Jump to content
Dogomania

Bezdomna sunia Aschita stała się członkiem wspaniałej Rodziny. Jej dzieci też szczęśliwe w swoich domach :) Aschita - kolejny dramat psiej matki i jej ośmiorga dzieci w jednej z podzamojskich wsi.

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Bardzo, bardzo dziękuję w imieniu suczki!  Znalezione obrazy dla zapytania gify kwiaty róże

Niech bidulka ma coś na początek nowej drogi :)

• Upvote 1
Posted
2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Elu, aby usunąć zdjęcia należy najechać myszką na taka ikonkę kosz(na zdjęciu) i pojawi się napis usuń. klikasz na to i zdjęcie zostanie usunięte

Joasiu za każdym razem to robię. ale to nic nie pomaga :(

Chyba skończę na dziś walkę z dogo.

Ze strachem myślę o nowym bazarku.

To koszmar. Jak mój post pojawia się na dogo, to w okienku dialogowym jest ten sam post, który za każdym razem kasuję. Do wczoraj to pomagało. Dzisiaj już NIE !!!

Posted
6 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Elu, zaznaczanie na niebiesko zdjęcia i usunięcie nic nie da, ono znowu pojawi sie w pisanym poście. Musisz kliknąć na kosz i usuń (w prawym dolnym rogu dołączonego zdjęcia)

Jolu kasuję na dole okna klikając w kosz w prawym dolnym rogu każdego zdjęcia, ale jak już pisałam nic to nie daje. Wczoraj takie same rady ja dawałam Toli, gdy wklejała zdjęcia ze schronu. Dzisiaj ja mam to samo. Nic nie skutkuje. Za każdym razem w oknie dialogowym jak tylko zaczynam pisać są już wszystkie poprzednie zdjęcia i emotki.

Teraz, gdy weszłam do okna dialogowego, zanim cokolwiek napisałam, już były wszystkie zdjęcia i emotki z poprzednich moich postów i poprzednie posty. Zrobiłam zrzut ekranu. Tak to wygląda jak wejdę do okna dialogowego.

dogo.png

Posted

Pomimo tego, że kasuję wszystkie zdjęcia klikając w kosz, one i tak pojawiają się na wątku :(

No właśnie. Znowu skasowałam klikając w kosz zanim posłałam post na wątek, a zdjęcia i tak pojawiły się na wątku. Ale teraz, gdy edytowałam ten post, zdjęcia były tylko w oknie dialogowym i musiałam je zaznaczyć, żeby skasować. Nie było ich po oknem w tym pasku, gdzie dodaje się zdjęcia z dysku.

Posted
12 minut temu, elik napisał:

Pomimo tego, że kasuję wszystkie zdjęcia klikając w kosz, one i tak pojawiają się na wątku :(

No właśnie. Znowu skasowałam klikając w kosz zanim posłałam post na wątek, a zdjęcia i tak pojawiły się na wątku. Ale teraz, gdy edytowałam ten post, zdjęcia były tylko w oknie dialogowym i musiałam je zaznaczyć, żeby skasować. Nie było ich po oknem w tym pasku, gdzie dodaje się zdjęcia z dysku.

Heh...to dogo tak nas "przeczołga" i wyedukuje, że dyplomowany informatyk przy nas wymięknie  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,32_LI_orig.

• Upvote 1
Posted
30 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Heh...to dogo tak nas "przeczołga" i wyedukuje, że dyplomowany informatyk przy nas wymięknie  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,32_LI_orig.

Jeśli wcześniej nie wysiądziemy nerwowo :)

Z konta Aschitki poleciał przelew na kwotę 346,97 zł. Anetko bardzo proszę o potwierdzenie :)

Posted
20 godzin temu, elik napisał:

Jeśli wcześniej nie wysiądziemy nerwowo :)

Z konta Aschitki poleciał przelew na kwotę 346,97 zł. Anetko bardzo proszę o potwierdzenie :)

Kasa na koncie Tyci - 173,48 zł i chorej suni z Zamościa - 173,49 zł. Jeszcze raz bardzo dziękuję :)

Posted
12 godzin temu, anecik napisał:

Kasa na koncie Tyci - 173,48 zł i chorej suni z Zamościa - 173,49 zł. Jeszcze raz bardzo dziękuję :)

Dzięki za potwierdzenie i niech się suniom dobrze przysłuży. Super dobrych domków jak najprędzej życzę

Posted

Co do zdjęć - warto wyczyścić cookies (ciasteczka) w przeglądarce. Wtedy nie będą pojawiały się nam w każdym olejnym poście.Problem w tym, że trzeba to robić po każdorazowym dodaniu zdjęć, plus taki że skuteczniejsze i mniej czasochłonne niż usuwanie zdjęć pojedynczo.

