Tyśka) Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Zawsze jak tu wchodzę, myślę sobie: Misiu, jak dobrze, że masz Gabi! Quote
Gabi79 Posted January 5, 2018 Author Posted January 5, 2018 26 minut temu, Tyś(ka) napisał: Zawsze jak tu wchodzę, myślę sobie: Misiu, jak dobrze, że masz Gabi! Dzięki Tysiu, myślę, że Misiu też jest z tego zadowolony. Niby taki z niego schorowany dziadeczek, a energii mu nie brakuje. Dzisiaj rano, gdy szykowałam jedzonko podskakiwał, jak piłeczka. Quote
Nadziejka Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Cmokusie w niochalinka i oczenka Misowe zapraszam jutro na maluczki dla Misia Quote
Gabi79 Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 4 godziny temu, Nadziejka napisał: Cmokusie w niochalinka i oczenka Misowe zapraszam jutro na maluczki dla Misia Ewuniu, z całego serca dziękuję!!! Quote
Elisabeta Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Od wczorajszego wieczoru Misio ma jeszcze jedną wielbicielkę... Dzisiaj dokończyłam czytanie wątku.To była moja wielka zaległość na Dogo z czasu, gdy mnie tu nie było. Gabrysiu, jestem zauroczona Misiulkiem i wątkiem. Tyle tu emocji, serca i słów pełnych miłości. Misio jest taki szczęśliwy w Twoim Domu. W Twoim pięknym Stadku. Wszystkiego dobrego dla Was. Powinnam napisać, że życzę znalezienia super Domku dla Misiaczka...Hmm... Niech wszystko się ułoży jak najlepiej dla Misia i dla Ciebie, Gabi. Będę tu na pewno zaglądała... A ponieważ poznałam Misia wczoraj na bazarku Nadziejki, to tam wspomogę Misia tak potrzebnym mu groszem. 1 Quote
Gabi79 Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 Przed chwilą, Elisabeta napisał: Od wczorajszego wieczoru Misio ma jeszcze jedną wielbicielkę... Dzisiaj dokończyłam czytanie wątku.To była moja wielka zaległość na Dogo z czasu, gdy mnie tu nie było. Gabrysiu, jestem zauroczona Misiulkiem i wątkiem. Tyle tu emocji, serca i słów pełnych miłości. Misio jest taki szczęśliwy w Twoim Domu. W Twoim pięknym Stadku. Wszystkiego dobrego dla Was. Powinnam napisać, że życzę znalezienia super Domku dla Misiaczka...Hmm... Niech wszystko się ułoży jak najlepiej dla Misia i dla Ciebie, Gabi. Będę tu na pewno zaglądała... A ponieważ poznałam Misia wczoraj na bazarku Nadziejki, to tam wspomogę Misia tak potrzebnym mu groszem. Witaj Elisabetko u Misiunia. To jest kochany mały Skrzacik, jego nie da się nie kochać!!! Bardzo się cieszę, że Ciebie też zauroczył. Dziękuję w imieniu swoim i stadka za życzenia. Pozdrawiam gorąco!!! A Misiunio rozbrykany i szczęśliwy Apetyt mu dopisuje, tabletki bez problemu przemycam w pasztecie. Spacerki mamy krótkie, bo Misio nie lubi brzydkiej pogody. Woli wylegiwać się na kanapie. 1 Quote
Tyśka) Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Och Misiu, przystojniaku - wiedziałeś dobrze, kogo pokochać całym serduszkiem :) Cudowności! Quote
Gabi79 Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 Misio otrzymał 30,- od helli, z całego serca dziękuję!!! Quote
Mysza2 Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Dla Misia poleciało 50 zł z tego bazarku Dolecą pewnie dopiero w poniedziałek:) Quote
Gabi79 Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 19 godzin temu, Mysza2 napisał: Dla Misia poleciało 50 zł z tego bazarku Dolecą pewnie dopiero w poniedziałek:) Eluś, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Gabi79 Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 Dnia 12.01.2018 o 22:15, Mysza2 napisał: Dla Misia poleciało 50 zł z tego bazarku Dolecą pewnie dopiero w poniedziałek:) Eluś, pieniążki już na koncie Misia. Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję, zaraz wpiszę w rozliczenie i potwierdzę na bazarku. 1 Quote
Gabi79 Posted January 20, 2018 Author Posted January 20, 2018 Misiu zaprasza serdecznie na bazarek Quote
Gabi79 Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 Na koncie Misia 10,- od Jolanty08, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Gabi79 Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 Na koncie Misia 73,60 z mojego bazarku Wczoraj byłam z Misiem zamówić tabletki. Akurat w recepcji był wet, który dawno Misiulka nie widział. Nie poznał Misiaczka. Podobno Misiulek wygląda kwitnąco. Potem spotkaliśmy znajomą panią z pieskiem i też myślała, że to nowy tymczas. 1 Quote
Tyśka) Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 A może faktycznie Misiunia podmieniłaś, co? :D Quote
Gabi79 Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: A może faktycznie Misiunia podmieniłaś, co? :D Tysiu, ja mu daję eliksir młodości pt. "Dużo miłości" Quote
Elisabeta Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Sama radość czytać takie słowa... Gabi, przytul Misia ode mnie. Mocno, mocno. Quote
Nesiowata Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 7 godzin temu, Gabi79 napisał: Tysiu, ja mu daję eliksir młodości pt. "Dużo miłości" A o jest najlepssze lekarstwo. Quote
Gabi79 Posted January 29, 2018 Author Posted January 29, 2018 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Sama radość czytać takie słowa... Gabi, przytul Misia ode mnie. Mocno, mocno. Zrobione!!! Misio, uwielbia być przytulany, a jak go głaszczę to liże po rękach. 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: A o jest najlepssze lekarstwo. To prawda. Same leki nic by nie dały, gdyby Misiu był w schronisku. ,Czasem patrzę na Kajunię, Melcię i Misia i się najzwyczajniej w świecie się wzruszam. To takie kochane, cudowne istotki, które mi zaufały i mnie pokochały z wzajemnością. Zmykam do pracy 3 Quote
Tyśka) Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 :) Misio też Cię kocha całym serduszkiem. Niech żyje jak najdłużej. Quote
Gabi79 Posted January 31, 2018 Author Posted January 31, 2018 Dnia 29.01.2018 o 10:57, Jolanta08 napisał: Dużo głasków dla gromadki Jolu, bardzo dziękuję!!! Gromadka wygłaskana, całe trójka to uwielbia Dnia 29.01.2018 o 15:02, Tyś(ka) napisał: :) Misio też Cię kocha całym serduszkiem. Niech żyje jak najdłużej. To prawda Tysiu, on kocha całym sobą, nie tylko serduszkiem. Bardzo się cieszę, że Misiu ma tak duże grono fanów i przyjaciół, że zaglądacie, wspieracie Misiunia duchowo i finansowo. Na konto Misia wpłynęło wczoraj 20,- od p. Jagody, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję!!! Dzisiaj idę później do pracy, rano wyszłam z Kajunią, potem z Misiem, a później poszłam do sklepu. Psiaki oniemiały: "Jak to? Wychodzisz? A gdzie nasze śniadanie?" Jak wróciłam po 15 minutach Misio kilka razy wykonał arię operową, a potem szczekał jak szalony domagając się śniadania. On jest po prostu boski i cudowny, nie da się go nie kochać!!! 3 Quote
Gabi79 Posted February 1, 2018 Author Posted February 1, 2018 Wczoraj odebrałam Misiowe tabletki, koszt 177,- Quote
Recommended Posts