Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[b][size=6][color=red]Tofficzku [/color][/size][/b] :new-bday: [color=blue]duzio pysznego jedzonka, długaśnych spacerków i by Pańcia cię mocio kochała buziaczki :buzi: od Klaudii oraz łapeczka od Jerrusia [/color]:P

Posted

Ojejku dawno mnie nie było :oops:
Ale ja także chcę złożyc najserdeczniejsze życzonka dla Tofficzka, Fleur i Feniksa z okazji 1 urodzinek. My będziemy świętować 28 maja. Dużo mamy tych pierwszoroczniaków!! :D

Posted

Ja rónież składam nieco spóźnione (ale jednak są) :wink: 8) życzonka urodszinowe dla Tofficzka!!!

[b]Wszystkiego naj, naj, naj lepszego! :D [/b]

A ja pochwalę się swoim małym jubileuszem... :roll:

[color=red][b]Wczoraj mineły 3 lata odkąd nie jem zwierzątek, czyli już od 3 lata jestem wege-Malwi :wink: :evilbat: [/b][/color]

pozdrawiam :angel:

Posted

Gratuluje Malwinko :multi: :multi: :multi: :multi:
A ja chiałam się pochwalić że jutro (4 maja) moja sunia Palermo kończy roczek a dziś ja mam imieniny szkoda że nie byłam w Bydgoszczy bo rok temu właśnie 3 maja CAYENNE wygrała baby wystawy :)

Posted

Oj yoreczko no więc:
[b]Najpierw spóźnione życzonka imieninowe:[/b]

[b][color=green]Imieniny - dzień radosny,
Pełen kwiatów, zapach wiosny,
Wszyscy złożyć chcą życzenia
Zdrowia, szczęścia, powodzenia.
Niech Ci słońce zawsze świeci
I niech czas radośnie leci!
Niech odejdą smutki, złości
I powróci czas radości!
Te życzenia, choć z daleka,
Płyną jak wzburzona rzeka
I choć skromnie ułożone,
SĄ dla Ciebie przeznaczone![/color][/b]

[b]A teraz dla Palermo (bo to już 4 Maja jest)[/b]

[b][color=darkblue]Z okazji urodzinek, życze Ci Duuuuuużo kosteczek, miłości i żebyś przynosiła dumę swoim włascicielom[/color][/b] :BIG: :new-bday:

Posted

[b][color=red]Mariola[/color][/b] - Z okazji Twoich imienin składam najlepsze życzenia:
bądź zawsze zdrowa, ciesz się życiem i bliskimi,
niech ludzie się do Ciebie uśmiechają,
a szczęście czy los niechaj Ci zawsze służy.

no i serdeczne buziaki dla Palermo w dniu 1 urodzinek :tort: :new-bday:

Posted

[b][color=red]Yoreczko[/color][/b][b] w dniu tak pięknym i wspaniałym życzę Tobie sercem całym
zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia i radości.
Być może masz i inne życzenia,
więc też życzę Ci ich spełnienia.[/b] :BIG: :bday:

Posted

Mimo iż spóźnione to równie serdeczne życzonka urodzinowe dla [color=blue]Toffiego [/color]i [color=blue]Palermo[/color], samych przysmaków, dużo pieszczotek i aby Wasi właściciele byli z Was tak dumni jak do tej pory. :D [b]Wszystkiego naj,naj,naj.......najlepszego!!!!!![/b] :BIG: :new-bday: :BIG:

Posted

[color=red]Yoreczko - ja również składam Tobie najserdeczniejsze życzenia imieninowe .[/color]
[img]http://www.gifownik.pl/gify/rozmaite/kwiaty/5.gif[/img]

[color=darkred]Wszystkiego najlepszego w dniu 1 urodzinek dla twojej Palermo.[/color]

:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

Posted

My także dołaczamy się do życzeń imieninowych dla Mariolki.Wszystkiego naj,naj,najlepszego!!!!
A z okazji 1 urodzinek Palermo życzymy aby jej ogonek merdał jak najczęsciej :) :Dog_run: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG:

Posted

[color=red][size=7]Mariolu[/size],
[/color]

[size=6]
[color=blue]Wszystkiego najlepszego dla Ciebie [/color][/size][img]http://www.gifownik.pl/gify/rozmaite/kwiaty/28.gif[/img], [color=blue][size=6]oraz dla Palermo [/size][/color][img]http://www.gify.com.pl/albums/prezenty/t_prezenty_7.gif[/img][size=1][/size]

Posted

[b]Malwi[/b]! Gratuluję Ci tej rocznicy :D Naprawdę jest czego! :D Nie każdy potrawi byc tak wytrwały w swych postanowieniach :) !
[size=6][color=red]Kochany Palmero!
Z okazji rocznicy Twych narodzin życzymy Ci jak najwięcej miłości, z yorkowego życia tylko radości! :BIG: :new-bday: :BIG: Sukcesów na wystawach, po łąkach ganiania, jednym słowem wszystkiego co najlepsze życzą
Ola i Kika :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG:
[/color][/size]

Posted

[b]Olu [/b]wszystkiego najlepszego dla Kikuni...niech nam żyje sto lat,samych pyszności,długaśnych spacerów(bo masz gdzie :wink: ).. pięknych ozdóbek-kokardek,bo pięknie z nimi wygląda i wszystkiego czego psinka sobie zamarzy :D a Tobie dużo radości z pociechy,by zawsze stała u Twego boku i żebyś mogła zawsze byc tak dumna jak jesteś z Kikuni.. buziak dla niej od całej mojej gromadki no i ode mnie :wink:
:laola: :new-bday: :BIG: :new-bday: :laola:

Posted

My chcemy najpier złożyć tak po cichutku takie spoznione dla [b]Tofficzka[/b] z okazji roczku, dla [color=red]Mariolki[/color] w dniu imienin i dla [b]Palermo[/b] z okazji ukonczenia 1go roczku. Życze wszytskim wsyztskiego najlepszego

Daga&Oskar

Posted

[size=6][color=red][b]Kikuni - wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzinek[/b][/color][/size]

:new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: