Anula Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 Aga,dzięki za fotki i za wiadomości.Ten cudowny pies ma szczęście,trafił do wspaniałego domu.Dziękujemy i prosimy o więcej. Quote
Anula Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 Aga,co u Was słychać.Jak Masza się ma? Quote
AgaS. Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Dzień dobry :) Fakt, długo nas tu nie było. Ale w naszym życiu się troszkę pozmieniało- wróciłyśmy do Polski :) Mieszkamy we Wrocławiu, mamy się świetnie, a wszystkich ciekawskich zapraszamy na Instagrama - Hexa and the fox- gdzie można na bieżąco zobaczyć co u nas słychać :) Pozdrawiamy 1 Quote
Tyśka) Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 No proszę... a gdzie można Was we Wrocławiu spotkać ? :) Quote
AgaS. Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Najczęściej w Parku Andersa i Skowronim :) Czasami jesteśmy w Grabiszyńskim albo na wyspie Opatowickiej :) Jeśli ktoś chętny na spacer- jestem otwarta na propozycje :) Chętnie również nawiążę współpracę i zaoferuję pomoc w znajdywaniu domów dla małych bidul. Pozdrawiam Quote
Anula Posted December 16, 2017 Author Posted December 16, 2017 1 godzinę temu, AgaS. napisał: Najczęściej w Parku Andersa i Skowronim :) Czasami jesteśmy w Grabiszyńskim albo na wyspie Opatowickiej :) Jeśli ktoś chętny na spacer- jestem otwarta na propozycje :) Chętnie również nawiążę współpracę i zaoferuję pomoc w znajdywaniu domów dla małych bidul. Pozdrawiam Witaj Aga.Sadzę,że będziesz częściej zaglądać na dogo.Każda para rąk się liczy,tyle tych bid jest,które w różnym stopniu potrzebują pomocy.To by była cudowna taka pomoc.Jeszcze jak masz możliwość w pomocy w transporcie to by było super.Organizujemy pomoc psiakowi,który musi być operowany.Potrzebna pomoc w transporcie do Lecznicy i powrót. http://www.dogomania.com/forum/topic/340666-piesek-z-raną-w-oku-bardzo-potrzebuje-naszej-pomocy-pomożemy-prawda/#comment-17192101 Quote
AgaS. Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Jejku, widzę, że przegapiłam post. Dalej obstaje przy tym , że jestem chętna do pomocy. Dodatkowo powiem, że chcę zaadoptować drugiego pieska, żeby Masza miała kompana :) Gdzie można zobaczyć aktualne pieski do adopcji? I jak mogę pomóc? Przepraszam za moje przeoczenie. .. Quote
Poker Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Witaj w Polsce i we Wrocławiu. Przeglądaj wątki na dogomanii. Może trafisz na "swojego" psa. Możesz też zaglądać na strony różnych schronisk i fundacji,. Quote
Anula Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 2 godziny temu, AgaS. napisał: Jejku, widzę, że przegapiłam post. Dalej obstaje przy tym , że jestem chętna do pomocy. Dodatkowo powiem, że chcę zaadoptować drugiego pieska, żeby Masza miała kompana :) Gdzie można zobaczyć aktualne pieski do adopcji? I jak mogę pomóc? Przepraszam za moje przeoczenie. .. My mamy pod opieką w Hoteliku u Hani w zasadzie jeszcze Dunię i Tofika bo Rafik w środę wybiera się do domku do Poznania.http://www.dogomania.com/forum/topic/340739-duniatofikrafik-oczekują-pomocyod-060118-u-szafirki/#comment-17199676 W Hoteliku są jeszcze inne psiaki.Trzeba skontaktować się z Hanią. Może byś mogła być BDT(bezpłatnym domem tymczasowym np.z opcją karmy i weta).Na cito potrzebuje Lisek domowych warunków po operacji łapki. Na ostatniej stronie tego wątku (ewu szuka dla niego pomocy) http://www.dogomania.com/forum/topic/142458-maleństwa-ze-schronu-błagają-o-ratunek/?page=394#comment-17216811 Quote
Recommended Posts