Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych Świąt wesołych, oraz zdrowych życzy Jerruś i jego rodzinka :P .

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochaniutkie Yorkofiołki! :P :lol: :P

Samych pogodnych, wesołych i szczęśliwych chwil w Święta Wielkiej Nocy oraz we wszystkie pozostałe dni

życza

Agata z Flerusią

Posted

Wielkanoc pachnie wiosną...
to pora tak radosna
pełna pisanek kolorowych
i prezentów zajączkowych.
Na stole bazie i cukrowy baranek i mnóstwo wody w dyngusowy poranek.

Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego, mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka

Życzą Ola i Kikunia :)

Posted

Kochana Gosiu :new-bday:

Kwiatów nie dam, :bday: mimo szczerych chęci. :BIG: Lecz słowa, które zostaną w pamięci, :Fade-col: życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości. :bday: Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie, :BIG: niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie. :Fade-col: Wszystko co piękne i wymarzone. :bday: W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione. :BIG:

Happy Birthday :laola:

Posted

Gosieńko - Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości,
dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia
wszystkich najskrytszych marzeń,
samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń

Posted

Kochanej Gosieńce z okazji Twoich urodzinek spełnienia wszystkich marzeń dużo dużo zdrówka słoneczka uśmiechów i miłości Całuski twoje zrówko Gosiu

Posted

Gosienko,

Przyjmij od nas najserdeczniejsze zyczonka samych tylko szczesliwych i slonecznych dni, niewyczerpanych pokladow zdrowka, milosci i szczescia,
oraz w najblizszej przyszlosci cudownych i niezapomnianych wakacji

Beata & Marek & Maja

Posted

Beatko, Leno dziękuję Wam za piękne życzenia - bardzo, bardzo mi miło :buzi:

Ala
- dziękuję Ci za SMSka :P :P

Lena właśnie był u mnie listonosz - dziekuję Ci z całego serca za przecudowną niespodziankę. Wzruszyłam się bardzo, aż mi łezki poleciały :oops:

Posted

Kochanej Gosi, naszemu forumowemu słoneczku i dobremu duszkowi!

:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

Gosieńko,
Życzę Ci aby wszystko czego zapragniesz i o czym zamarzysz zawsze się spełniało, aby na Twej drodze pojawiały się same pogodne i szczęśliwe chwile, aby wszelkie smuteczki te małe i większe omijały Cię szerokim łukiem i abys po prostu zawsze była szczęśliwa i kochana.

:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

Agata

Posted

ja tez chcę się przyłączyć do tych wszystkich wspaniałych życzeń urodzinowych :D
Gosieńko samych przyjemnych chwil w życiu,przepełnionych niespodziankami :wink: byś była zawsze radosna i uśmiechnięta

Posted

Ja również przyłączam się do życzeń dla Gosi!
:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG::BIG::BIG::BIG:
Gosiu Wszystkiego Najlepszego! Zdrowia, szczęścia i wszystkiego czego sobie jeszcze zamarzysz!!
Życzą Marcelka i Besunia

Posted

Goosiu kochana! Wszystkiego Najlepszego, dużo zdrówka (bo to najważniejsze), szcześcia, pomyślności, aby Axelek nie psocił ;-) , no i czego sobie życzysz!
:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: