Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Energy [/B]chłopaki udają, że ich nie ma obok siebie :evil_lol:. Jak tylko spojrzą w swoją stronę od razu odwracają wzrok.

[B]moni12 [/B]to nie jest tak, że nikt go nie chce tylko właśnie chodzi o te możliwości i to jest najtrudniejsze. Bo [B]Lolcio [/B]potrzebuje opieki przez całą dobę i jak to pogodzić z codziennością, pracą, rodziną, wakacjami.

Posted

[quote name='ona03'][B]Energy [/B]chłopaki udają, że ich nie ma obok siebie :evil_lol:. Jak tylko spojrzą w swoją stronę od razu odwracają wzrok.

[B]moni12 [/B]to nie jest tak, że nikt go nie chce tylko właśnie chodzi o te możliwości i to jest najtrudniejsze. Bo [B]Lolcio [/B]potrzebuje opieki przez całą dobę i jak to pogodzić z codziennością, pracą, rodziną, wakacjami.[/QUOTE]
Mam nadzieje,ze znajdzie się dom, który zdoła to wszystko pogodzic .Trzymam mocno za to kciuki.

Posted

Jak ktoś przegapił link do bazarku cebulowego[B] Ona3[/B] to przypominam;

[url]http://www.dogomania.pl/threads/192234-Lolu%C5%9B-zaprasza-do-ogr%C3%B3dka-do-19.09.2010[/url]

Wprawdzie rarytasy Dziewczyny juz rozdrapały, ale tulipanów, żonkili itp jeszcze sporo !

Zapraszam w imieniu Iw[B]Onki3[/B].!

Posted

Proszę mi sie tu nie wykręcać i nie dawać złego przykładu .:razz::mad:

Nie po to Iw[B]Ona3[/B] zdewastowała sobie pół ogrodu, żeby te pracowicie wykopane cebule na nowo wtykać do gleby.

Posted

Tak, tak [B]pomponiku :loveu::loveu::loveu: [/B]wykupuj dookoła hektary i sadź, sadź, sadź :evil_lol:.

[B]Lolcio [/B]dzielnie mi asystuje podczas wykopywania reszty roślinek, czasami podniesie nóżkę. Najpierw leci parę kropelek a później to już ciurkiem.
Chyba Twoja kuracja [B]pomponiku :loveu:[/B] daje wstepne efekty.

Posted

Witamy[B] Loluniu[/B] z rozchorowanego Opola :loveu:

Czytam i oczom nie wierzę...[B]Loluś[/B] cudownie, że kuracja cioci [B]pom-pon[/B] daje takie cudne efekty:crazyeye::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

[B]Ona03, Ruda Maupa[/B] bezbłędna...piękna poprostu piękna:loveu:

Posted

[B]Energy [/B]nie obijać się :cool3: już na bazarek kwiatowy :evil_lol:.

Wiem, że to co napisałam o siurkach Lolcia wywołało dużo radości, ale i tak w tej chwili on to robi bezwiednie. Poprawa jest taka, że nie kapie po kropelce jak kiedyś,tylko jest większa ilość wylana :evil_lol: w jednym momencie.

W jakim stopniu jest to poprawa i czy będzie miał czucie wypowie się fachowiec [B]pom-ponik :loveu::loveu::loveu:.[/B]

[B]kado :loveu: Lolito [/B]i reszta bandy zdrówka życzy :lol:.

Ruda Maupa jest cudna i bardzo przeżywa pobyt [B]Lolcia[/B] i co ja mam zrobić :placz:.

Posted

Ona03 moje 2 suńki mają uczulenie ma jad pszczół i praktycznie mam tylko zielono w ogrodzie. Prawie wszystko kwitnące, ku rozpaczy mojego męża, zostało wykopane:roll:

Posted

Lolino siura sam???? Toż to sukces jakich mało:multi::multi::multi::multi: To ja proszę najuprzejmiej ową recepturę czy metodę, bo to przecież na wagę złota !!! Może i Promykowi z mojego podpisu by się dało pomóc...

