Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wcale nie jest tak źle ze strachem w oczach. Przydałyby się zdjęcia na trawce.

Do tekstu zajrzę w dzień.

Jak z jej siusianiem w domu?

Posted
6 godzin temu, NikaEla napisał:

Na rękach ona taka duża ;)

chyba mamy inne pojęcia na temat "dużego" psa ;)

właśnie po to zrobiłam na rękach, żeby było widać jak mała ;)

fotki na trawce:

DSC09524.JPG.33cc8c5502823406dd7e0153883DSC09535.JPG.adf1eb135bc144ca628ded6854b

Posted

U Tusi bez zmian, swoje strachy ma i pewnie będzie mieć długo jeszcze albo i do końca życia, podobnie jak Giga. Taką ją trzeba ogłaszać, ale ponieważ dawno tego nie robiłam, to podchodzę do sprawy jak do jeża ;) jakiś bazarek ogłoszeniowy by się przydał

Posted

Obawiam się ,że masz rację!  przynajmniej do takich wniosków doszłam ,przy mojej Jasi! niestety :(

... przeleciałam wszystkie bazarki ale chyba ogłoszeniowego na razie nie ma?... jak tylko się pojawi to dam znać :)

Posted

Tusia i tak jest w dużo lepszym stanie psychicznym niż Giga.

Chętnie bym skorzystała z propozycji oddania Gigi na weekend jak się jej brzusio wygoi. Może zrobi niespodziankę i włączy wersję eksportową.

Posted
9 godzin temu, Poker napisał:

Tusia i tak jest w dużo lepszym stanie psychicznym niż Giga.

Chętnie bym skorzystała z propozycji oddania Gigi na weekend jak się jej brzusio wygoi. Może zrobi niespodziankę i włączy wersję eksportową.

To się umówimy - pewnie za 2 lub 3 tygodnie

Oby włączyła wersję eksportową, ale i tak sobie przygotuję rękawice  ;)

• 2 weeks later...
Posted

Magda bardzo Ciebie proszę o kontakt z Cancer, napisałam PW  ,przepraszam ,że tutaj ale ... chyba gdzieś mi zaginął Twój numer ...

Widzę ,że bazarek u Kasi już znalazłaś!... sama:-P

Posted
15 godzin temu, Poker napisał:

I co słychać u Tusi? Ma już ogłoszenia?

Tak, ogłoszenia właśnie dzisiaj zostały zrobione, klikam właśnie w te, które wymagają potwierdzenia. Nie podałam na bazarku tytułu do ogłoszenia i tytułem jest pierwsze zdanie "Tusia jest sympatyczną i łagodną suczką. Waży 8kg" więc zmieniam gdzieniegdzie na krótsze :) Ciekawe, czy ktoś zadzwoni...

• 5 weeks later...
Posted

ciiiicho ciocie, nie zapeszać! :) koniec roku szk. to roboty mam trochę więcej i nie mam kiedy pisać, ale proszę jeszcze o chwilę cierpliwości, w piątek wieczorem będą mam nadzieję same dobre wieści ;)

Posted

Jednak nie będzie dziś takiej obszernej relacji, jaką chciałam zamieścić, ale napiszę już o co chodzi, żeby ciocie mogły te kciuki puścić :)

Otóż Tusia aktualnie przebywa w.... DS! :)))) Bałam się tego wcześniej ogłaszać, żeby nie zapeszyć, ale minęły już 2 tygodnie, więc chyba można odetchnąć. Jej główną właścicielką jest 17-latka, aczkolwiek mama mocno wspiera inicjatywę ;) Tusia zamieszkała tuż pod Wrocławiem, całkiem niedaleko ode mnie, ma więc podobne warunki - ogródek, spokojna okolica. Tusia mieszka w pokoju swojej Pani i często gości w jej łóżku ;) Na spacerkach robi co trzeba.

Byłam na dziś umówiona na wizytę poadopcyjną i miałam nadzieję, na zasypanie Was tu fotkami, ale niestety przełożyłyśmy wizytę na środę, więc jeszcze troszkę cierpliwości proszę. Dostałam co prawda dwie fotki od DS, ale w sumie niewiele się różnią od tych robionych u mnie :) Może do środy spróbuję wyżebrać kolejne ;)

received_1220796761273331.jpegreceived_1220796841273323.jpeg

Posted

No ale njus. Świetnie, bardzo się cieszę.

Jeżeli mogę wtrącić swoje 3 grosze, to nie radziłabym robić tak szybko wizyty, bo mała zgłupieje. Nie będzie wiedziała co się dzieję.Ona musi porządnie się zakotwiczyć w DS ,żeby poczuła do kogo teraz przynależy.

Można się umówić podczas spaceru ,z daleka ją zobaczyć i cyknąć fotki.