komórce tylko .... Odbierasz Basiu MMS-y? to Ci prześlę. Quote
Energy Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Nikaragua nie bądź taka:cool3:może ktoś ma możliwość wstawić na kompa, bo ja nie mam:shake:podziel się fotką, co:lol: Quote
NikaEla Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 znajomi mnie poratowali: [IMG]http://img10.imageshack.us/img10/2572/loloovm.jpg[/IMG] i Nika z moim cieniem: [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/1160/nikak.jpg[/IMG] Quote
kado Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ależ cudowne krówki:loveu: Nawet podobnie łaciate:evil_lol: Quote
togaa Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Dzieki[B] Nikaragua[/B], bo do [B]oneczki03 [/B] o foty podanie trzeba bedzie pisac.... A czemu [B]Lolito[/B] nie na najwyższym ,wystawowym podium tylko jak koza do płota uwiązany ? Nie był grzeczny ? Nie wierzę ! Quote
NikaEla Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 dobrze, ze był gdzie był, bo inaczej, w tłumie nigdy bym Oneczki03 nie znalazła :) a czy grzeczny ???? w aucie wylazł z zafajdanej pieluchy ;) Quote
Poker Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 wątek do mojej nowej tymczaski , Lolitek ją poznał [url]http://www.dogomania.pl/threads/215207-1300-ps%C3%B3w-a-w%C5%9Br%C3%B3d-nich-ma%C5%82a-BRASZKA.-U-nas-w-BDT.?p=17701694#post17701694[/url] Quote
Recommended Posts