Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, teresaa118 napisał:

Ciocie, jestem leniwa kobietka i nie chce mi sie czytac calego watku, a potrzebuje tel. kontaktowy do psa. Pokazalam go na facebooku, ale chcialam duzymi literami podac numer tel.

Emis 664 768 580 :) Dziękuję :* 

Posted
Dnia 23.10.2018 o 20:38, Martika&Aischa napisał:

oczyska ma cudne :) 

I całą resztę także :)

17 minut temu, Martika&Aischa napisał:

ogłoszenia lecą a ja nie tracę nadziei

I tak trzymaj! Nie wolno tracić nadziei.

• Like 1
Posted

Zrobiłam dzisiaj przelew za pobyt Kapsla w hotelu w sierpniu - 310,00 zł i mamy minus. Mamy jeszcze do zapłacenia drugi rachunek za wrzesień: 300 zł i za chwilę będziemy mieli za październik 310 zł

Posted
Dnia 30.10.2018 o 08:31, yolanovi napisał:

Zrobiłam dzisiaj przelew za pobyt Kapsla w hotelu w sierpniu - 310,00 zł i mamy minus. Mamy jeszcze do zapłacenia drugi rachunek za wrzesień: 300 zł i za chwilę będziemy mieli za październik 310 zł

Proszę o nr konta Kapselka. To mój ulubieniec i chciałabym mu choć  finansowo trochu pomóc.

• Like 1
Posted

Dziewczynki kochane jutro już będę miała dostęp do laptopa. Dziękuję że jesteście:* finansowo niestety kiepsko:( a z miesiąca na miesiąc długi w hoteliku rosną ;( Strasznie mi przykro i wstyd bo nigdy zaden psiak nie był zadluzony:( miałam też więcej czasu na bazarki :(