elik Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 3 minuty temu, Gabi79 napisał: ... Przelałam na konto Daszeńki 109,15 z bazarku Elik, potwierdź proszę odbiór przesyłeczki i daj znać, jak pieniążki dotrą Gabi oczywiście potwierdzę, jak tylko wpłynął na konto, a czy link do bazarku mogłabym prosić. Gdzieś mi się zagubił :( Quote
Gabi79 Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 4 minuty temu, elik napisał: Gabi oczywiście potwierdzę, jak tylko wpłynął na konto, a czy link do bazarku mogłabym prosić. Gdzieś mi się zagubił :( Elu, już jest, przed chwilą edytowałam post i wkleiłam link, pewnie w momencie, gdy Ty pisałaś. Jeszcze będzie 110,- z drugiego bazarku, ale czekam na potwierdzenia odbioru przesyłek Quote
elik Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 4 minuty temu, Gabi79 napisał: Elu, już jest, przed chwilą edytowałam post i wkleiłam link, pewnie w momencie, gdy Ty pisałaś. Jeszcze będzie 110,- z drugiego bazarku, ale czekam na potwierdzenia odbioru przesyłek Tak jest Szefowo - jak sie da, to sie zrobi gupawka na wieczór mnie łapie :) 1 Quote
szafirka Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Tak jest napisane na fb: Dnia 27.01.16r. w okolicach Winnicy został znaleziony szczeniak. Jest to piesek, ma ok 2-3 miesięcy. Na początku był strasznie wystraszony, chował się we wszystkie kąty ale jak człowiek poświęci mu troszkę czasu, wtedy staje się ufny. W tej chwili maluszek przebywa w kotłowni, ale Niestety nie może u mnie zostać na dłużej, mój pies nie toleruje innych psów.. jeżeli do końca tygodnia nie znajdzie się właściciel bądź psiaczek nie znajdzie nowego domku niestety będę zmuszona oddać go do schroniska :( bardzo proszę o pomoc! Quote
b-b Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Biedny maluch. Mam nadzieję że ktoś go pokocha zanim trafi do schroniska :( Quote
Gabi79 Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 49 minut temu, szafirka napisał: Tak jest napisane na fb: Dnia 27.01.16r. w okolicach Winnicy został znaleziony szczeniak. Jest to piesek, ma ok 2-3 miesięcy. Na początku był strasznie wystraszony, chował się we wszystkie kąty ale jak człowiek poświęci mu troszkę czasu, wtedy staje się ufny. W tej chwili maluszek przebywa w kotłowni, ale Niestety nie może u mnie zostać na dłużej, mój pies nie toleruje innych psów.. jeżeli do końca tygodnia nie znajdzie się właściciel bądź psiaczek nie znajdzie nowego domku niestety będę zmuszona oddać go do schroniska :( bardzo proszę o pomoc! O nie tylko nie do schroniska!!! Haniu, czy to Daleko od Ciebie? Edycja, już sprawdziłam, niestety daleko Quote
Gabi79 Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Przedłużyłam Daszeńce wyróżnienie na miesiąc. Koszt 5,99 Elu proszę ujmij w rozliczeniu, bo ja niestety jestem na minusie. Quote
dorcia2 Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Podróż w luku bagażowym może się niestety zakończyć tragicznie bo już wiele takich przypadków było a środki uspokajające nawet silne mogą zadziałać pobudzająco jak w przypadku mojej suni. trzymam kciuki za domek do którego Daszeńka dojedzie bezpiecznie. stała lutowa w drodze Quote
elik Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 3 godziny temu, szafirka napisał: Tak jest napisane na fb: Dnia 27.01.16r. w okolicach Winnicy został znaleziony szczeniak. Jest to piesek, ma ok 2-3 miesięcy. Na początku był strasznie wystraszony, chował się we wszystkie kąty ale jak człowiek poświęci mu troszkę czasu, wtedy staje się ufny. W tej chwili maluszek przebywa w kotłowni, ale Niestety nie może u mnie zostać na dłużej, mój pies nie toleruje innych psów.. jeżeli do końca tygodnia nie znajdzie się właściciel bądź psiaczek nie znajdzie nowego domku niestety będę zmuszona oddać go do schroniska :( bardzo proszę o pomoc! Szkoda, że nie wkleiłaś linku do wydarzenia. Mogłabyś to zrobić ? 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Przedłużyłam Daszeńce wyróżnienie na miesiąc. Koszt 5,99 Elu proszę ujmij w rozliczeniu, bo ja niestety jestem na minusie. Proszę bardzo. Jeszcze dzisiaj zrobię przelew, ale bank wykona dopiero w poniedziałek. 49 minut temu, dorcia2 napisał: Podróż w luku bagażowym może się niestety zakończyć tragicznie bo już wiele takich przypadków było a środki uspokajające nawet silne mogą zadziałać pobudzająco jak w przypadku mojej suni. trzymam kciuki za domek do którego Daszeńka dojedzie bezpiecznie. stała lutowa w drodze Słyszałam, że środki uspakajające na niektóre zwierzęta działają zupełnie odwrotnie. Dziękujemy :) Poinformuję kiedy kasa zamelduje się na koncie :) Quote
