Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szybko DS superowy hehe i będzie ok :-) 

No to ja przysponsoruję pierwszy miesiąc Malutkiej w PDT, bo i tak trzeba będzie ją ciachać, szczepić itd więc wydatków będzie dużo. Na nową drogę życia niech ma Mała :-) 

• Upvote 1
Posted
43 minut temu, gluchypies napisał:

Szybko DS superowy hehe i będzie ok :-) 

No to ja przysponsoruję pierwszy miesiąc Malutkiej w PDT, bo i tak trzeba będzie ją ciachać, szczepić itd więc wydatków będzie dużo. Na nową drogę życia niech ma Mała :-) 

Madziu !!! Nie wiem co napisać...naprawdę aż mnie wcieło!

Posted
10 minut temu, Ziutka napisał:

Madziu !!! Nie wiem co napisać...naprawdę aż mnie wcieło!

Brać, jak dają :D strasznie strasznie się cieszę, że zabrałyście Surykatkę i jej mamusię. Liczyłam na to po cichu szczerze mówiąc, a radość jeszcze większa gdy sobie przypomnę, że pierwsze ich zdjęcie Kejciu skomentowała, że pewnie Was dziewczynki nie doczekają. 

Posted
2 godziny temu, Kejciu napisał:

No to teraz nasza nowa podopieczna - jeszcze bez imienia....myślimy :)

suri.jpg

suri2.jpg

Umaszczenie pysia jak u szopa pracza :).

Dziewczyny - pięknie Wam się kłaniam za kolejne uratowane życia......

• Upvote 1
Posted
8 minut temu, jola_li napisał:

Umaszczenie pysia jak u szopa pracza :).

Dziewczyny - pięknie Wam się kłaniam za kolejne uratowane życia......

Jolu to również dzięki Tobie - wpadło nam sporo grosza więc nie próżnujemy jak widzicie i mądrze inwestujemy Wasze pieniążki :) bo nie ma nic lepszego niż inwestycja w zycie takiego cudownego stworzenia co ?:)

Posted
2 godziny temu, gluchypies napisał:

Cudna jest! Jakie będą koszty tego PDT dla niej? 

Ps. Suri to całkiem fajne imię ;) 

no to Ciotka zostałaś matką chrzestną  :D

Posted
27 minut temu, mdk8 napisał:

a ten psiak nie jest przypadkiem chory? Ma jakieś wyłysienia ?

To sunia, chyba niedawno rodziła, bo cycochy obrzmiałe i wyciągnięte :(

Posted

Zamówiłam karmę, puszki i smaczki z wysyłką do Anety od razu 

Suri suchej karmy nie za bardzo chciała jeść ale puszka jej posmakowała - zobaczymy jak będzie jutro no i jak pierwsza noc minie :D

zamówienie.jpg

Posted

Boziuuu, z tych emocji nie mogę zasnąć...tak się wszystko dzisiaj szybko potoczyło :)

Jedziemy sobie "na luzie" na spacerki tamdamdam i oooo - jeden sms tyle zmienia :)

Posted
6 minut temu, Ziutka napisał:

Boziuuu, z tych emocji nie mogę zasnąć...tak się wszystko dzisiaj szybko potoczyło :)

Jedziemy sobie "na luzie" na spacerki tamdamdam i oooo - jeden sms tyle zmienia :)

nooooo - ale w odpowiednim momencie on przyszedł.... bo gdybyśmy po Suzi Mazowszankową nie weszly i nie spojrzały znowu na oczy Suri i nie usłyszały tego krzyku błagania jaki było słychać jeszcze jak dochodziłyśmy do samochodu... tyle dobrych rzeczy by się nie wydarzyło

Jeszcze raz dziękujemy Malagos i Mazowszance za te spotkania - a raczej za danie POWODÓW tych spotkań :)