Milka&Feniks Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Wszystkiego co najlepsze dla TOFICZKA z okazji pierwszych urodzinek :D :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
tygrysek-kr Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [b][size=6][color=red]Tofficzku [/color][/size][/b] :new-bday: [color=blue]duzio pysznego jedzonka, długaśnych spacerków i by Pańcia cię mocio kochała buziaczki :buzi: od Klaudii oraz łapeczka od Jerrusia [/color]:P Quote
julita104 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Dziekujemy bardzo za tyle ciepłych zyczen! I Toficzek przesyła podziękowania równiez!!! Quote
Magda Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Ojejku dawno mnie nie było :oops: Ale ja także chcę złożyc najserdeczniejsze życzonka dla Tofficzka, Fleur i Feniksa z okazji 1 urodzinek. My będziemy świętować 28 maja. Dużo mamy tych pierwszoroczniaków!! :D Quote
Yorkies Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Ja rónież składam nieco spóźnione (ale jednak są) :wink: 8) życzonka urodszinowe dla Tofficzka!!! [b]Wszystkiego naj, naj, naj lepszego! :D [/b] A ja pochwalę się swoim małym jubileuszem... :roll: [color=red][b]Wczoraj mineły 3 lata odkąd nie jem zwierzątek, czyli już od 3 lata jestem wege-Malwi :wink: :evilbat: [/b][/color] pozdrawiam :angel: Quote
Magda Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [b]Malwi[/b] To gratuluje!!! :laola: Ja także chciałam być wegetarianinką, ale rodzice są przeciw :evil: Quote
yoreczka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Gratuluje Malwinko :multi: :multi: :multi: :multi: A ja chiałam się pochwalić że jutro (4 maja) moja sunia Palermo kończy roczek a dziś ja mam imieniny szkoda że nie byłam w Bydgoszczy bo rok temu właśnie 3 maja CAYENNE wygrała baby wystawy :) Quote
grygy Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Oj yoreczko no więc: [b]Najpierw spóźnione życzonka imieninowe:[/b] [b][color=green]Imieniny - dzień radosny, Pełen kwiatów, zapach wiosny, Wszyscy złożyć chcą życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci I niech czas radośnie leci! Niech odejdą smutki, złości I powróci czas radości! Te życzenia, choć z daleka, Płyną jak wzburzona rzeka I choć skromnie ułożone, SĄ dla Ciebie przeznaczone![/color][/b] [b]A teraz dla Palermo (bo to już 4 Maja jest)[/b] [b][color=darkblue]Z okazji urodzinek, życze Ci Duuuuuużo kosteczek, miłości i żebyś przynosiła dumę swoim włascicielom[/color][/b] :BIG: :new-bday: Quote
Gosiek Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [b][color=red]Mariola[/color][/b] - Z okazji Twoich imienin składam najlepsze życzenia: bądź zawsze zdrowa, ciesz się życiem i bliskimi, niech ludzie się do Ciebie uśmiechają, a szczęście czy los niechaj Ci zawsze służy. no i serdeczne buziaki dla Palermo w dniu 1 urodzinek :tort: :new-bday: Quote
kropelka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [b][color=red]Yoreczko[/color][/b][b] w dniu tak pięknym i wspaniałym życzę Tobie sercem całym zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia i radości. Być może masz i inne życzenia, więc też życzę Ci ich spełnienia.[/b] :BIG: :bday: Quote
kropelka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Mimo iż spóźnione to równie serdeczne życzonka urodzinowe dla [color=blue]Toffiego [/color]i [color=blue]Palermo[/color], samych przysmaków, dużo pieszczotek i aby Wasi właściciele byli z Was tak dumni jak do tej pory. :D [b]Wszystkiego naj,naj,naj.......najlepszego!!!!!![/b] :BIG: :new-bday: :BIG: Quote
