AgusiaP Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 Tylko mi przypomnij Gabrysiu, gdybym do Ciebie jechała, żebym wzieła tableta. Quote
Gabi79 Posted June 21, 2017 Author Posted June 21, 2017 56 minut temu, AgusiaP napisał: Tylko mi przypomnij Gabrysiu, gdybym do Ciebie jechała, żebym wzieła tableta. Dzięki Aguś!!! Na koncie Misiunia 20,- od Jolanty08, z całego serca dziękuję!!! Quote
Gabi79 Posted July 4, 2017 Author Posted July 4, 2017 Misiunio ma się świetnie, jutro zamówię tabletki. Wpłynęło 20,- od p. Jagody. Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję!!! 1 Quote
Gabi79 Posted July 8, 2017 Author Posted July 8, 2017 W czwartek kupiłam tabletki. Panie w lecznicy (wetka i recepcjonistka) zachwycały się Misiem. Misio nie dał się pogłaskać, bo musiał pilnować, abym przypadkiem go tam nie zostawiła i stał niemal przyklejony do mojej nogi Na konto Misiulka wpłynęło 74,- z mojego bazarku Quote
Gabi79 Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 Misio pozdrawia Ciocie. Na zdjęciu nieco zdezorientowany, bo został z AgusiąP, a ja na moment wyszłam do sąsiadów 1 Quote
Tyśka) Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Biedny Misio, jak Gabi mogłaś odwiedzić sąsiadów bez Jegomości ;) A tak poważnie to cudak kochany :) Quote
kiyoshi Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Zagladam do Misia Niestety moj Fazi wczoraj byl u weterynarza i okazalo sie ze podobnie jak Misiu ma bardzo chore serduszko :( arytmia Musze mu podawac na razie Cardisure ale potem moze do tego tez Furosemid albo zamiana na cos mocniejszego Gabrysiu ja nie jestem na bierzaco - jaki lek Twoj Misiu bierze poza Furosemidem? Mam nadzieje ze moj Fazi bedzie mimo wszystko zyl jeszcze dlugo i tak sie 'trzymal ' jak Misio... Quote
Gabi79 Posted July 15, 2017 Author Posted July 15, 2017 Dnia 11.07.2017 o 08:45, kiyoshi napisał: Zagladam do Misia Niestety moj Fazi wczoraj byl u weterynarza i okazalo sie ze podobnie jak Misiu ma bardzo chore serduszko :( arytmia Musze mu podawac na razie Cardisure ale potem moze do tego tez Furosemid albo zamiana na cos mocniejszego Gabrysiu ja nie jestem na bierzaco - jaki lek Twoj Misiu bierze poza Furosemidem? Mam nadzieje ze moj Fazi bedzie mimo wszystko zyl jeszcze dlugo i tak sie 'trzymal ' jak Misio... Iza, życzę zdrówka Faziemu. Misiu czuje się świetnie, nie ma objawów związanych z chorym serduszkiem. Tak, jak Ci mówiłam bierze Cardalis i Furosemid oraz Hepataiale Forte (na wątrobę) Na konto Misia wyłynęło 30,30 z mojego bazarku Quote
kiyoshi Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 5 godzin temu, Gabi79 napisał: Iza, życzę zdrówka Faziemu. Misiu czuje się świetnie, nie ma objawów związanych z chorym serduszkiem. Tak, jak Ci mówiłam bierze Cardalis i Furosemid oraz Hepataiale Forte (na wątrobę) Na konto Misia wyłynęło 30,30 z mojego bazarku mam wrażenie, że Fazi tez juz jakby lepiej się czuje odkąd bierze leki. Mniej dyszy i ma inne oczy ... Pocieszyłaś mnie, że serce Misia odkąd jest na lekach sie poprawia:) wierze, że tak tez będzie z Fazim:) Bo nasze staruszki sa najdroższe i musza być z nami jeszcze długo:) Quote
Gabi79 Posted July 15, 2017 Author Posted July 15, 2017 12 minut temu, kiyoshi napisał: mam wrażenie, że Fazi tez juz jakby lepiej się czuje odkąd bierze leki. Mniej dyszy i ma inne oczy ... Pocieszyłaś mnie, że serce Misia odkąd jest na lekach sie poprawia:) wierze, że tak tez będzie z Fazim:) Bo nasze staruszki sa najdroższe i musza być z nami jeszcze długo:) Misiu w ogóle nigdy nie miał objawów ( tzn. zewnętrznych tj. np. dyszenie). To, że ma chore serduszko wyszło przy okazji rutynowych badań. Po kilku miesiącach zażywania leków jest lepiej (przynajmniej tak twierdzi wetka kardiolog. Trzymam kciuki za Faziego, musi być coraz lepiej!!! Quote
