Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Godzinę temu, Kejciu napisał:

mam problem z cytowaniem postów - i dodawaniem zdjęć :( czy Wy też ?

Jak pieniążki wpłyną oczywiście potwierdzimy na wątku :)

jeszcze raz bardzo dziękujemy za pomoc :)

niech ogoniastym wyjdzie na zdrówko :) :) :)

Posted
Godzinę temu, Marysia O. napisał:

Mały rekin ;) :)

noooo ! toć prawda :) JEKIN JAK NIC :)

Ja się wczoraj zmartwiłam bo jak poszłam dokarmiać te dorosłe koty u mnie wolnożyjące zobaczyłam dwa maluszki jeden bury drugi czarno-biały - ale dzikie....

Nie mam co kombinować z klatką łapką itp.... bo nawet jak złapię nie mam gdzie ich dać na DT - u mnie od 3 miesięcy tymczasuje się Koko - jakby poszła przed zimą.....

Posted

Z powodu awarii dogo uzupełniam zaległe dane:

29.09.2016 --> Pepsi sucha karma Eukanuba kurczak 7,5kg 129,80zł ( na ok. 2 msc )
29.09.2016--> Gucio podkłady 89,76zł
29.09.2016--> Pepsi podkłady 89,76zł
29.09.2016--> Pepsi puszki Rocco 2*19,80zł = 39,60zł ( 12 puszek 400g )

Posted
56 minut temu, Mattilu napisał:

wreszcie udało mi się otworzyć dogo - zaglądam do Was i do Gucia, prześlę deklaracje dla Gucia po Alfiku do Mazowszanki, dobrze?

Dziękujemy :) Jak Ziutka założy wątek ale nie wiem kiedy to się uda bo brak nam już słów na działanie dogo ..... to zapisze w rozliczeniach :)

Posted

Witajcie po kolejnej mojej długiej nieobecności. Ja nadal jestem bez mocy, a fanty na bazarek ciągle czekają...

Może znajdzie się jakaś dobra dusza która jest w stanie zrobić bazarek z moich fantów? Podeślę zdjęcia i postaram się pomóc na ile będę miała siłę....

Posted

Kasiu - nareszcie :) a jak się czujesz ? ;) dzidzia ok ?

Jak dogo zacznie normalnie działać to wystawię bazarek, ale jak narazie stoję w miejscu, bez sensu robić coś, gdzie nikt nawet sobie tego nie doda do obserwowanych itd :(

Gucio w przyszłym tygodniu jedzie na szczepienie p. wściekliźnie i potem kastracja

Posted

Ja już czuję się trochę lepiej, ale dalej bez siły do działania jestem....

Nawet nie wiem że coś się z dogo dzieje, taka jestem zacofana. To będę czekała na jakieś info :)

Posted

Wczoraj pojawił się u mnie nowy bury kot....dorosły...chudy....bardzo się trząsł zjadł podgrzane jedzenie mimo że lało wyleciałam aby dokarmić te maluchy które się pojawiają a wczoraj zamiast maluchów był on/ona....

Posted
O 5.10.2016 o 21:50, RudyKas napisał:

Ja już czuję się trochę lepiej, ale dalej bez siły do działania jestem....

Nawet nie wiem że coś się z dogo dzieje, taka jestem zacofana. To będę czekała na jakieś info :)

Kasiu, zdjęcia i opisy możesz powoli słać na maila :) mam nadzieję, ze dogo zacznie jakoś działać wreszcie ;)

adoptujpsiaka @ gmail. com (oczywiście bez spacji)

Posted

Boję się uaktualniać jakiekolwiek posty rozliczeniowe ponieważ boję się czy wszystko się nie wysypie....

Dzisiaj dostałam trzy przypomnienia z olx że kończą się wyróżnienia dla Koko - powiedzcie mi jak to możliwe żeby od ponad miesiąca nie zadzwonił ANI JEDEN TELEFON w sprawie tej koty ?

przecież zdjęcia ma śliczne, opis też, jest przyjacielska i bardzo łagodna, akceptuje inne koty, lata za wędką.... dlaczego nikt nie chce takiego kota ?????

Gdyby miała + 10 lat to pewnie by domu nie szukała ale nie mogę jej u siebie zostawić, co weekend sprawdzam nowe koty jakie trafiły na Paluch, które potrzebują pomocy zwłaszcza przez zimą, na FB codziennie czytam kilkadziesiąt apeli o DT .... idzie zima... u mnie pod blokiem dokarmiam sporo kociaków ale nie mogę nawet podjąć próby złapania ich bo nie mam gdzie ich potem ulokować - u mnie miejsce " blokuje " Koko.... ale żeby tyle czasu ????? :(((((

Posted
O 13.02.2016 o 21:53, domtymczasowykasandra napisał:

WPŁYWY:

2016-10-07 - + 94zł z bazarku

WYDATKI:

2016-10-07 - PDT Gucio 11.09-10.10 - 300zł
2016.10.10 - 3 wyróżnienia olx dla Koko - 17,97zł 

saldo: -1464,32zł

Gucio - 10.08-10.09 - do zapłacenia 300zł

Wyróżniłam 3 zupełnie nowe ogłoszenia na olx dla Koko - 17,97zl 

Posted

Z mojego bazarku mam dla Was

Dom Tymczasowy Kasandra - 20% - 83,86 zł

Poproszę o numer konta i potwierdzenie na wątku bazarku po otrzymaniu przelewu.

Posted
O 5.10.2016 o 21:50, RudyKas napisał:
3 godziny temu, Jo37 napisał:

Z mojego bazarku mam dla Was

Dom Tymczasowy Kasandra - 20% - 83,86 zł

Poproszę o numer konta i potwierdzenie na wątku bazarku po otrzymaniu przelewu.

Pięknie dziękujemy Joasiu :) <3 już wysyłam numer konta :)

Posted

Dziewczyny bardzo Was przepraszam, obiecałam jakiś czas temu, że przejmę rzeczy  zrobię bazarek. Niestety obecnie mam trudny czas w życiu prywatnym, i nie dam rady. Bardzo Was przepraszam.

Posted

Dziewczyny bardzo Was przepraszam, obiecałam jakiś czas temu, że przejmę rzeczy  zrobię bazarek. Niestety obecnie mam trudny czas w życiu prywatnym, i nie dam rady. Bardzo Was przepraszam.

Posted

Wczoraj zawiozłyśmy Koko do nowego domu.

Prosimy o kciuki aby się spisała :) i nie dała plamy :)

czekam na wieści jak minęła pierwsza noc.

Zamieszkała na Ursusie wraz z przemiłym Kocurkiem :)

• Upvote 2