Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, konfirm31 napisał:

Wszystkie psiaki cudne i szczęśliwe :). Dostały od Was drugie życie :). Pepsi w DS?

No właśnie.Cos mi umknęło ?

Posted

Klika dni temu pisałam że jak się ogarnę sesjowo to zabiorę się znowu do ogłaszania Pepsi.

No i ogarnęłam się - odbyliśmy rozmowę z rodzicami, ona tak wpasowała się w naszą Rodzinę że jak to rodzice powiedzieli  " musielibyśmy nie mieć serca aby ją oddać..."

Drugą kwestią jest to że ja tak jak i Wy wiem że to miałoby sens bo wtedy można by było pomóc kolejnej bidzie - moi rodzice mają do tego co robię inne podejście - nie nadają się na DT. Ale na koniec tata w odpowiedzi na moje  " że pewnie nie będzie już możliwości tymczasowania psiaka u Was " powiedział: " Córcia - przy trzech psach czwarty to naprawdę żadna różnica... " :)

Tak więc oficjalnie zostaliśmy rodziną adopcyjną PEPSIULKA :*

• Upvote 3
Posted

Super, gratuluję kolejnej adopcji! :)

Kasiu a ja spytam jeszcze z ciekawości bo od jakiegoś czasu nie pisałaś o postępach Pepsi, czy ona w tej chwili wychodzi już na jakieś spacery czy to ciągle nieosiągalne?

Posted
14 minut temu, Marysia O. napisał:

Super, gratuluję kolejnej adopcji! :)

Kasiu a ja spytam jeszcze z ciekawości bo od jakiegoś czasu nie pisałaś o postępach Pepsi, czy ona w tej chwili wychodzi już na jakieś spacery czy to ciągle nieosiągalne?

Ćwiczymy u dziadka ale teraz jak zimno to zaprzestaliśmy aby się nie przeziębiła. Na wiosnę będą popylać razem z Figą aż się będzie kurzyło :)

Założenie obroży już jej nie paraliżuje i chodzi na smyczy :)

• Upvote 1
Posted
8 godzin temu, Kejciu napisał:

Klika dni temu pisałam że jak się ogarnę sesjowo to zabiorę się znowu do ogłaszania Pepsi.

No i ogarnęłam się - odbyliśmy rozmowę z rodzicami, ona tak wpasowała się w naszą Rodzinę że jak to rodzice powiedzieli  " musielibyśmy nie mieć serca aby ją oddać..."

Drugą kwestią jest to że ja tak jak i Wy wiem że to miałoby sens bo wtedy można by było pomóc kolejnej bidzie - moi rodzice mają do tego co robię inne podejście - nie nadają się na DT. Ale na koniec tata w odpowiedzi na moje  " że pewnie nie będzie już możliwości tymczasowania psiaka u Was " powiedział: " Córcia - przy trzech psach czwarty to naprawdę żadna różnica... " :)

Tak więc oficjalnie zostaliśmy rodziną adopcyjną PEPSIULKA :*

PIĘKNE SERCA!

• Upvote 1
Posted

Dziewczyny, macie w zanadrzu jakiegoś psa zbliżonego do ratlerka ?

Znajomy zadzwonił, że jego z kolei znajoma szuka małego pieska.

Pani mieszka na wsi (okolice Płocka/Gostynin). Ma dużego psa na zewnątrz, ale szuka psa towarzysza do domu.

Znajomy jest zwierzolubem (moje psy go kochają),ale Pani nie znam. Dom do sprawdzenia.

Posted
14 godzin temu, Mazowszanka13 napisał:

Dziewczyny, macie w zanadrzu jakiegoś psa zbliżonego do ratlerka ?

Znajomy zadzwonił, że jego z kolei znajoma szuka małego pieska.

Pani mieszka na wsi (okolice Płocka/Gostynin). Ma dużego psa na zewnątrz, ale szuka psa towarzysza do domu.

Znajomy jest zwierzolubem (moje psy go kochają),ale Pani nie znam. Dom do sprawdzenia.

Małgosiu pierwsza moja myśl to ten wątek:

http://www.dogomania.com/forum/topic/338133-bach-na-mróz-dwie-malutkie-nie-pinczerki-nie-terierki-operacja-potrzebna-na-cito-brak-pieniędzy-mamba-w-ds./