Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W końcu tułaczka zakończona. Szczęśliwie spędzonego życia u boku nowej rodziny życzymy Piracik:)

Także dziekuje wszystkim co towarzyszyli Piratowi w tej nie krótkiej drodze do domu. Jesteście wyjątkowi! Dziękujemy Bardzo.

• Upvote 1
Posted

niesamowite !!! już go macie? A miał jechać w sobotę.Chyba specjalnie zrobiliście niespodziankę.

Z chłopakami wygląda rewelacyjnie. Cieszę się niesamowicie.

• Upvote 1
Posted

Małgosiu, widzisz udało się  02icon_mryellow.gif. A na początku trudno było... 

Najważniejsze żeby się Wam wszystkim dobrze żyło i Piracik był u Was szczęśliwy. Widząc Twoje samozaparcie nie miałam wątpliwości, ze Ci naprawdę na tym psiaku zależy   02icon_mryellow.gif .

• Upvote 1
Posted

Kochane, kto wymyslil , ze Pirat to husky?

Znajomy mojej mamy , mysliwy, uswiadomil mi dzis , ze Pirat ma typowe cechy rasy charta wippeta...czytam patrze na foto innych psieskow z tej rasy i pasuje ...;)

Posted
Godzinę temu, malgosiazieminska napisał:

Znajomy mojej mamy , mysliwy, uswiadomil mi dzis , ze Pirat ma typowe cechy rasy charta wippeta...czytam patrze na foto innych psieskow z tej rasy i pasuje ...;)

Bo ma jedno oko niebieskie , HAHAHAHA

Posted

Dzisiaj biegal na wielkim stadionie boisku, krecil jak szalony na 30m sznurku ...powiem tak, nie wiem czy on nas tak kocha ale juz sie slucha i przychodzi ( wolam i mam zarcie w reku ) 

Posted
O 9.07.2016 o 21:37, malgosiazieminska napisał:

poczułam się niedoedukowana i poleciałam sprawdzić tego wippeta... :)

1342007111_whippet.jpg

eee tam, Pirat jest niepowtarzalny <:] wygląd huskowaty a charakter wippetowaty (może to jedno oko jest whippeta?) ;)

• Upvote 1
Posted
6 godzin temu, malgosiazieminska napisał:

No charakteru huskiego to on nie ma ;) ale moge powiedziec juz na sto procent , ze warto bylo sie o niego starac, pelnia szczescia, jest cudownym psem !

I niech tak pozostanie na zawsze.

Posted
O 9.07.2016 o 20:01, Poker napisał:

Przydałyby się nowe wieści o chłopaku. Czy imię zostaje?

Pirat narazie ma ksywke Blue , wogole na zadne imie nie reaguje ;) woli psi psi chodz niuniu hahahaha

• Upvote 1
Posted

Od wczoraj balujemy w warszawie , przypadkiem wlasciciel dwoch yorkow, nazwal Pirata ,Mixer...zaczelismy tak na niego wolac , chyba lubi to imie bo przylatuje jak je slyszy merda ogonem;)dzisiaj zrobilismy dwie h spaceru zarlo i lezing;) pozdrawiamy:)

PicsArt_07-13-04.25.45.jpg

PicsArt_07-13-04.25.08.jpg

PicsArt_07-13-04.26.16.jpg

• Upvote 3
Posted

Kilka dni jest z nami i daje nam tyle szczescia :) niesamowity jest.

Jedzonko , zabawa , spacer i spanko , jest cudny i bardzo grzeczny.

Nie spodziewalismy, ze on jest aaaazzz taki super! Pies marzenie:) Codziennie rano budzi nas calusami i patrzy tymi wdziecznymi slepiami z taka radoscia.

Nauczyl sie dawac lapke i siad robi na prosbe , starszy syn uczy go turlania i zdechl pies ;) Mixer ma frajde...do lozka nosi w zebach pluszowa owce i spi z ta maskotka .

Niczego nie niszczy , biega bez smyczy i przychodzi wabiony smakolykiem:) 

• Upvote 2
Posted

Nawet nie wiecie, jak cieszę się z takich wieści. :)
Niemniej jednak, kamień z serca spadnie mi dopiero za pół roku - zawsze dopiero po takim czasie zaczynam się cieszyć z adopcji całą sobą.

Co do haszczaka, mnie się Mixer skojarzył z miksami zaprzęgowymi, takie miksy mają w sobie domieszkę nie tylko haszczaków, ale i m.in. chartów, wyżłów... ;) NIemniej jednak: co w nim siedzi to licho wie ;). I to jest piękne w kundelkach, że są jedną, wielką zagadką. Najważniejsze, że miłość jest obustronna :).

• Upvote 1
Posted

Jestesmy na wsi u drugiej babci, biegamy luzem i kochamy wszystkie psiaki ;) wycieczki po lesie nam sie podobaja, smycz ...nie, na smyczy chodza psy z miasta, ja jestem DZIKI ;) hahahaha

PicsArt_07-19-05.58.18.jpg

PicsArt_07-19-05.56.31.jpg

PicsArt_07-19-05.59.09.jpg

Posted

Małgosiu, sprawiłaś, że autentycznie płaczę... ze szczęścia. W końcu chłopak się doczekał. ;)
Przperaszam, że miałam wątpliwości co do adopcji.

A Mixer u Was się zmienił - scharciał, hehe :D Ma inny wyraz pyska niż u Murki. Nie wiem, na ile to kwestia zdjęć, a zmian, które nastąpiły w nim samym, ale jest jakiś inny :D.

• Upvote 1