Posted

Ruda Maupa to chyba taka wielka ciapa i jest zazdrosny o Lolka, nie umie sobie z tym poradzić.A Lolek pewnie to wyczuwa i pokazuje kiełki.
A kiedy Lolito wraca a wakacji ? Ile kasy brakuje mu jeszcze na paliwo?

Posted

Poker !
proszę mi tu kłopotliwych pytań nie zadawać.....!:mad:

Ja tu mam jeszcze kilka wyjść całodziennych zaplanowanych , a przy Lolku to 3 godziny poza domem i bieg nazad, pieluchę zmieniać.;)
Niestety, Lolo uziemnia człowieka w domu.

Wróci gad, wróci ...:lol:.Całą długą jesień, zimę i wiosnę będzie grzał zasiuraną dupinkę na moim łóżku...

Posted

[quote name='Energy']A może tak się poprawi, że nie będzie w końcu zasiurana...[/QUOTE]

I wtedy nie będzie problemu z domkiem :evil_lol: [B]togaa [/B]go chętnie przygarnie bez pieluszki :multi:.

Poprawę widać jak Lolcio po podniesieniu nóżki stawia ją i wtedy leci wiecej siurków, bo kiedyś to było kap, kap, kap. Ale on i tak nie wie, że sika :shake: tak samo kupencja.
Leży sobie Lolcio na trawce a tu wyłazi coś, że tylko nos zatykać :evil_lol:.
Dobrze, że powonienie mam dobre ;) to sprzątam od razu :diabloti:.

Posted

a może by Lolusiowy ogonek szczypać często u nasady i samą końcóweczkę naciskać tak, aż będzie się ogonek nam wyrywał z palców, podobno wtedy wzmacniają się zwieracze odbytu. Ale poproszę Ciocię Pom-pon o konsultację, zanim zawyrokuję tę metodę....

Posted

[quote name='diuna_wro']a może by Lolusiowy ogonek szczypać często u nasady i samą końcóweczkę naciskać tak, aż będzie się ogonek nam wyrywał z palców, podobno wtedy wzmacniają się zwieracze odbytu. Ale poproszę Ciocię Pom-pon o konsultację, zanim zawyrokuję tę metodę....[/QUOTE]

Wiem, że [B]togaa [/B]coś Lolciowi masowała, nie zdradziła mi tajemnicy ;) bo gadzina miał być u mnie słownie ;) jeden miesiąc :evil_lol:. Jakiś dłuuuuuuuugi ten miesiąc :crazyeye:.
Dzięki za podpowiedź będę próbowała :lol:.

Posted

[quote name='ona03']Wiem, że [B]togaa [/B]coś Lolciowi masowała, nie zdradziła mi tajemnicy ;) bo gadzina miał być u mnie słownie ;) jeden miesiąc :evil_lol:. Jakiś dłuuuuuuuugi ten miesiąc :crazyeye:.
Dzięki za podpowiedź będę próbowała :lol:.[/QUOTE]

Szkoda, że tak się urlop nie wydłuża, tylko normalnie wtedy czas płynie:cool3:przynajmniej u mnie:evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']Szkoda, że tak się urlop nie wydłuża, tylko normalnie wtedy czas płynie:cool3:przynajmniej u mnie:evil_lol:[/QUOTE]
U mnie to na urlopie czas płynie znacznie szybciej niż normalnie, niestety.

Posted

O Matko !! ale marudne te Kobity... Tylko ma wracac i ma wracać....!:mad:
Ledwo co kolana sobie podkurowałam bo przeciez wszystko przy Lolciu na czworakach robię.
Każda zmiena pieluchy, to ja buch na kolana, na twardą posadzkę.. i nurkuję mu pod brzuszkiem, przeplatam te gumki zakichane.
Bo to nie tylko rzepy zapiąć, ale jeszcze pieluchę do szelek trzeba umocować....ech..

[B]Onka3[/B] ma inna technikę. Stawia gada na stole służbowym i pewnie lepiej te przeplatanki wychodzą.
Ja niestety,schodzę do parteru...

17-18-19 wrzesnia jestem poza domem, a potem[B]...Lolo[/B] wraca .!:loveu::lol::loveu: