Bogusik Posted November 13, 2015 Author Posted November 13, 2015 Przepraszam,ale nie działa mi Multi cytowanie i piszę na raty... Haniu bardzo dziękujemy za wizytę dziewczynek u fryzjera :) Napisz proszę, jaki jest koszt wizyty Quote
Jo37 Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Fajnie wyglądają. One chyba są mniejsze niż 40 cm i 13 kg . Quote
Anula Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Wpłynęły pieniążki z bazarku kilometrowego od Havanki w kwocie 257,00zł+105,00zł=362,00zł Ślicznie dziękujemy Havanka za pomoc. Quote
Tola Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Sunie wreszcie czyściutkie i bez kołtunów, na pewno im lżej. Takie pięknotki na pewno nie będą długo czekać na dom, najlepiej byłoby, aby był wspólny - to dobry pomysł, aby dziewczynom próbować cszzukać też wspólnego domciu... Może się uda, trzymajmy kciuki i przesyłąjmy dobre myśli. Suczki chyba mniejsze niż dotychczasowe kudłacze z Zamościa ? Quote
Anula Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Ich wielkość i wagę musi nam podać szafirka.Ja oceniałam tylko na oko wg.mojej Sawany. Quote
Tola Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Ich wielkość i wagę musi nam podać szafirka.Ja oceniałam tylko na oko wg.mojej Sawany. Mnie na początku wydawały się większe, ale przez siatkę boku trudno ocenić. Zobaczymy, co powie szafirka :) Quote
Bogusik Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Wpłynęły pieniążki z bazarku kilometrowego od Havanki w kwocie 257,00zł+105,00zł=362,00zł Ślicznie dziękujemy Havanka za pomoc. Przyłączam się do podziękowań :) Sunie wreszcie czyściutkie i bez kołtunów, na pewno im lżej. Takie pięknotki na pewno nie będą długo czekać na dom, najlepiej byłoby, aby był wspólny - to dobry pomysł, aby dziewczynom próbować cszzukać też wspólnego domciu... Może się uda, trzymajmy kciuki i przesyłąjmy dobre myśli. Suczki chyba mniejsze niż dotychczasowe kudłacze z Zamościa ? Spróbujemy je ogłosić razem i tym samym,dać szansę na wspólny dom. Nie daje mi spokoju ich krótka sierść....Czy aby nie marzną na dworze? U nas zrobiło się bardzo zimno i do tego ogromne wietrzysko.Nie wiem czy Hania ma jakieś ubranka ? Quote
Poker Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 dadzą radę ,jeżeli nie są chude. Jak mój zaufany wet mawia,. najwyżej będą szybciej biegać na spacerku i nie zmarzną.No chyba ,że są na zewnątrz po parę godzin. U nas też od nocy wieje. Teraz ciut mniej. Quote
szafirka Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Dziewczyny nie wygladają, jakby im było zimno. W razie czego mam w pogotowiu ubranka. W kłębie mają ok. 42 cm. Czarna waży niewiele ponad 10 kg, jasna jest okrąglejsza i waży 12 kg. Jasna mniej lubi wychodzić na dwór, czarna idzie wszędzie tam, gdzie ja. Czarna otwartością przegoniła jasną. Są cudowne! 3 Quote
szafirka Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Fryzjer kosztował 120 zł (2 x 60 zł) Quote
Anecik Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Po prostu czarna potrzebowała troszkę więcej czasu. Quote
Poker Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Kanapowce. http://s28.postimg.org/ytk29k755/20151115_151604_1.jpg Co fryzura czyni z kobiety . Myślałam ,że one są niższe. Zawsze porównuję wysokość do Dolarka. Quote
Tola Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Kanapowce. http://s28.postimg.org/ytk29k755/20151115_151604_1.jpg Co fryzura czyni z kobiety . Myślałam ,że one są niższe. Zawsze porównuję wysokość do Dolarka. Z betonowego boksu na cieplutką kanapę :) Cudne zdjęcie :) W kudełkach wyglądały na niższe, teraz widać całą długość łapek ;) Quote
Bogusik Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 Dziewczyny nie wygladają, jakby im było zimno. W razie czego mam w pogotowiu ubranka. W kłębie mają ok. 42 cm. Czarna waży niewiele ponad 10 kg, jasna jest okrąglejsza i waży 12 kg. Jasna mniej lubi wychodzić na dwór, czarna idzie wszędzie tam, gdzie ja. Czarna otwartością przegoniła jasną. Są cudowne! Jak masz w razie czego ubranka,to juz jestem spokojna :) Wierzę,że są cudowne! :) Fryzjer kosztował 120 zł (2 x 60 zł) Cudeńka kanapowe :) Koszt fryzjera ureguluje Anula.Na jedną sunię będzie z bazarku kilometrowego Po prostu czarna potrzebowała troszkę więcej czasu. Potrzebowała tego czasu,a teraz? Nie odstęepuje Hani na krok :) Kanapowce. http://s28.postimg.org/ytk29k755/20151115_151604_1.jpg Co fryzura czyni z kobiety . Myślałam ,że one są niższe. Zawsze porównuję wysokość do Dolarka. Osobiście też mi się wydawały mniejsze,a przynajmniej jaśniejsza Z betonowego boksu na cieplutką kanapę :) Cudne zdjęcie :) W kudełkach wyglądały na niższe, teraz widać całą długość łapek ;) Tolu,ta zamiana z betonu na kanapę,tak bardzo cieszy! :) Najważniejsze,że udało się je wyciągnąć przed zimą Quote
