Energy Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 O widzę, że przez kraty chłopaki się całkiem dobrze tolerują:lol: Cudne kwiaty i oczywiście psiaki:loveu: Quote
moni12 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Prześledziłam cały wątek Lolusia. nie mogę uwierzyc, ze nikt go nie chce do domku . Gdybym miała mozliwosci wziełabym go na cito. jest cudny. Quote
ona03 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [B]Energy [/B]chłopaki udają, że ich nie ma obok siebie :evil_lol:. Jak tylko spojrzą w swoją stronę od razu odwracają wzrok. [B]moni12 [/B]to nie jest tak, że nikt go nie chce tylko właśnie chodzi o te możliwości i to jest najtrudniejsze. Bo [B]Lolcio [/B]potrzebuje opieki przez całą dobę i jak to pogodzić z codziennością, pracą, rodziną, wakacjami. Quote
moni12 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='ona03'][B]Energy [/B]chłopaki udają, że ich nie ma obok siebie :evil_lol:. Jak tylko spojrzą w swoją stronę od razu odwracają wzrok. [B]moni12 [/B]to nie jest tak, że nikt go nie chce tylko właśnie chodzi o te możliwości i to jest najtrudniejsze. Bo [B]Lolcio [/B]potrzebuje opieki przez całą dobę i jak to pogodzić z codziennością, pracą, rodziną, wakacjami.[/QUOTE] Mam nadzieje,ze znajdzie się dom, który zdoła to wszystko pogodzic .Trzymam mocno za to kciuki. Quote
togaa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Jak ktoś przegapił link do bazarku cebulowego[B] Ona3[/B] to przypominam; [url]http://www.dogomania.pl/threads/192234-Lolu%C5%9B-zaprasza-do-ogr%C3%B3dka-do-19.09.2010[/url] Wprawdzie rarytasy Dziewczyny juz rozdrapały, ale tulipanów, żonkili itp jeszcze sporo ! Zapraszam w imieniu Iw[B]Onki3[/B].! Quote
togaa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Proszę mi sie tu nie wykręcać i nie dawać złego przykładu .:razz::mad: Nie po to Iw[B]Ona3[/B] zdewastowała sobie pół ogrodu, żeby te pracowicie wykopane cebule na nowo wtykać do gleby. Quote
ona03 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Tak, tak [B]pomponiku :loveu::loveu::loveu: [/B]wykupuj dookoła hektary i sadź, sadź, sadź :evil_lol:. [B]Lolcio [/B]dzielnie mi asystuje podczas wykopywania reszty roślinek, czasami podniesie nóżkę. Najpierw leci parę kropelek a później to już ciurkiem. Chyba Twoja kuracja [B]pomponiku :loveu:[/B] daje wstepne efekty. Quote
pom-pon Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='ona03']Chyba Twoja kuracja [B]pomponiku :loveu:[/B] daje wstepne efekty.[/QUOTE] cudownie :smilecol: Quote
Energy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='pom-pon']cudownie :smilecol:[/QUOTE] Ale super:loveu: Quote
kado Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Witamy[B] Loluniu[/B] z rozchorowanego Opola :loveu: Czytam i oczom nie wierzę...[B]Loluś[/B] cudownie, że kuracja cioci [B]pom-pon[/B] daje takie cudne efekty:crazyeye::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [B]Ona03, Ruda Maupa[/B] bezbłędna...piękna poprostu piękna:loveu: Quote
ona03 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [B]Energy [/B]nie obijać się :cool3: już na bazarek kwiatowy :evil_lol:. Wiem, że to co napisałam o siurkach Lolcia wywołało dużo radości, ale i tak w tej chwili on to robi bezwiednie. Poprawa jest taka, że nie kapie po kropelce jak kiedyś,tylko jest większa ilość wylana :evil_lol: w jednym momencie. W jakim stopniu jest to poprawa i czy będzie miał czucie wypowie się fachowiec [B]pom-ponik :loveu::loveu::loveu:.[/B] [B]kado :loveu: Lolito [/B]i reszta bandy zdrówka życzy :lol:. Ruda Maupa jest cudna i bardzo przeżywa pobyt [B]Lolcia[/B] i co ja mam zrobić :placz:. Quote
Energy Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ona03 moje 2 suńki mają uczulenie ma jad pszczół i praktycznie mam tylko zielono w ogrodzie. Prawie wszystko kwitnące, ku rozpaczy mojego męża, zostało wykopane:roll: Quote
diuna_wro Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Lolino siura sam???? Toż to sukces jakich mało:multi::multi::multi::multi: To ja proszę najuprzejmiej ową recepturę czy metodę, bo to przecież na wagę złota !!! Może i Promykowi z mojego podpisu by się dało pomóc... Quote
pom-pon Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 UBRETID :) tak jak sugerowałaś na początku ;) Quote
feliksik Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 no proszę, 100 stron temu rozgłaszałam wątek, bo najdłuższy prawie na dogo, a teraz już 300stron, ale za to postęp z siuraniem - Lolciu super Quote
Poker Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ruda Maupa to chyba taka wielka ciapa i jest zazdrosny o Lolka, nie umie sobie z tym poradzić.A Lolek pewnie to wyczuwa i pokazuje kiełki. A kiedy Lolito wraca a wakacji ? Ile kasy brakuje mu jeszcze na paliwo? Quote
togaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Poker ! proszę mi tu kłopotliwych pytań nie zadawać.....!:mad: Ja tu mam jeszcze kilka wyjść całodziennych zaplanowanych , a przy Lolku to 3 godziny poza domem i bieg nazad, pieluchę zmieniać.;) Niestety, Lolo uziemnia człowieka w domu. Wróci gad, wróci ...:lol:.Całą długą jesień, zimę i wiosnę będzie grzał zasiuraną dupinkę na moim łóżku... Quote
Energy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 A może tak się poprawi, że nie będzie w końcu zasiurana... Quote
ona03 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Energy']A może tak się poprawi, że nie będzie w końcu zasiurana...[/QUOTE] I wtedy nie będzie problemu z domkiem :evil_lol: [B]togaa [/B]go chętnie przygarnie bez pieluszki :multi:. Poprawę widać jak Lolcio po podniesieniu nóżki stawia ją i wtedy leci wiecej siurków, bo kiedyś to było kap, kap, kap. Ale on i tak nie wie, że sika :shake: tak samo kupencja. Leży sobie Lolcio na trawce a tu wyłazi coś, że tylko nos zatykać :evil_lol:. Dobrze, że powonienie mam dobre ;) to sprzątam od razu :diabloti:. Quote
diuna_wro Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 a może by Lolusiowy ogonek szczypać często u nasady i samą końcóweczkę naciskać tak, aż będzie się ogonek nam wyrywał z palców, podobno wtedy wzmacniają się zwieracze odbytu. Ale poproszę Ciocię Pom-pon o konsultację, zanim zawyrokuję tę metodę.... Quote
ona03 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='diuna_wro']a może by Lolusiowy ogonek szczypać często u nasady i samą końcóweczkę naciskać tak, aż będzie się ogonek nam wyrywał z palców, podobno wtedy wzmacniają się zwieracze odbytu. Ale poproszę Ciocię Pom-pon o konsultację, zanim zawyrokuję tę metodę....[/QUOTE] Wiem, że [B]togaa [/B]coś Lolciowi masowała, nie zdradziła mi tajemnicy ;) bo gadzina miał być u mnie słownie ;) jeden miesiąc :evil_lol:. Jakiś dłuuuuuuuugi ten miesiąc :crazyeye:. Dzięki za podpowiedź będę próbowała :lol:. Quote
Energy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='ona03']Wiem, że [B]togaa [/B]coś Lolciowi masowała, nie zdradziła mi tajemnicy ;) bo gadzina miał być u mnie słownie ;) jeden miesiąc :evil_lol:. Jakiś dłuuuuuuuugi ten miesiąc :crazyeye:. Dzięki za podpowiedź będę próbowała :lol:.[/QUOTE] Szkoda, że tak się urlop nie wydłuża, tylko normalnie wtedy czas płynie:cool3:przynajmniej u mnie:evil_lol: Quote
ULKA12 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Energy']Szkoda, że tak się urlop nie wydłuża, tylko normalnie wtedy czas płynie:cool3:przynajmniej u mnie:evil_lol:[/QUOTE] U mnie to na urlopie czas płynie znacznie szybciej niż normalnie, niestety. Quote
togaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 O Matko !! ale marudne te Kobity... Tylko ma wracac i ma wracać....!:mad: Ledwo co kolana sobie podkurowałam bo przeciez wszystko przy Lolciu na czworakach robię. Każda zmiena pieluchy, to ja buch na kolana, na twardą posadzkę.. i nurkuję mu pod brzuszkiem, przeplatam te gumki zakichane. Bo to nie tylko rzepy zapiąć, ale jeszcze pieluchę do szelek trzeba umocować....ech.. [B]Onka3[/B] ma inna technikę. Stawia gada na stole służbowym i pewnie lepiej te przeplatanki wychodzą. Ja niestety,schodzę do parteru... 17-18-19 wrzesnia jestem poza domem, a potem[B]...Lolo[/B] wraca .!:loveu::lol::loveu: Quote
Recommended Posts