Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 11.02.2016o17:51, anecik napisał:

Wpłaciłam dziś stałą na Pankracka za luty 30 zł i 195 zł z mojego bazarku. Niech idą na nowe bidy z Zamościa.

Potwierdzam,że z bazarku pieniążki wpłynęły w kwocie 195,00zł a także stała deklaracja dla Kracka.Uzupełniłam na 1 stronie.

anecik serdecznie dziękuję za bazarek a tym samym za pomoc dla Pankacego.

• 3 weeks later...
Posted
Godzinę temu, b-b napisał:

Anulko chyba można już zmienić tytuł wątku :)

No pewnie,ja jakaś teraz jestem zakręcona.Dziękuję za powiadomienie.

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

No pewnie,ja jakaś teraz jestem zakręcona.Dziękuję za powiadomienie.

Wcale się nie dziwię.

Temat się odświeżył przez wpis i zaczęłam czytać ze strachem (bo nie było w tytule, że pojechał do DS), że maluch wrócił.

To chyba przez tą sprawę z Rambusiem ;/

• 4 weeks later...
Posted

Kracek jest szczęśliwy z nową rodziną i ona z Krackiem. Jest grzeczny, bezproblemowy, szybko nauczył się zasad panujących w domu. Raz na początku warknął na Panią, kiedy ona głaskała i wygłupiała się z córką, ale reakcja była szybka - Pani zaczęła głaskać córkę i Kracka jednocześnie i tłumaczyła mu, że jego kocha, ale córkę też i więcej sytuacja się nie powtórzyła. Bardzo się cieszy jak domownicy wracają do domu, biega wtedy po całym mieszkaniu, podskakuje i kładzie na plecach. Wiosną ma być przystrzyżony, aby nie było mu gorąco.

• Upvote 1
Posted
O 5.03.2016o15:43, b-b napisał:

Temat się odświeżył przez wpis i zaczęłam czytać ze strachem (bo nie było w tytule, że pojechał do DS), że maluch wrócił.

To chyba przez tą sprawę z Rambusiem ;/

Ja miałam podobnie.Zaczęłam czytać  duszą na ramieniu ,a tu taka cudowna wiadomość.Przywraca wiarę w to co robimy

Posted
5 godzin temu, szafirka napisał:

Kracek jest szczęśliwy z nową rodziną i ona z Krackiem. Jest grzeczny, bezproblemowy, szybko nauczył się zasad panujących w domu. Raz na początku warknął na Panią, kiedy ona głaskała i wygłupiała się z córką, ale reakcja była szybka - Pani zaczęła głaskać córkę i Kracka jednocześnie i tłumaczyła mu, że jego kocha, ale córkę też i więcej sytuacja się nie powtórzyła. Bardzo się cieszy jak domownicy wracają do domu, biega wtedy po całym mieszkaniu, podskakuje i kładzie na plecach. Wiosną ma być przystrzyżony, aby nie było mu gorąco.

Dziękujemy Haniu za wiadomości o Kracku :)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...