Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Gabi79 napisał:

Zapraszam serdecznie na bazarek wyprzedażowy - każdy decyduje za ile kupuje

50% utargu będzie dla Azuni

Slicznie dziekujemy Gabrysiu !!!!!!

Posted
Dnia 6.02.2017 o 09:21, Nadziejka napisał:

Kubuniu sciskuniam Podobny obraz

sciskauniam i ciesze ogromnie

zapraszam w odwiedzinka

na kramik roznosci

duzy bedzie

dla kilku biedaczkow

ogromnie zapraszam do zagladania

otworze za dni kilka

Ewciu ślicznie dziękujemy za uwzględnienie Azuni w Twoim bazarku:):)

Posted
Dnia 14.02.2017 o 21:39, Mysza2 napisał:

Dziękujemy Kasiu:) Śliczna jest i kochana.

A telefonów zero mimo wyróżnienia:(

Myszko jeśli Azunia jest ogłaszana na OLX, to tam można wybrać opcję Odświeżanie. Jest to chyba lepsze od wyróżnienia, bo wyróżni0one ogłoszenie może spaść i na 20 stronę, a odświeżanie powoduje to, że ogłoszenie jest zawsze na pierwszych stronach.

Może i na innych stronach ogłoszeniowych jest taka opcja.

Śliczna ta Azunia :)

Posted
15 godzin temu, elik napisał:

Myszko jeśli Azunia jest ogłaszana na OLX, to tam można wybrać opcję Odświeżanie. Jest to chyba lepsze od wyróżnienia, bo wyróżni0one ogłoszenie może spaść i na 20 stronę, a odświeżanie powoduje to, że ogłoszenie jest zawsze na pierwszych stronach.

Może i na innych stronach ogłoszeniowych jest taka opcja.

Śliczna ta Azunia :)

Eluś dzisiaj jest ostatni dzień wyróżnienia. Od jutra dla odmiany wykupię odświeżanie:)

Z innych portali jest bardzo niewielki oddźwięk.

Obiś miał ogłoszenia tak jak i Azunia na wielu portalach, telefonów było mnóstwo o niego.

Jak poszedł do DS to wyrzuciłam ogłoszenie tylko na OL bo mi się po prostu nie chciało na wszystkich innych.

I telefony się skończyły zupełnie.

Posted
5 minut temu, Mysza2 napisał:

Eluś dzisiaj jest ostatni dzień wyróżnienia. Od jutra dla odmiany wykupię odświeżanie:)

Z innych portali jest bardzo niewielki oddźwięk.

Obiś miał ogłoszenia tak jak i Azunia na wielu portalach, telefonów było mnóstwo o niego.

Jak poszedł do DS to wyrzuciłam ogłoszenie tylko na OL bo mi się po prostu nie chciało na wszystkich innych.

I telefony się skończyły zupełnie.

A ja Elu mialam kilka razy tak ze wyrzucilam olx a telefony i tak byly- bardzo duzo psow znalazlo dobre domy np przez morusek i doadopcji wiec tu nie reguly

Posted
Dnia 17 lutego 2017 o 14:29, kiyoshi napisał:

A ja Elu mialam kilka razy tak ze wyrzucilam olx a telefony i tak byly- bardzo duzo psow znalazlo dobre domy np przez morusek i doadopcji wiec tu nie reguly

Wiem Izunia, ze Nuka i Orionek tez znalazły domek  przez portal w ktorym było cos z adopcja.

I to był cud!

Posted
29 minut temu, AgusiaP napisał:

Wiem Izunia, ze Nuka i Orionek tez znalazły domek  przez portal w ktorym było cos z adopcja.

I to był cud!

Pewnie doadopcji- z tego portalu dom znalazła też Perełka, sunia be łapki od Gabi79. Żelek z Radys. I wiele innych psów ode mnie. Z tego portalu zwykle piszą ludzie poważnie zainteresowani adopcją- na olx jest multum odpowiedzi (mówię o mailach), ale procentowo znacznie rzadziej kończą sie udaną adopcją:(

Też z portalu psy.pl miałam chętne, fajnie brzmiące domki. No i  bardzo duży odzew mam też z lento.pl i alegratka.pl.

Gumtree kiedyś miał dużą moc- teraz wydaje mi się, że mniejszą. Dla owczarków świetny jest owczarki.eu- baaardzo duży odzew.

Czasem ogłaszam jednocześnie ok. 50 psów, więc prowadze takie swoje statystyki. Chociaż przyznaje, że moje statystyki głównie dotyczą kontaktów mailowych....nie wiem jak to się rozkłada telefonicznie:(

Posted
18 minut temu, Mysza2 napisał:

A o Azunię z żadnego portalu odzewu nie ma:(

na gumtree ma 62 wejścia, na OLX 422, a i tak nic z tego na razie

Myszka- nie możesz tak patrzeć ....nie ilość się liczyć a jakość;) niech jeden telefon będzie- tylko 1 i aż 1:) taki sensowny, cudowny domek na zawsze:)

Wierze w to, że na Azunie ktoś czeka, tylko nie można się zniechęcac, naprawde trezba ciągle ogłoszenia dorabiać, odświeżać. Ja to już nie raz przerabiałam- np. Forest z Olkusza! dwa lata jego ogłoszenia odświeżałam, dorabiałam- i znalazł dom:) :)

• Upvote 1
Posted

super ogłoszenia:) Elu- na niektórych portalach możesz co drugi dzień odświeżać, wtedy ogłoszenia znów wskakują na góre (np. na lento, alegratce, przygarnijzwierzaka)

Trzymam kciuki! Piękne zdjęcie wybrałaś z tym usmiechem zabkowym:)

Posted
2 godziny temu, kiyoshi napisał:

super ogłoszenia:) Elu- na niektórych portalach możesz co drugi dzień odświeżać, wtedy ogłoszenia znów wskakują na góre (np. na lento, alegratce, przygarnijzwierzaka)

Trzymam kciuki! Piękne zdjęcie wybrałaś z tym usmiechem zabkowym:)

Tam gdzie się nie da odświeżać, to będę usuwać i robić nowe:)

• Upvote 1