Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted
O 21.06.2016 o 14:06, kiyoshi napisał:

Muszę się zebrać i znów zrobić trochę ogłoszeń dla Kapselka z nowymi zdjęciami:)

kiyoshi nasza kochana :* :) dziękuję :) oj najwyższa pora aby nasz "łobuz" znalazł domek.

Posted
O 30.06.2016 o 08:42, anecik napisał:

Kapselek co tam u Ciebie? Muszę przelać deklaracje.

niebawem pojawi się rozliczenie z hoteliku za miesiąc czerwiec więc i pewnie nowe zdjęcia naszego bohatera :)

Posted
3 godziny temu, Martika&Aischa napisał:

wakacje :( ile to biedaków wyląduje na ulicach i w schroniskach bo Pan i Pańcia muszą wypocząć ......ech!

To straszna, tragiczna rzeczywistość   gif%2B%2Bp%25C5%2582acz.gif

Posted

niestety...na fb codziennie pojawiają się psy przywiązane w lesie, na stacjach benzynowych, błakające się po polach:(

sama ostatnio spotkałam dwa na mojej trasie do pracy:( uciekły z jednego domu. Zatrzymałam się, ale mimo usilnych chęci psów nie miałam jak złapach- bernardynka i mix spaniela bez obroży:( Zrobiłam zdjęcia, wrzuciłam na fb i okazało się, że są jednego domu....do teraz nie udało się ich odnaleźć:( :(

Straszne to wszystko:(

nie chce załamywac, ale z moich ogłoszeń (czyli ok. 70 psów) przez wakacje nie było żadnych adopcji :( (tylko Lakusiem jest zainteresowanie). Musimy jeszcze ten lipiec przetrwać- potem ruszy;)

Posted
O 12.07.2016 o 16:25, Gemmei napisał:

Poleciała stała za lipiec ode mnie i od mamy :)

i pieniążki oczywiście już na koncie :) zameldowała się również deklaracja od kochanej Pani Krysi :) ślicznie dziękujemy :)

Posted

Wiadomość z hoteliku :

"U Kapsla wszystko ok, jestem po kolejnym szkoleniu i zaczęłam mu wprowadzać pracę węchową na wyciszenie, zobaczymy, jakie będą efekty. Telefonów brak. "

Mamy również rachuneczek za miesiąc czerwiec ( 300 zł ). Biegnę uzupełnić rozliczenie :)

Dziewczynki pod koniec sierpnia powtórzymy ogłoszenie w Dzienniku. Ale ja wciąż wierzę że nasz Kapselek zrobi nam niespodziankę i już wcześniej spakuje się do domu :)