Gabi79 Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 Misio wita Kochane Ciocie w Nowym Roku. Ze względu na psiaki i Melę nie skorzystalam z zaproszenie na Sylewstra i chyba nie mam czego żałować. Misiunio boi się strzałów tylko gdy jest na dworze, w domu nie, więc noc sylwestrowa mu niestraszna. Po lekach więcej sika ( wetka uprzedzała, że tak będzie). Wychodzimy 4 lub 5 razy dzienne, a i tak Misiowi zdarzy się załatwić w domu, albo na klatce schodowej, Mnie to oczywiście nie przeszkadza, po prostu mam mop w gotowości i tyle. Quote
Mysza2 Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku dla całej gromadki i ich wspaniałej opiekunki :) Quote
Anecik Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 A Misio to leja kanapowa i ma żebraczy charakter :) Ale kochaniutki jest :D i chciał wycyganić ciasteczka :) Quote
Gabi79 Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 8 minut temu, anecik napisał: A Misio to leja kanapowa i ma żebraczy charakter :) Ale kochaniutki jest :D i chciał wycyganić ciasteczka :) Kochaniutki na maksa!!! Po tych szaleństwach teraz śpi, czeka nas jeszcze krótki nocny spacerek Quote
Gabi79 Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 22 minuty temu, Mysza2 napisał: Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku dla całej gromadki i ich wspaniałej opiekunki :) Dziękuję Eluś, wzajemnie Quote
Gusiaczek Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Witam się u Misiulka Kochanego <3 Dobrego roku! Quote
Gabi79 Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Dnia 3.01.2017 o 10:54, Gusiaczek napisał: Witam się u Misiulka Kochanego <3 Dobrego roku! 1 godzinę temu, Jolanta08 napisał: I ja odwiedzę Misiątko Misio dziękuje za odwiedziny!!! U nas po staremu, teraz spacerki króciutkie, bo na dworze mróc. Misiulek to kochany przytulaczek. Miałam pożyczony aparat od anecik, obfociłam fanty, a nie wpadłam na to, by cyknąć fotki Misiowi. Ostatnio Misio zaczął bawić się z Kajunuią, Oczywiście nie szleją, tylko się podgryzają i tłamszą. On Kajunię uwielbia, z wzajemnością. Quote
Tyśka) Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 I gdzie mu by było lepiej? :) Nie dość, że ma cudowną Gabi za opiekunkę to jeszcze Pannę Kajunię :) 1 Quote
Mysza2 Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 I Misio i Kajunia patrzą w Gabrysię jak w obraz:) A jak się do Gabrysi wchodzi to witają gościa szaleńczo, Kajunia skacze wysoko jak piłeczka, a Misio kręci ogonem i pupiną i oboje rozdają buziaki:) Quote
Havanka Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Dnia 7.01.2017 o 10:35, Gabi79 napisał: Misio dziękuje za odwiedziny!!! U nas po staremu, teraz spacerki króciutkie, bo na dworze mróc. Misiulek to kochany przytulaczek. Miałam pożyczony aparat od anecik, obfociłam fanty, a nie wpadłam na to, by cyknąć fotki Misiowi. Ostatnio Misio zaczął bawić się z Kajunuią, Oczywiście nie szleją, tylko się podgryzają i tłamszą. On Kajunię uwielbia, z wzajemnością. Super ! Przynajmniej się nie nudzą, kiedy czekają na Ciebie Gabrysiu. Poza tym masz zapewniony program rozrywkowy w każdy wieczór ! Zostawiam Wam najlepsze życzenia Noworoczne a przede wszystkim dużo zdrowia ! Gabi, przytul mocno wszystkie futerka ! Quote
Gabi79 Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 Dnia 7.01.2017 o 14:06, Tyś(ka) napisał: I gdzie mu by było lepiej? :) Nie dość, że ma cudowną Gabi za opiekunkę to jeszcze Pannę Kajunię :) Dzięki Tyś(ka) za miłe słowa!!! U Misia wszystko ok. Bierze leki, chodzi na spacerki, uwielbia głaskanie i przytulanie Na koncie Misiula 62,70 z mojego bazarku Quote
