Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj zadzwonił bardzo sympatyczny pan z Wrocławia - jemu i rodzinie bardzo spodobała się Kejla, jednak przed adopcja chciałby zapoznać córkę z sunią.

Przeraził się odległości, ale zobaczymy...

Najważniejsze, ze są zapytania o sunię, może przed świętami Kejlusia pojedzie do siebie, bardzo bym tego chciała.

Pan widział też ogłoszenia Miki i Kiki, suczki bardzo mu się podobają.

• Upvote 1
Posted

Kolejny tel. w sprawie Kejli z Wrocławia :)

Domek w bloku, matka i córka zakochały się w Kejli;  w domu jest już mała suczka.

Trochę obawiam się tych informacji o szczekaniu, ale może  będzie dobrze...

Rozmawiałam przed chwilką z Murką -   jak sunia jest z ludzmi, to  jest ok.

Gdy będzie miała do dyspozycji całe mieszkanie to może nie będzie nawoływać?

Mam  już dane do wizyty, może piszę do Poker...

• Upvote 1
Posted

Rozmawiałam też parę min. temu z panią zainteresowaną adopcja Kejli - sunie zostawałyby same tylko na krotki czas (wyjście do sklepu itp sprawy), więc Kejla nie miałaby kiedy tęsknic za człowiekiem no i szczekać ;)

Posted

Podjadę  w sprawie Kejli. Czego się nie robi dla psów.

Widzę ,ze Wrocław wchłania dużo psów. Brak zajęcia mi nie grozi.

W razie gdyby, to jak mam rozmawiać w sprawie transportu ?

• Upvote 2
Posted

Podjadę  w sprawie Kejli. Czego się nie robi dla psów.

Widzę ,ze Wrocław wchłania dużo psów. Brak zajęcia mi nie grozi.

W razie gdyby, to jak mam rozmawiać w sprawie transportu ?

Dziękuję!

Z transportem  jakoś będziemy musieli się uporać; szukanie kogoś, kto będzie jechał na Wrocław?  bazarek km?

Na pewno mile widziany będzie jakiś wkład nowej rodziny.

Dzisiaj w rozmowie wspomniałam o sporej odległości, pani powiedziała, ze damy radę.

Poker - to ja wysyłam dane na pv :)

I od tej chwili kciukujemy!

• Upvote 1
Posted

Havanka już zmieniała tytuł w ogłoszeniach, zobaczymy co się zadzieje ;)

No, to się trochę "zadziało"! Teraz potrzebne wsparcie w postaci kciuków! Ja już zaciskam !
Posted

Tyle się dzieje a ja pakuje te paczki bazarkowe, pakuje i pakuje i nic nie wiem :)
Bardzo się cieszę że coś się ruszyło. Ciekawe czy szpicopodobieństwo zadziałało czy co :)

Wrocław... może tam ogłoszę Franka. Bo tyle miesięcy i prawie żadnego telefonu???

Posted

Jestem umówiona na jutro na 19.

Pani jest wielką gadułą.Odniosłam bardzo pozytywne wrażenie.

W domu jest malutka  chyba 2,5 .letnia sunia i króliki. Jak Kejla reaguje na małe stworzenia?

• Upvote 3
Posted

U nas miała kontakt z innymi psami oraz kotami (w tym z niewidomym kociakiem, który się nawet na zdjęcia z nią załapał) - nie ma żadnych problemów. Kotami się w ogóle nie interesuje. 

Posted

Jestem umówiona na jutro na 19.

Pani jest wielką gadułą.Odniosłam bardzo pozytywne wrażenie.

W domu jest malutka  chyba 2,5 .letnia sunia i króliki. Jak Kejla reaguje na małe stworzenia?

Moje wrażenia są podobne :)

Kejlusia nigdy nie była tak blisko własnego domku ;)

To może się uda że Kejla Mikołaja spędzi w nowym domku :)

Trzymajmy, zaciskajmy kciuki :)

Posted

Panią trochę przeraża odległość i z nią związany transport.

może na wszelki wypadek już zacząć go organizować? A może BlaBlacar? Dałaby radę pojechać w kontenerku ?

Posted

Panią trochę przeraża odległość i z nią związany transport.

może na wszelki wypadek już zacząć go organizować? A może BlaBlacar? Dałaby radę pojechać w kontenerku ?

Jak dom dobry - damy radę :)

W takim razie juz zaczynam  szukac.

• Upvote 1
Posted

Już po.

Pani i 14.letnia córka faktycznie kochają zwierzaki. Ich 2.letnia sunia , mała , bardzo ładna i pieszczocha do nich. w stosunku do obcych nieufna ,ale nie pokazuje zębów tylko warczy.

W domu królisia i 2 chyba szczurki.

Nie potrafię jednoznacznie się wypowiedzieć, bo nie wszystko wypada mi pisać na wątku. Czekam na kontakt z Tolą.

Odległość też nie jest korzystna z pewnych względów  chociaż pani się deklarowała ,że poszuka transportu.

• Upvote 1
Posted

Już po.
Pani i 14.letnia córka faktycznie kochają zwierzaki. Ich 2.letnia sunia , mała , bardzo ładna i pieszczocha do nich. w stosunku do obcych nieufna ,ale nie pokazuje zębów tylko warczy.
W domu królisia i 2 chyba szczurki.
Nie potrafię jednoznacznie się wypowiedzieć, bo nie wszystko wypada mi pisać na wątku. Czekam na kontakt z Tolą.
Odległość też nie jest korzystna z pewnych względów  chociaż pani się deklarowała ,że poszuka transportu.

O ... czyżby coś nie halo???