Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, agatelka napisał:

i calkiem mi sie podobaly

No widzisz to jest jak choroba. Nauczymy robić bazarki a potem..... wiesz że Franio lubi inne pieski :D

Posted
2 godziny temu, Xibalba napisał:

A bazarek imienny już działa? Jeśli tak to proszę o link.

Uprzejmie proszę i zapraszam :)

30 minut temu, b-b napisał:

Anetko jak coś zdobędę to zrobię malusi bazarek dla Krówci kochanej :)

Dzięki Bogdusiu :)

Posted

Wpłynęły pierwsze deklaracje stałe na krówkę. Od Usiatej, Nadziejki, Anuli, Ona03, oczywiście jest i moja i mojego dziecka. Wpisałam w rozliczenie.

Bardzo, bardzo dziękuję.

Posted

Krówka podbija serca, nie da się przejść obok niej obojętnie, więc to ja Tobie anecik dziękuję, że się zdecydowałaś na ten krok :) króweńka na pewno szybko znajdzie domek. Wczoraj nie chciała za bardzo jeść, nie wiedziałam już czym ją skusić, ale dzisiaj bez problemu - na śniadanko puszeczka, potem pochrupała trochę karmy dla szczeniąt. Wczoraj ją wykąpałam i ... wyciągnęliśmy jej 29 kleszczy :( wszystkie były na główce. Dzisiaj byłam z nią u weta, dostała tabletkę na odrobaczenie i została przebadana na bebeszję, której obecnie nie ma. UFFFF! Kupiłam kropelki na pchły i kleszcze, ale muszę troszkę odczekać po tej kąpieli.

Posted
24 minut temu, szafirka napisał:

Krówka podbija serca, nie da się przejść obok niej obojętnie, więc to ja Tobie anecik dziękuję, że się zdecydowałaś na ten krok :) króweńka na pewno szybko znajdzie domek. Wczoraj nie chciała za bardzo jeść, nie wiedziałam już czym ją skusić, ale dzisiaj bez problemu - na śniadanko puszeczka, potem pochrupała trochę karmy dla szczeniąt. Wczoraj ją wykąpałam i ... wyciągnęliśmy jej 29 kleszczy :( wszystkie były na główce. Dzisiaj byłam z nią u weta, dostała tabletkę na odrobaczenie i została przebadana na bebeszję, której obecnie nie ma. UFFFF! Kupiłam kropelki na pchły i kleszcze, ale muszę troszkę odczekać po tej kąpieli.

Ale tego biedulka miała :(

Posted
3 minuty temu, ona03 napisał:

Toż one by wszystko wyssały z malutkiej, gdzie to się zmieściło na tej główeczce. Anecik uratowałaś maleństwo......

Kto wie może rzeczywiście ............

Rozmawiałam z szafirką. Mała jest boska, kleszczory poszły ...Była bardzo brudna, ale już wykąpana, pachnąca. Będą zdjęcia - wieczorkiem lub jutro. Bardzo się cieszę z podjętej decyzji :)