Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Gabi79 napisał:

...

Przelałam na konto Daszeńki 109,15 z bazarku

Elik, potwierdź proszę odbiór przesyłeczki i daj znać, jak pieniążki dotrą

Gabi oczywiście potwierdzę, jak tylko wpłynął na konto, a czy link do bazarku mogłabym prosić. Gdzieś mi się zagubił :(

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

Gabi oczywiście potwierdzę, jak tylko wpłynął na konto, a czy link do bazarku mogłabym prosić. Gdzieś mi się zagubił :(

Elu, już jest, przed chwilą edytowałam post i wkleiłam link, pewnie w momencie, gdy Ty pisałaś.

Jeszcze będzie 110,- z drugiego bazarku, ale czekam na potwierdzenia odbioru przesyłek

Posted
4 minuty temu, Gabi79 napisał:

Elu, już jest, przed chwilą edytowałam post i wkleiłam link, pewnie w momencie, gdy Ty pisałaś.

Jeszcze będzie 110,- z drugiego bazarku, ale czekam na potwierdzenia odbioru przesyłek

Tak jest Szefowo - jak sie da, to sie zrobi  u%2525C5%25259Bmiech%252520z%252520z%252

gupawka na wieczór mnie łapie :)

• Upvote 1
Posted

Tak jest napisane na fb:

Dnia 27.01.16r. w okolicach Winnicy został znaleziony szczeniak. Jest to piesek, ma ok 2-3 miesięcy. Na początku był strasznie wystraszony, chował się we wszystkie kąty ale jak człowiek poświęci mu troszkę czasu, wtedy staje się ufny. W tej chwili maluszek przebywa w kotłowni, ale Niestety nie może u mnie zostać na dłużej, mój pies nie toleruje innych psów.. jeżeli do końca tygodnia nie znajdzie się właściciel bądź psiaczek nie znajdzie nowego domku niestety będę zmuszona oddać go do schroniska :( bardzo proszę o pomoc!

Posted
49 minut temu, szafirka napisał:

Tak jest napisane na fb:

Dnia 27.01.16r. w okolicach Winnicy został znaleziony szczeniak. Jest to piesek, ma ok 2-3 miesięcy. Na początku był strasznie wystraszony, chował się we wszystkie kąty ale jak człowiek poświęci mu troszkę czasu, wtedy staje się ufny. W tej chwili maluszek przebywa w kotłowni, ale Niestety nie może u mnie zostać na dłużej, mój pies nie toleruje innych psów.. jeżeli do końca tygodnia nie znajdzie się właściciel bądź psiaczek nie znajdzie nowego domku niestety będę zmuszona oddać go do schroniska :( bardzo proszę o pomoc!

O nie tylko nie do schroniska!!!

Haniu, czy to Daleko od Ciebie?

Edycja, już sprawdziłam, niestety daleko

Posted

Podróż w luku bagażowym może się niestety zakończyć tragicznie bo już wiele takich przypadków było a środki uspokajające nawet silne mogą zadziałać pobudzająco jak w przypadku mojej suni. 

trzymam kciuki za domek do którego Daszeńka dojedzie bezpiecznie. 

stała lutowa w drodze 

Posted

3 godziny temu, szafirka napisał:

Tak jest napisane na fb:

Szkoda, że nie wkleiłaś linku do wydarzenia. Mogłabyś to zrobić ?

2 godziny temu, Gabi79 napisał:

Przedłużyłam Daszeńce wyróżnienie na miesiąc. Koszt 5,99 

Elu proszę ujmij w rozliczeniu, bo ja niestety jestem na minusie.

Proszę bardzo. Jeszcze dzisiaj zrobię przelew, ale bank wykona dopiero w poniedziałek.

49 minut temu, dorcia2 napisał:

Podróż w luku bagażowym może się niestety zakończyć tragicznie bo już wiele takich przypadków było a środki uspokajające nawet silne mogą zadziałać pobudzająco jak w przypadku mojej suni. 

stała lutowa w drodze

Słyszałam, że środki uspakajające na niektóre zwierzęta działają zupełnie odwrotnie.

Dziękujemy :) Poinformuję kiedy kasa zamelduje się na koncie :)

Posted
Godzinę temu, dorcia2 napisał:

stała lutowa w drodze 

Witaj dorciu!!!

Dziękujemy serdecznie za Twoją wypowiedź i za deklarację.

Zrobiłam kolejne wyróżnione olx tym razem na Warszawę.

To daleko od szafirki, ale często odległość nie jest problemem.

