UlaFeta Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 POWODZENIA,na nowej drodze zycia.Dla wszystkich.:))) 1 Quote
sharka Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 dzięki Lilu za opiekę nad młodym :) wszystkiego dobrego Piraciątko :D 1 Quote
PANEVECZKA Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 W końcu tułaczka zakończona. Szczęśliwie spędzonego życia u boku nowej rodziny życzymy Piracik:) Także dziekuje wszystkim co towarzyszyli Piratowi w tej nie krótkiej drodze do domu. Jesteście wyjątkowi! Dziękujemy Bardzo. 1 Quote
Poker Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 niesamowite !!! już go macie? A miał jechać w sobotę.Chyba specjalnie zrobiliście niespodziankę. Z chłopakami wygląda rewelacyjnie. Cieszę się niesamowicie. 1 Quote
AlfaLS Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Małgosiu, widzisz udało się . A na początku trudno było... Najważniejsze żeby się Wam wszystkim dobrze żyło i Piracik był u Was szczęśliwy. Widząc Twoje samozaparcie nie miałam wątpliwości, ze Ci naprawdę na tym psiaku zależy . 1 Quote
Poker Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Przydałyby się nowe wieści o chłopaku. Czy imię zostaje? Quote
goska mixer Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Kochane, kto wymyslil , ze Pirat to husky? Znajomy mojej mamy , mysliwy, uswiadomil mi dzis , ze Pirat ma typowe cechy rasy charta wippeta...czytam patrze na foto innych psieskow z tej rasy i pasuje ...;) Quote
Poker Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Godzinę temu, malgosiazieminska napisał: Kochane, kto wymyslil , ze Pirat to husky? Znajomy mojej mamy , mysliwy, uswiadomil mi dzis , ze Pirat ma typowe cechy rasy charta wippeta...czytam patrze na foto innych psieskow z tej rasy i pasuje ...;) Bo ma jedno oko niebieskie , HAHAHAHA Quote
goska mixer Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Dzisiaj biegal na wielkim stadionie boisku, krecil jak szalony na 30m sznurku ...powiem tak, nie wiem czy on nas tak kocha ale juz sie slucha i przychodzi ( wolam i mam zarcie w reku ) Quote
sharka Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 O 9.07.2016 o 21:37, malgosiazieminska napisał: Kochane, kto wymyslil , ze Pirat to husky? Znajomy mojej mamy , mysliwy, uswiadomil mi dzis , ze Pirat ma typowe cechy rasy charta wippeta...czytam patrze na foto innych psieskow z tej rasy i pasuje ...;) poczułam się niedoedukowana i poleciałam sprawdzić tego wippeta... :) eee tam, Pirat jest niepowtarzalny <:] wygląd huskowaty a charakter wippetowaty (może to jedno oko jest whippeta?) ;) 1 Quote
goska mixer Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 No charakteru huskiego to on nie ma ;) ale moge powiedziec juz na sto procent , ze warto bylo sie o niego starac, pelnia szczescia, jest cudownym psem ! 2 Quote
PANEVECZKA Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Dobre wieści. Moze zmieńmy tytuł wątku na Piracik w nowym domu w pelni szczęście :) 1 Quote
PANEVECZKA Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 MAŁGOSIU dodawaj jakies fotki z wypadów jak to nie problem:) Quote
Poker Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 6 godzin temu, malgosiazieminska napisał: No charakteru huskiego to on nie ma ;) ale moge powiedziec juz na sto procent , ze warto bylo sie o niego starac, pelnia szczescia, jest cudownym psem ! I niech tak pozostanie na zawsze. Quote
goska mixer Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 6 godzin temu, PANEVECZKA napisał: MAŁGOSIU dodawaj jakies fotki z wypadów jak to nie problem:) Pieszczochy;) Quote
goska mixer Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 O 9.07.2016 o 20:01, Poker napisał: Przydałyby się nowe wieści o chłopaku. Czy imię zostaje? Pirat narazie ma ksywke Blue , wogole na zadne imie nie reaguje ;) woli psi psi chodz niuniu hahahaha 1 Quote
goska mixer Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Od wczoraj balujemy w warszawie , przypadkiem wlasciciel dwoch yorkow, nazwal Pirata ,Mixer...zaczelismy tak na niego wolac , chyba lubi to imie bo przylatuje jak je slyszy merda ogonem;)dzisiaj zrobilismy dwie h spaceru zarlo i lezing;) pozdrawiamy:) 3 Quote
UlaFeta Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Dziękuję za zdjecia Piekny ten Wasz Mixer♡♡♡♡. 1 Quote
goska mixer Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Kilka dni jest z nami i daje nam tyle szczescia :) niesamowity jest. Jedzonko , zabawa , spacer i spanko , jest cudny i bardzo grzeczny. Nie spodziewalismy, ze on jest aaaazzz taki super! Pies marzenie:) Codziennie rano budzi nas calusami i patrzy tymi wdziecznymi slepiami z taka radoscia. Nauczyl sie dawac lapke i siad robi na prosbe , starszy syn uczy go turlania i zdechl pies ;) Mixer ma frajde...do lozka nosi w zebach pluszowa owce i spi z ta maskotka . Niczego nie niszczy , biega bez smyczy i przychodzi wabiony smakolykiem:) 2 Quote
PANEVECZKA Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Milo to czytac,więc już nie ma się co martwić o Pirata vel Miksera. Czekamy na wiecej:) 1 Quote
Tyśka) Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Nawet nie wiecie, jak cieszę się z takich wieści. :) Niemniej jednak, kamień z serca spadnie mi dopiero za pół roku - zawsze dopiero po takim czasie zaczynam się cieszyć z adopcji całą sobą. Co do haszczaka, mnie się Mixer skojarzył z miksami zaprzęgowymi, takie miksy mają w sobie domieszkę nie tylko haszczaków, ale i m.in. chartów, wyżłów... ;) NIemniej jednak: co w nim siedzi to licho wie ;). I to jest piękne w kundelkach, że są jedną, wielką zagadką. Najważniejsze, że miłość jest obustronna :). 1 Quote
goska mixer Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Jestesmy na wsi u drugiej babci, biegamy luzem i kochamy wszystkie psiaki ;) wycieczki po lesie nam sie podobaja, smycz ...nie, na smyczy chodza psy z miasta, ja jestem DZIKI ;) hahahaha Quote
Tyśka) Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Małgosiu, sprawiłaś, że autentycznie płaczę... ze szczęścia. W końcu chłopak się doczekał. ;) Przperaszam, że miałam wątpliwości co do adopcji. A Mixer u Was się zmienił - scharciał, hehe :D Ma inny wyraz pyska niż u Murki. Nie wiem, na ile to kwestia zdjęć, a zmian, które nastąpiły w nim samym, ale jest jakiś inny :D. 1 Quote
Recommended Posts