Alka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [color=red]Yoreczko - ja również składam Tobie najserdeczniejsze życzenia imieninowe .[/color] [img]http://www.gifownik.pl/gify/rozmaite/kwiaty/5.gif[/img] [color=darkred]Wszystkiego najlepszego w dniu 1 urodzinek dla twojej Palermo.[/color] :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Magdalena1 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 ja tez się przyłączam do życzeń imieninowych dla Mariolki i urodzinkowych dla ślicznej Palermo :D stooooo lat :new-bday: :BIG: Quote
Yorkies Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Ja także dołączam sie do wszystkich zyczeń dla Marioli i Palermo! :wink: :D Trzymam kciuki za dalsze sukcesy.. :wink: :D pozdrawiam :angel: Quote
Milka&Feniks Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 My także dołaczamy się do życzeń imieninowych dla Mariolki.Wszystkiego naj,naj,najlepszego!!!! A z okazji 1 urodzinek Palermo życzymy aby jej ogonek merdał jak najczęsciej :) :Dog_run: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: Quote
yoreczka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Witajcie :) bardzo dziękujemy za życzenia jesteście kochane :) Quote
Wind Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [color=red][size=7]Mariolu[/size], [/color] [size=6] [color=blue]Wszystkiego najlepszego dla Ciebie [/color][/size][img]http://www.gifownik.pl/gify/rozmaite/kwiaty/28.gif[/img], [color=blue][size=6]oraz dla Palermo [/size][/color][img]http://www.gify.com.pl/albums/prezenty/t_prezenty_7.gif[/img][size=1][/size] Quote
Ola&Kika Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [b]Malwi[/b]! Gratuluję Ci tej rocznicy :D Naprawdę jest czego! :D Nie każdy potrawi byc tak wytrwały w swych postanowieniach :) ! [size=6][color=red]Kochany Palmero! Z okazji rocznicy Twych narodzin życzymy Ci jak najwięcej miłości, z yorkowego życia tylko radości! :BIG: :new-bday: :BIG: Sukcesów na wystawach, po łąkach ganiania, jednym słowem wszystkiego co najlepsze życzą Ola i Kika :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: [/color][/size] Quote
Magdalena1 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [b]Olu [/b]wszystkiego najlepszego dla Kikuni...niech nam żyje sto lat,samych pyszności,długaśnych spacerów(bo masz gdzie :wink: ).. pięknych ozdóbek-kokardek,bo pięknie z nimi wygląda i wszystkiego czego psinka sobie zamarzy :D a Tobie dużo radości z pociechy,by zawsze stała u Twego boku i żebyś mogła zawsze byc tak dumna jak jesteś z Kikuni.. buziak dla niej od całej mojej gromadki no i ode mnie :wink: :laola: :new-bday: :BIG: :new-bday: :laola: Quote
julita104 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Wszystkiego najlepszego dla Palermo i Yoreczki! Duuuzo zdróweczka, szczęścia i samuch pogodnych chwil!!!! :BIG: :smilecol: :laola: Buziaczki!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 My chcemy najpier złożyć tak po cichutku takie spoznione dla [b]Tofficzka[/b] z okazji roczku, dla [color=red]Mariolki[/color] w dniu imienin i dla [b]Palermo[/b] z okazji ukonczenia 1go roczku. Życze wszytskim wsyztskiego najlepszego Daga&Oskar Quote
Alka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [size=6][color=red][b]Kikuni - wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzinek[/b][/color][/size] :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Hmm :-? chyba gdzies przeoczylam urodzinki [color=red]Kikunia[/color] a wiec wszytskiego Najlepszego cukiereczku, kwiatuszku ;) --> zyczy Oskarek&pańcia Quote
Ola&Kika Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Dziękujemy za życzonka :D Miło się zrobiło na serduchu :wink: Jubilatka nacieszyła się wielgachną kością i "ogląda" tv, czyli śpi :lol: :wink: Quote
Recommended Posts