Anecik Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 6 minut temu, agatelka napisał: i calkiem mi sie podobaly No widzisz to jest jak choroba. Nauczymy robić bazarki a potem..... wiesz że Franio lubi inne pieski :D Quote
Havanka Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 1 godzinę temu, agatelka napisał: czy mozna zadeklarowac jeszcze 10 zl Witamy nową Dogomaniaczkę ! Quote
Nadziejka Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Witaj witaj Mamunciu Fnanczeska Ciudnego! Quote
Xibalba Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Zaglądam wieczorkiem z pozdrowieniami :) Quote
Xibalba Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 A bazarek imienny już działa? Jeśli tak to proszę o link. Quote
b-b Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Anetko jak coś zdobędę to zrobię malusi bazarek dla Krówci kochanej :) Quote
Anecik Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 2 godziny temu, Xibalba napisał: A bazarek imienny już działa? Jeśli tak to proszę o link. Uprzejmie proszę i zapraszam :) 30 minut temu, b-b napisał: Anetko jak coś zdobędę to zrobię malusi bazarek dla Krówci kochanej :) Dzięki Bogdusiu :) Quote
Anecik Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Godzinę temu, Radek napisał: Na razie tylko zaglądam. Witaj Radku. Dzięki za przybycie :) Quote
Anecik Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 I dla krówki na Walentynki - znowu mi post zjadło więc troszkę po czasie Quote
Anecik Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 Dzisiaj wizyta u weta. Czekamy na info od Hani. Quote
Anecik Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 Wpłynęły pierwsze deklaracje stałe na krówkę. Od Usiatej, Nadziejki, Anuli, Ona03, oczywiście jest i moja i mojego dziecka. Wpisałam w rozliczenie. Bardzo, bardzo dziękuję. Quote
Anecik Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 Pokazujemy maliznę i czekamy na informacje od szafirki. Quote
szafirka Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Krówka podbija serca, nie da się przejść obok niej obojętnie, więc to ja Tobie anecik dziękuję, że się zdecydowałaś na ten krok :) króweńka na pewno szybko znajdzie domek. Wczoraj nie chciała za bardzo jeść, nie wiedziałam już czym ją skusić, ale dzisiaj bez problemu - na śniadanko puszeczka, potem pochrupała trochę karmy dla szczeniąt. Wczoraj ją wykąpałam i ... wyciągnęliśmy jej 29 kleszczy :( wszystkie były na główce. Dzisiaj byłam z nią u weta, dostała tabletkę na odrobaczenie i została przebadana na bebeszję, której obecnie nie ma. UFFFF! Kupiłam kropelki na pchły i kleszcze, ale muszę troszkę odczekać po tej kąpieli. Quote
Alaskan malamutte Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Przybiegam się przywitać u malutkiej . U nas w Zamościu sezon kleszczowy w pełni! I najgorsze jest to, że dużo zarażonych. Dzisiaj w gabinecie wet ratowali życie 3 miesięcznemu benkowi. Moja deklaracja za luty na malutką wpłacona. Quote
b-b Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 24 minut temu, szafirka napisał: Krówka podbija serca, nie da się przejść obok niej obojętnie, więc to ja Tobie anecik dziękuję, że się zdecydowałaś na ten krok :) króweńka na pewno szybko znajdzie domek. Wczoraj nie chciała za bardzo jeść, nie wiedziałam już czym ją skusić, ale dzisiaj bez problemu - na śniadanko puszeczka, potem pochrupała trochę karmy dla szczeniąt. Wczoraj ją wykąpałam i ... wyciągnęliśmy jej 29 kleszczy :( wszystkie były na główce. Dzisiaj byłam z nią u weta, dostała tabletkę na odrobaczenie i została przebadana na bebeszję, której obecnie nie ma. UFFFF! Kupiłam kropelki na pchły i kleszcze, ale muszę troszkę odczekać po tej kąpieli. Ale tego biedulka miała :( Quote
Gemmei Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 29 kleszczy? :O Matko i córko, gdzie ta bidula musiała się wcześniej szwendać? Moja deklaracja jednorazowa za luty już nadana. Quote
ona03 Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Toż one by wszystko wyssały z malutkiej, gdzie to się zmieściło na tej główeczce. Anecik uratowałaś maleństwo...... Quote
Anecik Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 3 minuty temu, ona03 napisał: Toż one by wszystko wyssały z malutkiej, gdzie to się zmieściło na tej główeczce. Anecik uratowałaś maleństwo...... Kto wie może rzeczywiście ............ Rozmawiałam z szafirką. Mała jest boska, kleszczory poszły ...Była bardzo brudna, ale już wykąpana, pachnąca. Będą zdjęcia - wieczorkiem lub jutro. Bardzo się cieszę z podjętej decyzji :) Quote
Recommended Posts