domtymczasowykasandra Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 10 godzin temu, Ziutka napisał: Gdzieś mi zaginął jeden bazarek :( Ale dopisz Kejt do rozliczenia 70,00 ( 20 od carycy za magnesy i 50 od kikou ) bo to już do zamknięcia Dopisane ;) Quote
domtymczasowykasandra Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 10 godzin temu, Ziutka napisał: Gdzieś mi zaginął jeden bazarek :( Ale dopisz Kejt do rozliczenia 70,00 ( 20 od carycy za magnesy i 50 od kikou ) bo to już do zamknięcia też dopisane :) Quote
Grażyna49 Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Ojejku,ale dużo pięknych zdjęć. Hi hi hi co się odwlecze to nie uciecze ,hurtem fajnie się ogląda. Dziadek ....cudowny ,tak wspaniale się zaangażował w opiekę. Myślę,że dobrze im będzie razem. Suri śliczna na tych zdjęciach. Cudny łaciaty brzuszek a i cięcie malutkie tylko na 6 szwów. Maleńka spanielka mojej wnusi aż 11 miała.Cały brzuszek rozcięty. Pepsi już całkiem inaczej patrzy na świat. Śledziłam jej wątek od początku i pamiętam świecące ślepka pod łóżkiem. 1 Quote
Kejciu Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Dopisuję podkłady dla Pepsi z przesyłką - wzięłam te większe może na dłużej starczą - teraz w te upały częściej musimy je zmieniać bo śmierdzi :( 98,29zł Quote
Ziutka Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Dzisiaj rano to była biała zwykła bluzka...ale w ciągu dwóch minut zamieniła się w najlepszą moja bluzkę :) Zrobiłabym bazarek, bluzeczki i spodnie z własnym nadrukiem itd, ale znając życie kiepsko pójdzie :( 1 Quote
Kejciu Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 5 godzin temu, Ziutka napisał: Dzisiaj rano to była biała zwykła bluzka...ale w ciągu dwóch minut zamieniła się w najlepszą moja bluzkę :) Zrobiłabym bazarek, bluzeczki i spodnie z własnym nadrukiem itd, ale znając życie kiepsko pójdzie :( CZARY !!! NORMALNIE CZARY ! ja pierdziu.... Quote
Ziutka Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 A tu miał być prezent dla Kejciu, ale się nie udał bo mi się tusz w drukarce skończył i już nie wydrukowała dobrze kilku wzorów i zdjęć :( no nic, liczą się dobre chęci :( A powinny być napisy i zdjęcie takie...wyraźne :( Quote
Kejciu Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 hahahahaha ale czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):) :********************************************************** Quote
milagros19853201 Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 i ja pozwolilam sobie sporzadzic takie male bazzarrro gdzie część ewentualnie pozyskanych srodkow poszla by na BDT Kasandra : 1 Quote
Grażyna49 Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Fajne te bluzeczki. Trzeba by napisać,że można je prać ale tylko ręcznie bez wygniatania. Pewnie większość osób to wie,ale tak na wszelki wypadek. Quote
Marysia R. Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Niby małe zaległości a u Was tyle dobrych wieści - przyłączam się więc do powszechnej radości i życzę Suri wszystkie dobrego w nowym domu :) 1 Quote
Grażyna49 Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Taka myśl mi wpadła do głowy. /może głupia,nie wiem sama/ Przy stadionie Legii jest sklepik z pamiątkami,może byli by zainteresowani Ziutki szkatułkami? Dzisiaj piąteczek,aż się boję podglądać co nasze Szalone wymyślą. Oczywiście życzę powodzenia w planach wszelakich. Quote
Kejciu Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Godzinę temu, Grażyna49 napisał: Taka myśl mi wpadła do głowy. /może głupia,nie wiem sama/ Przy stadionie Legii jest sklepik z pamiątkami,może byli by zainteresowani Ziutki szkatułkami? Dzisiaj piąteczek,aż się boję podglądać co nasze Szalone wymyślą. Oczywiście życzę powodzenia w planach wszelakich. ale żeby wstawić do sklepu to sklep chce fakturę aby mógł legalnie sprzedać :D a Ziutka fv nie wystawi :D hehe chyba że ja jej na kompie napiszę hihihi :D a o sklepiku wiemy wiemy i u mnie w BC tez jest :D Quote
Ziutka Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Mam pewien plan, czekam na odpowiedź ze stolarni :D jak się zgodzą aby mi coś produkować, to dług spadnie mam nadzieję, do zera hehe :P Chociaż tak mało ludzi na dogo, że pewnie otworzymy sklep internetowy hi 1 Quote
Kejciu Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 13 minut temu, Ziutka napisał: Mam pewien plan, czekam na odpowiedź ze stolarni :D jak się zgodzą aby mi coś produkować, to dług spadnie mam nadzieję, do zera hehe :P Chociaż tak mało ludzi na dogo, że pewnie otworzymy sklep internetowy hi tia do zera.... jak już coś kombinujemy :D heheheheh Quote
Ziutka Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 18 minut temu, Kejciu napisał: tia do zera.... jak już coś kombinujemy :D heheheheh Od zera do milionera hehe :D uciekam do tyry i z niecierpliwością czekam na odpowiedź ze stolarniii....wrrr 1 Quote
Grażyna49 Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 4 godziny temu, Kejciu napisał: ale żeby wstawić do sklepu to sklep chce fakturę aby mógł legalnie sprzedać :D a Ziutka fv nie wystawi :D hehe chyba że ja jej na kompie napiszę hihihi :D a o sklepiku wiemy wiemy i u mnie w BC tez jest :D Kurcze a ja myślałam,że wystarczy f-ra na kuferek z narzutem za rękodzieło. Ciemna masa ze mnie ale już 16 lat nie pracuję a wszystko zmienia się z dnia na dzień Quote
Kejciu Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 43 minut temu, Grażyna49 napisał: Kurcze a ja myślałam,że wystarczy f-ra na kuferek z narzutem za rękodzieło. Ciemna masa ze mnie ale już 16 lat nie pracuję a wszystko zmienia się z dnia na dzień no nie - bo sklep nie wypłaci do ręki narzutu - wszystko musi być udokumentowane... chyba że na lewo :D Quote
Ziutka Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Pozdrowienia od Suri i Kuby :) Suri miała dzisiaj zdjęte szwy, wszystko pięknie się zagoiło, w poniedziałek szczepienia na wściekliznę :) A wieczorem czeka Was niespodzianka :) Quote
konfirm31 Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Dziękuję Kubie za pozdrowienia i też Go pozdrawiam :). Widać, że Suri jest szczęśliwa i niech tak będzie zawsze :). Czekam z niecierpliwością na obiecaną niespodziankę i dziękuję za mydełka z bazarku na FB. Michał i Marta dostali już swoje mydełka i bardzo się ucieszyli :). Quote
Ziutka Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Zapraszamy na bazarek, co prawda z jedną rzeczą, ale może osiągnie fajną cenę ? :) http://www.dogomania.com/forum/topic/336233-komu-koteczka-pi%C4%99kna-skrzyneczka-do-1507-godz-22/ Quote
Recommended Posts