Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i czas na rozliczenie:

Wpłaty:

+50 zł mar.gajko

Razem: +50 zł

Koszty:

-255 zł hotelowanie (10.03-08.04)

-40 zł transport ze Szczebrzeszyna do lecznicy

-10 zł odbiór z lecznicy

-90 zł szczepienie p. wściekliźnie, odrobaczenie, preparat p.pchłom i kleszczom, gentamycyna do oczu

-5 zł odrobaczenie II

-10 zł przejazdy do lecznicy na sterylizację (zawiezienie i odbiór - połowa kosztów)

-150 zł sterylizacja

Razem: -560 zł

+50 zł - 560 zł = -510 zł

Stan konta na 8 kwietnia wynosi -510 zł.

Posted

Na bazarku dla Poli i suni z tartaku uzbierało się 555,70 zł z czego 50% jest dla Poli, czyli 277,85 zł.

Bardzo proszę skarbnika o nr konta na PW.

• Upvote 1
Posted

Próbowaliśmy dzisiaj zrobić fotki suni, Hania bardzo się starała, ale suńka była bardzo wystraszona. Ciężko będzie jej zrobić ładne zdjęcia pod ogłoszenia, bo potrafi się wystraszyć byle czego. Nawet jak z nią spaceruje, to coś usłyszy i humor się jej momentalnie psuje i chce do boksu. Bardzo boi się panów i męskiego głosu (do TZa się przyzwyczaiła, ale jak usłyszy kogoś zza posesji to panikuje). Myślę, że w jej wypadku odpada (przynajmniej na razie) dom w mieście, w bloku.

58d3b7d1acb2addfgen.jpg

5b165ec5ff4942bdgen.jpg

7087becb9de02929gen.jpg

d78cfa922a6ceda2gen.jpg

0a92876e0b2b5c30gen.jpg

Posted

Biedna sunia, słodka jest.Jej atutem jest to ,że nie boi się ,a może nawet lubi dzieci.

Jaka Hania jest już duża. A dopiero się urodziła.

Posted

Biedna malutka. Jak bardzo musiała być skrzywdzona, jak wiele się wycierpiała.

Jej adopcja nie będzie prostą sprawą, musi trafić do bardzo spokojnego domu, ale i doświadczonego.

Bardzo lubię  zdjęcia z  Hanią; widać, ze ma świetny kontakt z suczką, wycisza sunię.

Posted
22 godzin temu, elik napisał:

Na bazarku dla Poli i suni z tartaku uzbierało się 555,70 zł z czego 50% jest dla Poli, czyli 277,85 zł.

Bardzo proszę skarbnika o nr konta na PW.

Poszlo na PW

Posted
O 15.04.2016o22:45, anecik napisał:

Poszlo na PW

Dzięki, a dzisiaj poszedł przelew. Obu suniom dodałam nieco  od siebie i do majątku dziewczynek doszło po 280,00 zł :)

O 15.04.2016o22:53, Tola napisał:

Elik - bardzo dziękuję k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,3554_vC_ori

Ja tylko zrobiłam bazarek. Fanty podarowały helli, Nutusia  i JOLY, za co Im serdecznie dziękuję :)

O 16.04.2016o15:21, Havanka napisał:

Piękny wynik bazarku ! Gratuluję !!!

Też się cieszę, że udało się zdobyć dla suniek nieco kasy :)

Posted
8 godzin temu, anecik napisał:

Dziękuję Ci Elu za bazarek, nadwyżkę i wpłatę 280 zł, Już wpisuję w rozliczenie Poli.

Cieszę się, że mogłam choć trochu pomóc :)

Czyli kasa już dotarła ?

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Cieszę się, że mogłam choć trochu pomóc :)

Czyli kasa już dotarła ?

Dotarła Elu, dotarła :) Bardzo dziękuję. Dziś już zrobię obiecany bazarek imienny - ten króty miałam zrobić w sobotę, ale po prostu brakuje mi doby ostatnio :D

Posted
2 godziny temu, anecik napisał:

Dotarła Elu, dotarła :) Bardzo dziękuję. Dziś już zrobię obiecany bazarek imienny - ten króty miałam zrobić w sobotę, ale po prostu brakuje mi doby ostatnio :D

U mnie z czasem też bardzo krucho, chociaż jestem na emeryturze :)

Posted
17 minut temu, elik napisał:

U mnie z czasem też bardzo krucho, chociaż jestem na emeryturze :)

Elik, przepraszam!.. ale roześmiałam się jak to przeczytałam!( w świetle tego co robisz dla ogonków!oklasky.gif

ja nieraz nie nadążam z czytaniem tego co zrobiłaś)

Posted
1 minutę temu, anica napisał:

Elik, przepraszam!.. ale roześmiałam się jak to przeczytałam!( w świetle tego co robisz dla ogonków!oklasky.gif

ja nieraz nie nadążam z czytaniem tego co zrobiłaś)

Dzięki, jesteś bardzo miła :) Nie wydaje mi się, żeby to było dużo. Chciałabym znacznie więcej robić, ale już i sił i kasy i czasu nie mam tyle co kiedyś :(

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

Dzięki, jesteś bardzo miła :) Nie wydaje mi się, żeby to było dużo. Chciałabym znacznie więcej robić, ale już i sił i kasy i czasu nie mam tyle co kiedyś :(

... i do tego jeszcze bardzo skromna!  podziwiam!:friends:

Posted
Godzinę temu, elik napisał:

Zawstydzasz mnie anica  gif%2Bzawstydzony.gif

... O tego bym nie chciała! gafa.gif

nie, nie!..  Danunia zawsze tak ciepło mówi o Tobie!  no to... jak i ja mam nie "słodzić'' Buziak na przeprosinkibuzki.gif

• Upvote 1