Martika&Aischa Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 Dziewczynki dajcie znać czy może być czy coś zmieniamy ? Quote
Anecik Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 A może z racji szczekliwości wpisać że szukamy domu z ogrodem? Quote
halszka Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Trudny wybór:) bo i model i zdjęcia super:) a może być kolaż? jeśli dobrze rozumiem to zdjęcie może być tylko jedno? Quote
Martika&Aischa Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 halszko ja myślę że to musi być pojedyncze zdjęcie. Podeślemy kilka a Pani z gazety i tak pewnie zdecyduje które będzie najbardziej odpowiednie. Quote
kiyoshi Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 9 minut temu, Martika&Aischa napisał: halszko ja myślę że to musi być pojedyncze zdjęcie. Podeślemy kilka a Pani z gazety i tak pewnie zdecyduje które będzie najbardziej odpowiednie. Zdjecie pojedyncze moim zdaniem z dobrze widocznym usmiechnietym pyszczkiem W teksie nie podawaj maila ani tytulu a wiecej o charakterze pieska Np Kapsel (ok 4 lata, 15kg) wesoly energiczny lubi dzieci psy koty szuka domu tel Oczywiscie napisalam to jako przyklad:) Co sadzicie? Quote
Olena84 Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 7 godzin temu, kiyoshi napisał: Zdjecie pojedyncze moim zdaniem z dobrze widocznym usmiechnietym pyszczkiem W teksie nie podawaj maila ani tytulu a wiecej o charakterze pieska Np Kapsel (ok 4 lata, 15kg) wesoly energiczny lubi dzieci psy koty szuka domu tel Oczywiscie napisalam to jako przyklad:) Co sadzicie? Zgadzam się Quote
Martika&Aischa Posted May 20, 2016 Author Posted May 20, 2016 Wesoły i energiczny Kapselek szuka domu. Ma ok 4 lat 15 kg. Jest odpchlony, odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany oraz wykastrowany. Kontakt w sprawie adopcji :Emilia 664 768 580 Quote
Martika&Aischa Posted May 20, 2016 Author Posted May 20, 2016 18 godzin temu, kiyoshi napisał: Zdjecie pojedyncze moim zdaniem z dobrze widocznym usmiechnietym pyszczkiem W teksie nie podawaj maila ani tytulu a wiecej o charakterze pieska Np Kapsel (ok 4 lata, 15kg) wesoly energiczny lubi dzieci psy koty szuka domu tel Oczywiscie napisalam to jako przyklad:) Co sadzicie? To może tak :) Wesoły i energiczny Kapselek szuka domu. Ma ok 4 lat 15 kg. Jest odpchlony, odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany oraz wykastrowany. Kontakt w sprawie adopcji :Emilia 664 768 580 Resztę dopytają w rozmowie telefonicznej :) na dzieciaczki chyba nie był sprawdzany. Quote
Martika&Aischa Posted May 20, 2016 Author Posted May 20, 2016 18 godzin temu, anecik napisał: A może z racji szczekliwości wpisać że szukamy domu z ogrodem? obawiam się że wówczas nikt nie zadzwoni ;) Quote
Anecik Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 18 minut temu, Martika&Aischa napisał: obawiam się że wówczas nikt nie zadzwoni ;) Też racja :) Ale w bloku chyba kiepsko go widzimy :D Quote
kiyoshi Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 47 minut temu, Martika&Aischa napisał: To może tak :) Wesoły i energiczny Kapselek szuka domu. Ma ok 4 lat 15 kg. Jest odpchlony, odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany oraz wykastrowany. Kontakt w sprawie adopcji :Emilia 664 768 580 Resztę dopytają w rozmowie telefonicznej :) na dzieciaczki chyba nie był sprawdzany. Ekstra Ja bym tez nie pisala o szczekliwosci Trzymam kciuki 1 Quote
Gusiaczek Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Powodzenia Kapselku, mam nadzieję, że w końcu ktoś cię wypatrzy :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted May 20, 2016 Author Posted May 20, 2016 2 godziny temu, anecik napisał: Też racja :) Ale w bloku chyba kiepsko go widzimy :D ja tak sobie marzę że naszego Kapselka wypatrzy jakaś " starsza" przemiła Pani na emeryturze ;) która spędza dużo czasu w domu i na spacerach :) ona będzie w zimowe wieczory a nasz Kapselek będzie jej wiernie towarzyszył ;) tak mi się marzy :) może się spełni ? :) 4 Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 No to rzeknę AMEN! :) mam identyczny fotel, ale wyglądam zupełnie inaczej, dlaczego ? :( ;) 2 Quote
Martika&Aischa Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 Dziewczynki czyli co? zamawiamy Kapselkowi ogłoszenie na weekend w Dzienniku :) Quote
elik Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Kapselku kochany, zmykaj do domku :) Ciekawa jestem co spowodowało taką minę Kapselka :) Niesamowita :) 1 Quote
kiyoshi Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 17 godzin temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki czyli co? zamawiamy Kapselkowi ogłoszenie na weekend w Dzienniku :) no pewnie że tak:) trzeba próbować! moja stała już na czerwiec poleciała;) 1 Quote
kiyoshi Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 zrobiłam tez nowego moruska dla Kapselka na Katowice i Kraków. Wybaczcie mi, ale całkiem wyrzuciłam fragment o szczekliwości psa. Za to napisałam że optymalny aktywny dom a najlepiej dom z ogrodem. Wiele psów szczeka bez końca i z pewnością można będzie tą ceche jakoś opanować, ale sądze, że pisanie o tym od razu bardzo zniechęca ludzi nawet do rozważenia tej adopcji. Może lepiej jak już ktoś zadzwoni, żeby Emiś tak delikatnie wspomniała, że on lubi poszczekać? Dajmy mu szanse:) http://www.morusek.pl/ogloszenie/312155/KAPSEL-przyjacielski-mlody-sredni-piekny-piesek-szuka-kochajacego-domu/ http://www.morusek.pl/ogloszenie/312156/Uroczy-KAPSELEK-energiczny-mlody-piesek-szuka-aktywnego-domu/#.V0fpzeTak2M 3 Quote
Beatkaa Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 odwiedzam chłopaka :) i nieustannie zaciskam kciuki za domek! :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 dziewczynki wpłynęły wpłaty dla Kapselka. Jutro postaram się uzupełnić rozliczenie bo mój komputer odmawia posłuszeństwa :( non stop się resetuje ......wrrrrrr Quote
Martika&Aischa Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 mój komputer wrócił do świata żywych ;) a na koncie deklaracja stała od cioci kiyoshi oraz mdk8 :) ślicznie dziękujemy :) Quote
Martika&Aischa Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 Dziewczynki zamówiłam ogłoszenie w Dzienniku. Nasz Kapselek pojawi się w gazecie w wydaniu weekendowym na przyszły tydzień :) czekam jeszcze na wycenę ogłoszenia :) Quote
kiyoshi Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 O 3.06.2016 o 11:25, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki zamówiłam ogłoszenie w Dzienniku. Nasz Kapselek pojawi się w gazecie w wydaniu weekendowym na przyszły tydzień :) czekam jeszcze na wycenę ogłoszenia :) pewnie będzie ze 40 zł. Martiko, jak będziesz miała w rękach gazete zrobisz zdjęcie ogłoszenia dla nas? Ja już nie mieszkam na śląsku (zagłębiu;)) a ciekawa jestem jak nasz przystojniak wypadł:) TRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ!! 1 Quote
Recommended Posts