NikaEla Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Ale umiesz trzymać nas w niepewności :) Dwa tygodnie i nic nie powiedziałaś... Siupem , ze jest w DS :) Quote
terierfanka Posted June 17, 2016 Author Posted June 17, 2016 2 godziny temu, Poker napisał: No ale njus. Świetnie, bardzo się cieszę. Jeżeli mogę wtrącić swoje 3 grosze, to nie radziłabym robić tak szybko wizyty, bo mała zgłupieje. Nie będzie wiedziała co się dzieję.Ona musi porządnie się zakotwiczyć w DS ,żeby poczuła do kogo teraz przynależy. Można się umówić podczas spaceru ,z daleka ją zobaczyć i cyknąć fotki. Trzy grosze zawsze cenne, zwłaszcza od kogoś bardziej doświadczonego, może faktycznie jeszcze za wcześnie na pokazywanie się Tusi? Spróbuję przycisnąć DS o więcej fotek, to może wytrzymam i przesunę wizytę trochę Quote
Korenia Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Wspaniale :) aby wszystko dobrze się układało :) Quote
Anecik Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 O 17.06.2016 o 19:22, terierfanka napisał: Trzy grosze zawsze cenne, zwłaszcza od kogoś bardziej doświadczonego, może faktycznie jeszcze za wcześnie na pokazywanie się Tusi? Spróbuję przycisnąć DS o więcej fotek, to może wytrzymam i przesunę wizytę trochę Ja pojechałam do DS mojej tymczasowiczki Czekoladki po ponad 2 miesiącach i mnie nie poznała. Jaki ból :( Niby dobrze bo znaczy że jej tam dobrze ale..... Quote
Anula Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Co słychać u Tusi? Jak w nowym domku się sprawuje? Quote
Recommended Posts