Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 year later...
Posted

Dzień dobry :)  Fakt, długo nas tu nie było. Ale w naszym życiu się troszkę pozmieniało- wróciłyśmy do Polski :) Mieszkamy we Wrocławiu, mamy się świetnie, a wszystkich ciekawskich zapraszamy na Instagrama - Hexa and the fox- gdzie można na bieżąco zobaczyć co u nas słychać :) Pozdrawiamy 

k.jpg

• Upvote 1
Posted

Najczęściej w Parku Andersa i Skowronim :) Czasami jesteśmy w Grabiszyńskim albo na wyspie Opatowickiej :) 

Jeśli ktoś chętny na spacer- jestem otwarta na propozycje :) 

Chętnie również nawiążę współpracę i zaoferuję pomoc w znajdywaniu domów dla małych bidul. 

Pozdrawiam

Posted
1 godzinę temu, AgaS. napisał:

Najczęściej w Parku Andersa i Skowronim :) Czasami jesteśmy w Grabiszyńskim albo na wyspie Opatowickiej :) 

Jeśli ktoś chętny na spacer- jestem otwarta na propozycje :) 

Chętnie również nawiążę współpracę i zaoferuję pomoc w znajdywaniu domów dla małych bidul. 

Pozdrawiam

Witaj Aga.Sadzę,że będziesz częściej zaglądać na dogo.Każda para rąk się liczy,tyle tych bid jest,które w różnym stopniu potrzebują pomocy.To by była cudowna taka pomoc.Jeszcze jak masz możliwość w pomocy w transporcie to by było super.Organizujemy pomoc psiakowi,który musi być operowany.Potrzebna pomoc w transporcie do Lecznicy i powrót.

http://www.dogomania.com/forum/topic/340666-piesek-z-raną-w-oku-bardzo-potrzebuje-naszej-pomocy-pomożemy-prawda/#comment-17192101

• 1 month later...
Posted

Jejku, widzę, że przegapiłam post. Dalej obstaje przy tym , że jestem chętna do pomocy. Dodatkowo powiem, że chcę zaadoptować drugiego pieska, żeby Masza miała kompana :) Gdzie można zobaczyć aktualne pieski do adopcji? I jak mogę pomóc? Przepraszam za moje przeoczenie. ..

Posted

Witaj w Polsce i we Wrocławiu. Przeglądaj wątki na dogomanii. Może trafisz na "swojego" psa. Możesz też zaglądać na strony różnych schronisk i fundacji,.

Posted
2 godziny temu, AgaS. napisał:

Jejku, widzę, że przegapiłam post. Dalej obstaje przy tym , że jestem chętna do pomocy. Dodatkowo powiem, że chcę zaadoptować drugiego pieska, żeby Masza miała kompana :) Gdzie można zobaczyć aktualne pieski do adopcji? I jak mogę pomóc? Przepraszam za moje przeoczenie. ..

My mamy pod opieką w Hoteliku u Hani w zasadzie jeszcze Dunię i Tofika bo Rafik w środę wybiera się do domku do Poznania.http://www.dogomania.com/forum/topic/340739-duniatofikrafik-oczekują-pomocyod-060118-u-szafirki/#comment-17199676

W Hoteliku są jeszcze inne psiaki.Trzeba skontaktować się z Hanią.

Może byś mogła być BDT(bezpłatnym domem tymczasowym np.z opcją karmy i weta).Na cito potrzebuje Lisek domowych warunków po operacji łapki.

Na ostatniej stronie tego wątku (ewu szuka dla niego pomocy)

http://www.dogomania.com/forum/topic/142458-maleństwa-ze-schronu-błagają-o-ratunek/?page=394#comment-17216811