Gabi79 Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 13 minut temu, Tola napisał: Zdjęcie cudne :) Ale nam dzisiaj Gabi robi niespodzianki - najpierw Kajtek na rybach, teraz Daszka w roli opiekunki Wspaniałe domy mają zamojskie psiaki, wspaniałe !!! Też jestem zachwycona!!! Quote
Gabi79 Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 Dawno nie kontaktowałam się z Moniką. Wczoraj wysłałam sms z linkiem do zbiórki na leczenie Leosia i otrzymałam cudną niespodziankę. Zdjęcie Daszeńki z dwójką prześlicznych dzieciaczków. Tak więc rodzina Daszki się powiększyła, a sunia cudownie się sprawdza w roli niani Quote
Tyśka) Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Cudownie :) I nawet pies nie okazał się przeszkodą na powiększenie rodziny ;) Quote
Gabi79 Posted December 7, 2019 Author Posted December 7, 2019 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Cudownie :) I nawet pies nie okazał się przeszkodą na powiększenie rodziny ;) To prawda, a niektórzy tak tu lamentowali, że ludzie młodzi, że wynajmują mieszkanie itp. Teraz Daszeńka mieszka z rodziną we własnym mieszkaniu, swoim, w sensie nie w wynajmowanym i już z czwórką swoich Ludzi 1 Quote
elik Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 2 godziny temu, Gabi79 napisał: a niektórzy tak tu lamentowali, że ludzie młodzi, że wynajmują mieszkanie itp. Nie wiem czy wiesz, że ten malkontent od roku ma bana i to chyba na zawsze. A przysłali jakieś zdjęcia :) Quote
Gabi79 Posted December 7, 2019 Author Posted December 7, 2019 29 minut temu, elik napisał: Nie wiem czy wiesz, że ten malkontent od roku ma bana i to chyba na zawsze. A przysłali jakieś zdjęcia :) Mam zdjęcie Daszki z dzieciakami, ale Monika nie wstawia zdjęć dzieciaków do neta i prosiła, abym też nie wstawiała Quote
elik Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 1 minutę temu, Gabi79 napisał: Mam zdjęcie Daszki z dzieciakami, ale Monika nie wstawia zdjęć dzieciaków do neta i prosiła, abym też nie wstawiała Jeśli mi podeślesz, to wstawię samą sunię bez dzidziusia. Quote
Gabi79 Posted December 7, 2019 Author Posted December 7, 2019 1 minutę temu, elik napisał: Jeśli mi podeślesz, to wstawię samą sunię bez dzidziusia. Dziękuję Eluniu, wysłałam na WhatsAppa Quote
Gabi79 Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 Dnia 7.12.2019 o 17:58, elik napisał: Słodka sunieczka :) Dziękuję Eluniu Quote
Gabi79 Posted October 22, 2020 Author Posted October 22, 2020 Dziękuję Izuniu za wstawienie zdjęć. Daszka, jak widać mega szczęśliwa. Wizyta u weta i "abażur" to efekt i usunięcia ropnia z łapki, ale już wszystko ok. Quote
kiyoshi Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 11 godzin temu, Gabi79 napisał: Dziękuję Izuniu za wstawienie zdjęć. Daszka, jak widać mega szczęśliwa. Wizyta u weta i "abażur" to efekt i usunięcia ropnia z łapki, ale już wszystko ok. tak się własnie zastanawiałam co jej się stało, że musiała mieć "abażur" ;) dobrze, że już zdrowa :) Quote
Gabi79 Posted October 24, 2020 Author Posted October 24, 2020 20 godzin temu, elik napisał: Widać, że jej dobrze w domku :) To prawda Eluś, bardzo się cieszę, że to właśnie Ty byłaś na wizycie przedadopcyjnej. Quote
elik Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 3 godziny temu, Gabi79 napisał: To prawda Eluś, bardzo się cieszę, że to właśnie Ty byłaś na wizycie przedadopcyjnej. Pamiętam :) Pamiętam też, jak wyżywał się ten nieudacznik, który zniknął z dogo z banem na zawsze. Quote
Recommended Posts