Gabi79 Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 Na koncie Misiunia 10,- od Jolanty08, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Tyśka) Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Pozdrowienia Misiowi wysyłam :) Mój kot jest nasercowcem. Też nie miał wielkich objawów, może za kocięcia coś, ale potem ustało. Diagnoza była dla nas szokiem (kot wtedy miał 1,5roku). Po włączeniu leków, te mało zauważalne objawy zniknęły. Bierze Cardisure i Atenolol - wiaodmo, inny gatunek zwierzaka, ale jednak... tzn. Atenolol brał, z czasem zmniejszaliśmy dawkę (bo wada serduszka się zmniejszała) i teraz już nie bierze - oczywiście kontrolujemy stan serduszka (trochę to trudne, bo kardiologa mamy daleko, zawsze to wyprawa na cały dzień, ale co się nie robi dla kochanego zwierzaka). Cardisure bardzo mu smakuje, muszę uważać i dokładnie chować, bo najchetniej by się częstował jak cukierkami ;). Mam nadzieję, że nasi nasercowcy pożyją bardzo długo :). Quote
Gabi79 Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 15 minut temu, Tyś(ka) napisał: Pozdrowienia Misiowi wysyłam :) Mój kot jest nasercowcem. Też nie miał wielkich objawów, może za kocięcia coś, ale potem ustało. Diagnoza była dla nas szokiem (kot wtedy miał 1,5roku). Po włączeniu leków, te mało zauważalne objawy zniknęły. Bierze Cardisure i Atenolol - wiaodmo, inny gatunek zwierzaka, ale jednak... tzn. Atenolol brał, z czasem zmniejszaliśmy dawkę (bo wada serduszka się zmniejszała) i teraz już nie bierze - oczywiście kontrolujemy stan serduszka (trochę to trudne, bo kardiologa mamy daleko, zawsze to wyprawa na cały dzień, ale co się nie robi dla kochanego zwierzaka). Cardisure bardzo mu smakuje, muszę uważać i dokładnie chować, bo najchetniej by się częstował jak cukierkami ;). Mam nadzieję, że nasi nasercowcy pożyją bardzo długo :). Tyś(ko), Misio dziękuje za pozdrowienia!!! Życzę zdrówka Twojemu koteczkowi!!! Pozdrawiam!!! Quote
Gabi79 Posted July 30, 2017 Author Posted July 30, 2017 Na konto Misiunia wpłynęła kwota 143,60 z mojego bazarku U Misiunia wszystko ok. Dzielnie znosi upały. Zgodnie z sugestią p. doktor w upał okładam Misia mokrym ręcznikiem. Misio pozdrawia wszystkie ciocie zaglądające na wątek!!! 2 Quote
Gabi79 Posted August 19, 2017 Author Posted August 19, 2017 U Misiunia wszystko ok. Jest cudowny, uwielbia Kajunię, kocha jedzonko, zwłaszcza smaczki. Wpłynęło dla Misiaczka - Słodziaczka 10,- od Jolanty08, pięknie dziękuję!!! Zapraszam na skromny bazarek dla Misiunia Quote
Gabi79 Posted August 22, 2017 Author Posted August 22, 2017 Misiunio otrzymał 50,- od helli, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Misiaczka - Słodziaczka!!! Quote
Gabi79 Posted August 26, 2017 Author Posted August 26, 2017 Udało mi się cyknąć kilka zdjęć. Tu szaleństwo w pościeli po porannym spacerze: 2 Quote
Tyśka) Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Jaki on uroczy :))) Aż nie sposób się nie uśmiechnąć :) Quote
kiyoshi Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Misio szalony a Kajunia rozważna:) tak na niego łypie jakby co najmniej był "chory":) z tymi wywrotkami. Cudna para:) Aż się gęba śmieje:) :) Quote
Gabi79 Posted August 27, 2017 Author Posted August 27, 2017 13 godzin temu, ania75 napisał: Misio jak Kokoszka 12 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Jaki on uroczy :))) Aż nie sposób się nie uśmiechnąć :) 11 godzin temu, kiyoshi napisał: Misio szalony a Kajunia rozważna:) tak na niego łypie jakby co najmniej był "chory":) z tymi wywrotkami. Cudna para:) Aż się gęba śmieje:) :) Misio to jest cudny kochany agencik. Kajunia tylko na fotkach wygląda na rozważną, jej też szaleństwa w głowie. A to Melusia: 2 Quote
nina65 Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Gabrysia Twoi domownicy są kochani, można głaskac je bez końca. Quote
Recommended Posts