Posted
13 minut temu, Tyś napisał:

Co do zdjęć - warto wyczyścić cookies (ciasteczka) w przeglądarce. Wtedy nie będą pojawiały się nam w każdym olejnym poście.Problem w tym, że trzeba to robić po każdorazowym dodaniu zdjęć, plus taki że skuteczniejsze i mniej czasochłonne niż usuwanie zdjęć pojedynczo.

Tysiu kochana dzięki za poradę   całusy.jpg      Zaraz wykasuję wszystkie ciacha :)

A czy wiesz może co byłoby skuteczne na zlikwidowanie pojawiania się w oknie dialogowym postu, który przed chwilą posłany został na wątek ?

Posted
3 minuty temu, elik napisał:

A czy wiesz może co byłoby skuteczne na zlikwidowanie pojawiania się w oknie dialogowym postu, który przed chwilą posłany został na wątek ?

Tego niestety nie wiem, też się z tym borykam :(

• 4 weeks later...
Posted

Co słychać u sunieczki?

Mała juz dawno w swoim domu, a w listopadowym numerze Przyjaciela Psa ukazało się ogłoszenie suni z imieniem Minka;)

WP_20161103_15_58_03_Pro.jpg

• 2 weeks later...
Posted

a ja chciałam podziękować za zmianę (dwie strony wcześniej) z markofix1 na matrix1 - pewnie coś w tym jest :))))))))))))))))))

oczywiście przeniosę deklaracje, tylko proszę o info na jakie konto wpłacać kasę 

Posted
10 minut temu, markofix1 napisał:

oczywiście przeniosę deklaracje, tylko proszę o info na jakie konto wpłacać kasę 

Witam, 

może chciałabyś wspomóc chorą Lisię? Niedawno wyciągnęłyśmy ją ze schronu. Sunia też z Zamościa :-) Tutaj jej wątek: 

Jeśli się zdecydujesz, podam konto do wpłat: 

Posted
15 godzin temu, markofix1 napisał:

a ja chciałam podziękować za zmianę (dwie strony wcześniej) z markofix1 na matrix1 - pewnie coś w tym jest :))))))))))))))))))

Bardzo przepraszam za zniekształcenie Twojego nicku   gif niewinny.gif   Jestem skarbnikiem kilku psiaków na dogo, oczy już nie te i nicki wymyślne takie, że czasem coś uda się przekręcić  :) 

Poprzednia Twoja wpłata, która wpłynęła już po adopcji suni,  łącznie z całą pozostałą po suni kwotą przekazałam dla innych psiaczków zgodnie z wolą kilku dogomanek m.in. właśnie na konto chorej suni, której opiekunką jest Alaskan malamutte.

2.11. wpłynęło znowu 20,00 zł i jeszcze wisi w próżni :)

Którego psiaczka wybierasz ?

Posted

Elik,  przepraszam, ale nie śledzę wątków na bieżąco :(, na dogo loguję się coraz rzadziej.

podaj proszę, który pies potrzebuje najbardziej tych 20zł/miesięcznie i konto (lub jeśli to samo to co w opisie?)

Posted
3 minuty temu, markofix1 napisał:

Elik,  przepraszam, ale nie śledzę wątków na bieżąco :(, na dogo loguję się coraz rzadziej.

podaj proszę, który pies potrzebuje najbardziej tych 20zł/miesięcznie i konto (lub jeśli to samo to co w opisie?)

Dwa posty wyżej  Alaskan podała wątek suni Lisi

Posted
8 minut temu, markofix1 napisał:

Przepraszam, ale nie chcę podawać konkretnego psiaka. Jak wiesz na dogo wszystkie psiaki potrzebują wsparcia. Jedne mniej, drugie bardziej, ale potrzebują wszystkie. Może sama wybierz, ja mogę zaproponować sunię, którą podała Alaskan malamutte i ewentualnie sunię z Radys, którą od niedawna się opiekuję.

Wyboru dokonaj sama. Obie maja wątki na dogo.

Wątek mojej suni:

Wątek suni pod opieką Alaskan malamutte

Ciężki wybór, ale ....