Dzisiaj do domu w W-wie pojechał przecudny Irysek, który przebywał właśnie u szafirki.

Posted

Dzisiaj do domu w W-wie pojechał przecudny Irysek, który przebywał właśnie u szafirki.

życzę Iryskowi dużo szczęścia 

Gabrysiu, przeczytałaś pw ode mnie ? 

Posted
18 minut temu, dorcia2 napisał:

życzę Iryskowi dużo szczęścia 

Gabrysiu, przeczytałaś pw ode mnie ? 

Nie, nie przeczytałam, nie widziałam, że mam od Ciebie. Zaraz sprawdzę.

Posted
30 minut temu, Gabi79 napisał:

...

Zrobiłam kolejne wyróżnione olx tym razem na Warszawę.

To daleko od szafirki, ale często odległość nie jest problemem.

...

Warszawa to i tak bliżej niż Oslo  :)

Ważniejsze jest jak daleko DS jest zlokalizowany od Ciebie Gabrysiu, bo to Ty jesteś zainteresowana ewentualną wizytą PA :)

Posted
11 minut temu, elik napisał:

Warszawa to i tak bliżej niż Oslo  :)

Ważniejsze jest jak daleko DS jest zlokalizowany od Ciebie Gabrysiu, bo to Ty jesteś zainteresowana ewentualną wizytą PA :)

Nie ma szans, bym zrobiła przed adopcyjną w Warszawie, ale w stolicy jest wiele cioteczek z Dogo, którym można zaufać.

Posted
12 minut temu, Gabi79 napisał:

Nie ma szans, bym zrobiła przed adopcyjną w Warszawie, ale w stolicy jest wiele cioteczek z Dogo, którym można zaufać.

Gabrysiu nie chodzi mi o przed adopcyjną, ale o po-adopcyjną :) Tą można zrobić w każdym wolnym czasie :)

Posted
6 minut temu, elik napisał:

Gabrysiu nie chodzi mi o przed adopcyjną, ale o po-adopcyjną :) Tą można zrobić w każdym wolnym czasie :)

O tak, to prawda

• Upvote 1
Posted

Na Warszawę

Od: dzisiaj 
Do: 29 lut

340352983_1_94x72_dasza-sama-slodycz-na-

Dasza - sama słodycz, na krótkich łapkac...

Odśwież za darmodostępne za 14 dni
   podgląd   edycja   zakończ

Za darmo

Wyróżnione do 29 lut

Statystyki:
  Wyświetleń: 34
 Tel: 0
 GG: 0
 Obserwuje: 0

http://olx.pl/oferta/dasza-sama-slodycz-na-krotkich-lapkach-szuka-domu-CID103-IDdJEOf.html

Na Wrocław

Od: dzisiaj 
Do: 29 lut

337590851_1_94x72_roczna-niesmiala-slicz

Roczna, nieśmiała, śliczna Daszeńka czek...

Odśwież za darmodostępne za 14 dni
   podgląd   edycja   zakończ

Za darmo

Wyróżnione do 1 mar

http://olx.pl/oferta/roczna-niesmiala-sliczna-daszenka-czeka-na-kogos-kto-ja-pokocha-CID103-IDdCGyJ.html

Posted
22 minut temu, Gusiaczek napisał:

Gabi, mam nadzieję, że po wizycie poadopcyjnej znajdziesz czas na kawę ze mną ? ;)

Jeśli tylko będę w Warszawie to bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia.

Puki co nie wiadomo gdzie Daszka znajdzie swoje miejsce na ziemi.

Na razie nikt nie dzwoni, czekamy cierpliwie na TEN telefon

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, szafirka napisał:

Byłam, słodki dzieciak :) Udostępniłam. Więcej niestety nic nie mogę :(

1 godzinę temu, szafirka napisał:

20160131_200745a.jpg

20160131_193837a.jpg

Mam dane konta  za hotel więc zaraz zrobię przelew na 193,00 zł. Niestety nie jestem w stanie niczego przeczytać z faktury za szczepienie jak się domyślam. Może skan dodany jako załącznik będzie bardziej czytelny, albo napisz na wątku to co jest potrzebne do zrobienia przelewu, czyli nazwę weta, nr konta i za co. Widzę tam kilka pozycji, czy wszystkie dotyczą Daszeńki ?

59 minut temu, Bogusik napisał:

Serdecznie zapraszam do udziału w bazarku dla Kracka i Kejli.

http://www.dogomania.com/forum/topic/334548-mix-domowych-różności-do-050216/

Byłam, zakupiłam :)