Gabi79 Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 Dnia 8.01.2017 o 14:51, Havanka napisał: Super ! Przynajmniej się nie nudzą, kiedy czekają na Ciebie Gabrysiu. Poza tym masz zapewniony program rozrywkowy w każdy wieczór ! Zostawiam Wam najlepsze życzenia Noworoczne a przede wszystkim dużo zdrowia ! Gabi, przytul mocno wszystkie futerka ! Dziękuję Havanko!!! Futrzaki wyprzytulane!!! Quote
Tyśka) Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Misio miał szczęście, że na swojej drodze spotkał Gabi o wielkim sercu :) I myślę, że on też to wie :) 1 Quote
Gusiaczek Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Misio miał szczęście, że na swojej drodze spotkał Gabi o wielkim sercu :) I myślę, że on też to wie :) Misiaczek wybrał Gabi z taką determinacją, że serce mięknie :) Dobrego dnia :) Quote
elficzkowa Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Zaglądam do Misiaczka - słodziaczka. Quote
Gabi79 Posted January 19, 2017 Author Posted January 19, 2017 Dnia 16.01.2017 o 06:45, Gusiaczek napisał: Misiaczek wybrał Gabi z taką determinacją, że serce mięknie :) Dobrego dnia :) 14 godzin temu, elficzkowa napisał: Zaglądam do Misiaczka - słodziaczka. Bardzo się cieszę, że zaglądacie do Misiunia. Misio właśnie sobie śpi na kanapie kolami do góry. Jeszcze pójdziemy na szybkie siku, żeby rano nie było "niespodzianki" na klatce schodowej. Wpłynęło 10,- od Jolanty08, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Gabi79 Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 Zamówiłam Misiowi puszki Animonda 24 x 800 gr. oraz nowa miseczkę Quote
Gusiaczek Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Pyszne jedzonko pewnie już w drodze ;) Smacznego Misiaczku :) Quote
Gusiaczek Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Zapraszamy serdecznie, O!Volumen już śmiga ;) Quote
Gabi79 Posted January 30, 2017 Author Posted January 30, 2017 6 minut temu, Gusiaczek napisał: Zapraszamy serdecznie, O!Volumen już śmiga ;) Gusiaczku, jesteś kochana!!! Bardzo bardzo serdecznie dziękuję!!! W czwartek zamówiłam tabletki dla Misiaczka, mięli dzwonić z lecznicy i cisza. Jutro się przypomnę. Jedzonko i miseczka dotarły. U Misia wszystko ok, za to ja wysiadam nerwowo z powodu adopcji Zulki. Ludzie super, ale ja i tak mam mega stres. Quote
Gusiaczek Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Przed chwilą, Gabi79 napisał: Gusiaczku, jesteś kochana!!! Bardzo bardzo serdecznie dziękuję!!! W czwartek zamówiłam tabletki dla Misiaczka, mięli dzwonić z lecznicy i cisza. Jutro się przypomnę. Jedzonko i miseczka dotarły. U Misia wszystko ok, za to ja wysiadam nerwowo z powodu adopcji Zulki. Ludzie super, ale ja i tak mam mega stres. Gabi, obiecałam, a słowo droższe pieniędzy ;) Trzymam kciuki za Zulkę - podpatruję, jestem w miarę na bieżąco na wątkach, ale najzwyczajniej nie mam czasu, by wszędzie i często pisać. Poza tym, cóż ja mam do powiedzenia? ;) Spokojnej nocki :) Przekazaliśmy kaskę od Jagody na luty Quote
Gabi79 Posted January 30, 2017 Author Posted January 30, 2017 2 minuty temu, Gusiaczek napisał: Gabi, obiecałam, a słowo droższe pieniędzy ;) Trzymam kciuki za Zulkę - podpatruję, jestem w miarę na bieżąco na wątkach, ale najzwyczajniej nie mam czasu, by wszędzie i często pisać. Poza tym, cóż ja mam do powiedzenia? ;) Spokojnej nocki :)Przekazaliśmy kaskę od Jagody na luty Ślicznie dziękuję, jutro sprawdzę konto, bo dzisiaj już mi się oczy kleją Quote
Gabi79 Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 Misio bogatszy o 20,- od Pani Jagody, bardzo serdecznie dziękuję!!! Jedzonko dotarło, z tabletkami był problem, bo hurtownia się pomyliła i przywieźli co innego. Ale już sytuacja opanowana, dzisiaj odebrałam tabletki Hepatiale Forte i Cardalis koszt tak, jak ostatnio 105,- Misio po lekach dużo sika, ale najważniejsze, że dobrze się czuje i jest radosny. Quote
Recommended Posts