anica Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 10 godzin temu, elik napisał: Anecik już wróciła, bo zdjęcia doszły :) I jak tu się nie uśmiechnąć!... i wszystko jasne! 1 Quote
bakusiowa Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Te trzy psiaczki też mogłyby mieć takie domki. Quote
b-b Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 48 minut temu, bakusiowa napisał: Te trzy psiaczki też mogłyby mieć takie domki. Będą miały! Dziewczyny o to zadbają :) 1 Quote
Anecik Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 44 minut temu, b-b napisał: Będą miały! Dziewczyny o to zadbają :) Oczywista oczywistość :) Quote
Radek Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Zdjęcia takie, że się wszystko w środku cieszy:) Quote
Anecik Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 Boże jaka ja niepociumana z tymi zdjęciami jestem. Dostałam kolejne od P. Anety prześlę je do elik żeby wstawiła na wątek. Quote
Anecik Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 15 minut temu, Usiata napisał: Miodzio na moje skołatane serce Usiata na skołatane czy nie skołatane ale zawsze miodzio :) Quote
elik Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 No to kolejne miodzio na nasze psiolubne serducha Baaaaardzo pracowite dziecko. Zwija dywanik i zaraz pójdzie go wytrzepać I rękawiczki Pańci podda recyklingowi Słodzizna. Nic tylko schrupać 1 Quote
Anecik Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 21 godzin temu, anecik napisał: Boże jaka ja niepociumana z tymi zdjęciami jestem. Dostałam kolejne od P. Anety prześlę je do elik żeby wstawiła na wątek. Dziękuję Ci bardzo Elu. Quote
anica Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 32 minut temu, elik napisał: No to kolejne miodzio na nasze psiolubne serducha Baaaaardzo pracowite dziecko. Zwija dywanik i zaraz pójdzie go wytrzepać Słodzizna. Nic tylko schrupać ....i szelmowskie ma spojrzenie! Quote
elik Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 3 godziny temu, anecik napisał: Dziękuję Ci bardzo Elu. Drobiazg :) Wklejać TAKIE zdjęcia, to czysta przyjemność :) 1 Quote
Anecik Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 27 minut temu, Radek napisał: Jaka ona jest fantastyczna! Prawda że fantastyczna? Jej nowa Pani też jest fantastyczna i podarowała pieniążki w kwocie 200 zł na kolejną bidę. W związku z powyższym pieniążki te przeznaczę na Morelkę. Quote
Anecik Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 4 minuty temu, ania75 napisał: A czy Morelka ma swój wątek? Ups.... już proszę bardzo :) Quote
ania75 Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 4 minuty temu, anecik napisał: Ups.... już proszę bardzo :) Dziękuję - są jeszcze wątki innych szczeniorków bo jakoś nie idzie mi szukanie ? Quote
Anecik Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 12 minut temu, ania75 napisał: Dziękuję - są jeszcze wątki innych szczeniorków bo jakoś nie idzie mi szukanie ? Jest jeszcze - z mi znajomych - Gabryś, też kilka dni był u mnie czekając na transport do hoteliku :) Reszta szczeniaczków już w domu :) Quote
b-b Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 UROCZA A TE ŚLEPAK MÓWIĄ - JA WAM JESZCZE POKAŻĘ NA CO MNIE STAĆ :d Quote
Anecik Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 23 minut temu, b-b napisał: UROCZA A TE ŚLEPAK MÓWIĄ - JA WAM JESZCZE POKAŻĘ NA CO MNIE STAĆ :d Pani Aneta zakochana to niech Megi pokazuje :D Quote
Anecik Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 Z mojego bazarku Funia uzbierała kwotę 120 zł - czyli 50% sumy ogólnej. Wpisuję w rozliczenie Quote
Anecik Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 Końcowe rozliczenie Naszej Funi czyli Megi :) - gdyby ktoś nie zajrzał do postu rozliczeniowego 496,31 - na dzień 08.03.2016r Wyrównuję do równego rachunku do 500 zł i tyle przekazuję na konto Hopci. Oto jej wątek: Quote
Anecik Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 U Megi sielanka. Będzie chodziła do psiego przedszkola, jest bardzo grzeczna i kocha wszystkich a najbardziej Panią Anetę. Córka Pani Aneta mówi że jak Mama wychodzi to Megi czeka na nią pod drzwiami. Pani Aneta powiedziała że musi jej kupić kolejne legowisko pod te drzwi żeby mogła wygodnie czekać :D Ja czulam że Megi będzie najbardziej Anetowa :) Jestem w ciągłym kontakcie z Panią - nawet myślę żeby troszkę wyluzować. Będą zdjęcia to oczywiście wkleję :) Quote
Recommended Posts