Gabi79 Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Godzinę temu, dorcia2 napisał: Podróż w luku bagażowym może się niestety zakończyć tragicznie bo już wiele takich przypadków było a środki uspokajające nawet silne mogą zadziałać pobudzająco jak w przypadku mojej suni. trzymam kciuki za domek do którego Daszeńka dojedzie bezpiecznie. stała lutowa w drodze Witaj dorciu!!! Dziękujemy serdecznie za Twoją wypowiedź i za deklarację. Zrobiłam kolejne wyróżnione olx tym razem na Warszawę. To daleko od szafirki, ale często odległość nie jest problemem. Dzisiaj do domu w W-wie pojechał przecudny Irysek, który przebywał właśnie u szafirki. Quote
dorcia2 Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Cytuj Dzisiaj do domu w W-wie pojechał przecudny Irysek, który przebywał właśnie u szafirki. życzę Iryskowi dużo szczęścia Gabrysiu, przeczytałaś pw ode mnie ? Quote
Gabi79 Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 18 minut temu, dorcia2 napisał: życzę Iryskowi dużo szczęścia Gabrysiu, przeczytałaś pw ode mnie ? Nie, nie przeczytałam, nie widziałam, że mam od Ciebie. Zaraz sprawdzę. Quote
Nadziejka Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Odwiedzam z kciukolami wielkuskimi i pozdrowieniami Daszence niechaj sie dzieje wszystko najlepsze dla lalunki 1 Quote
elik Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 30 minut temu, Gabi79 napisał: ... Zrobiłam kolejne wyróżnione olx tym razem na Warszawę. To daleko od szafirki, ale często odległość nie jest problemem. ... Warszawa to i tak bliżej niż Oslo :) Ważniejsze jest jak daleko DS jest zlokalizowany od Ciebie Gabrysiu, bo to Ty jesteś zainteresowana ewentualną wizytą PA :) Quote
Gabi79 Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 11 minut temu, elik napisał: Warszawa to i tak bliżej niż Oslo :) Ważniejsze jest jak daleko DS jest zlokalizowany od Ciebie Gabrysiu, bo to Ty jesteś zainteresowana ewentualną wizytą PA :) Nie ma szans, bym zrobiła przed adopcyjną w Warszawie, ale w stolicy jest wiele cioteczek z Dogo, którym można zaufać. Quote
elik Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 12 minut temu, Gabi79 napisał: Nie ma szans, bym zrobiła przed adopcyjną w Warszawie, ale w stolicy jest wiele cioteczek z Dogo, którym można zaufać. Gabrysiu nie chodzi mi o przed adopcyjną, ale o po-adopcyjną :) Tą można zrobić w każdym wolnym czasie :) Quote
Gabi79 Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 6 minut temu, elik napisał: Gabrysiu nie chodzi mi o przed adopcyjną, ale o po-adopcyjną :) Tą można zrobić w każdym wolnym czasie :) O tak, to prawda 1 Quote
Gabi79 Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Na Warszawę Od: dzisiaj Do: 29 lut Dasza - sama słodycz, na krótkich łapkac... Odśwież za darmodostępne za 14 dni podgląd edycja zakończ Za darmo Wyróżnione do 29 lut Statystyki: Wyświetleń: 34 Tel: 0 GG: 0 Skype: 0 Obserwuje: 0 http://olx.pl/oferta/dasza-sama-slodycz-na-krotkich-lapkach-szuka-domu-CID103-IDdJEOf.html Na Wrocław Od: dzisiaj Do: 29 lut Roczna, nieśmiała, śliczna Daszeńka czek... Odśwież za darmodostępne za 14 dni podgląd edycja zakończ Za darmo Wyróżnione do 1 mar http://olx.pl/oferta/roczna-niesmiala-sliczna-daszenka-czeka-na-kogos-kto-ja-pokocha-CID103-IDdCGyJ.html Quote
Gusiaczek Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Gabi, mam nadzieję, że po wizycie poadopcyjnej znajdziesz czas na kawę ze mną ? ;) Quote
Gabi79 Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 22 minut temu, Gusiaczek napisał: Gabi, mam nadzieję, że po wizycie poadopcyjnej znajdziesz czas na kawę ze mną ? ;) Jeśli tylko będę w Warszawie to bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia. Puki co nie wiadomo gdzie Daszka znajdzie swoje miejsce na ziemi. Na razie nikt nie dzwoni, czekamy cierpliwie na TEN telefon 1 Quote
szafirka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 https://www.facebook.com/events/447585195441184/ Quote
Bogusik Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Serdecznie zapraszam do udziału w bazarku dla Kracka i Kejli. http://www.dogomania.com/forum/topic/334548-mix-domowych-różności-do-050216/ 1 Quote
elik Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 2 godziny temu, szafirka napisał: https://www.facebook.com/events/447585195441184/ Byłam, słodki dzieciak :) Udostępniłam. Więcej niestety nic nie mogę :( 1 godzinę temu, szafirka napisał: Mam dane konta za hotel więc zaraz zrobię przelew na 193,00 zł. Niestety nie jestem w stanie niczego przeczytać z faktury za szczepienie jak się domyślam. Może skan dodany jako załącznik będzie bardziej czytelny, albo napisz na wątku to co jest potrzebne do zrobienia przelewu, czyli nazwę weta, nr konta i za co. Widzę tam kilka pozycji, czy wszystkie dotyczą Daszeńki ? 59 minut temu, Bogusik napisał: Serdecznie zapraszam do udziału w bazarku dla Kracka i Kejli. http://www.dogomania.com/forum/topic/334548-mix-domowych-różności-do-050216/ Byłam, zakupiłam :) Quote
Havanka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Serdecznie zapraszam do udziału w bazarku dla Kracka i Kejli. http://www.dogomania.com/forum/topic/334548-mix-domowych-różności-do-050216/ Ja również zapraszam na bazarek : Quote
Recommended Posts