Anula Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Poprosiłam o tekst do ogłoszeń.Jutro zrobię przelew za fryzjera. Quote
Gusiaczek Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Witam poniedziałkovo śliczne Dziewczynki :) Quote
b-b Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Dzisiaj kończy się imienny bazarek a mamy kilka imionek, które mają po równo głosów :) Quote
Anula Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Marysia O napisała tekst do ogłoszeń dla dziewczynek,trzeba wpisać imiona i jeszcze można coś dopisać albo zmienić.BARDZO DZIĘKUJEMY. Drugi tekst jeszcze ma ułożyć Figunia. Kudłate siostry - podwójna porcja szczęścia Zimny schroniskowy boks, stado szczekających psów i długa sfilcowana sierść - tak jeszcze do niedawna wyglądało ich życie. Ale .... i ..... miały szczęście. Grupa wolontariuszek wypatrzyła te dwie kupki nieszczęścia i postanowiła im pomóc. Dzięki Nim suczki opuściły schronisko i trafiły do domu tymczasowego. Po wizycie u fryzjera spod sfilcowanego futra wyłoniły się wyjątkowej urody psiaki. Bardzo dobrze odnalazły się w domowych warunkach i szybko zaprzyjaźniły z tymczasowymi opiekunami. Kiedy minął pierwszy strach spowodowany nową sytuacją okazały się być bardzo przyjaznymi, miłymi i spragnionymi kontaktu z człowiekiem psinkami. Suczki są prawdopodobnie siostrami i są ze sobą bardzo związanie. Rozdzielone są bardzo zagubione i nie mogą się odnaleźć. Szczególnie ciemna ..... jest bardzo nieszczęśliwa, kiedy siostry nie ma w pobliżu. One tyle razem przeszył, że szkoda byłoby je rozdzielać. Dlatego szukamy rodziny, która pokocha obie siostry jednakowo mocno i zdecyduje się na podwójną adopcję. Na dwa merdające ogonki, dwa uśmiechnięte, kosmate pyszczki i dwa kochające psie serduszka. Jednym słowem jedna adopcja a podwójna porcja szczęścia . Ciemna ...... i jasna ....... mają ok. 2 lat, są psinkami średniej wielkości, ważą ok. 12kg każda. Są zdrowe, wysterylizowane i zaszczepione. Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przedadopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Bogusik,jak będzie tekst zmodyfikowany,bardzo proszę wstaw na pierwszą stronę,łatwiej będzie pobierać. Quote
b-b Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Zakończył się bazarek imienny dla suń U jasnej wygrało imię - Sonia Niestety u ciemnej 3 imiona mają równą ilość głosów -\|Kikas, Malaga i Kofi Quote
Gabi79 Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Zakończył się bazarek imienny dla suń U jasnej wygrało imię - Sonia Niestety u ciemnej 3 imiona mają równą ilość głosów -\|Kikas, Malaga i Kofi Sonia, bardzo ładnie. Co w sytuacji podwójnego remisu? Quote
Poker Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Sonia, bardzo ładnie. Co w sytuacji podwójnego remisu? Potrójnego. Pretekst ,żeby przedłużyć bazarek. Quote
Bogusik Posted November 16, 2015 Author Posted November 16, 2015 Potrójnego. Pretekst ,żeby przedłużyć bazarek. Niom,jeżeli nie dniowo,to może chociaż godzinowo... :) Quote
Bogusik Posted November 16, 2015 Author Posted November 16, 2015 Pięknie dziękuję Marysi O za tekst do ogłoszeń :) Anulko,oczywiście wstawię,na pierwszą,po ewentualnych poprawkach :) Quote
Anula Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Niespodzianka,dziś nadeszła wpłata w kwocie 50,00zł dla kudłatek od Pani (z zaproszenia Toli).Ślicznie dziękujemy. W skarpetce dziewczynek jest 107,00zł. na dzień dzisiejszy. Quote
Bogusik Posted November 16, 2015 Author Posted November 16, 2015 Niespodzianka,dziś nadeszła wpłata w kwocie 50,00zł dla kudłatek od Pani (z zaproszenia Toli).Ślicznie dziękujemy. W skarpetce dziewczynek jest 107,00zł. na dzień dzisiejszy. Wow!Pięknie dziękujemy za pomoc dla dziewczynek :) Quote
Recommended Posts