tygrysek-kr Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych Świąt wesołych, oraz zdrowych życzy Jerruś i jego rodzinka :P . Quote
isabelle Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Kochaniutkie Yorkofiołki! :P :lol: :P Samych pogodnych, wesołych i szczęśliwych chwil w Święta Wielkiej Nocy oraz we wszystkie pozostałe dni życza Agata z Flerusią Quote
Beata-Daisy Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Wszyskim dogmaniakom życzymy wesołych ciepłych i spokojnych Świąt !!!!! http://kartki.onet.pl/_i/d/mowimynie.swf Quote
smart Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Tęczowych Pisanek Na stole pyszności Mokrego Dyngusa I wspaniałych gości Niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy! Quote
Milka&Feniks Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Szczęśliwych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego Dyngusa :) Zyczą Emilia i Feniks Quote
Ola&Kika Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Wielkanoc pachnie wiosną... to pora tak radosna pełna pisanek kolorowych i prezentów zajączkowych. Na stole bazie i cukrowy baranek i mnóstwo wody w dyngusowy poranek. Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego, mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka Życzą Ola i Kikunia :) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Kochana Gosiu :new-bday: Kwiatów nie dam, :bday: mimo szczerych chęci. :BIG: Lecz słowa, które zostaną w pamięci, :Fade-col: życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości. :bday: Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie, :BIG: niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie. :Fade-col: Wszystko co piękne i wymarzone. :bday: W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione. :BIG: Happy Birthday :laola: Quote
Alka Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Gosieńko - Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń Quote
Snoopy7 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Kochanej Gosieńce z okazji Twoich urodzinek spełnienia wszystkich marzeń dużo dużo zdrówka słoneczka uśmiechów i miłości Całuski twoje zrówko Gosiu Quote
Gosiek Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Ojej - jaka niespodzianka z rana :D Dziękuję dziewczyny za pamięć, jesteście przekochane Quote
Wind Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Gosienko, Przyjmij od nas najserdeczniejsze zyczonka samych tylko szczesliwych i slonecznych dni, niewyczerpanych pokladow zdrowka, milosci i szczescia, oraz w najblizszej przyszlosci cudownych i niezapomnianych wakacji Beata & Marek & Maja Quote
Gosiek Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Beatko, Leno dziękuję Wam za piękne życzenia - bardzo, bardzo mi miło :buzi: Ala - dziękuję Ci za SMSka :P :P Lena właśnie był u mnie listonosz - dziekuję Ci z całego serca za przecudowną niespodziankę. Wzruszyłam się bardzo, aż mi łezki poleciały :oops: Quote
yoreczka Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Gosieńko wszystkiego naj naj najlepszego niech Ci się spełnią najskrytsze marzenia :BIG: Quote
Milka&Feniks Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 GOSIU przyjmij równiez ode mnie najserdeczniejsze zyczenia.Zyczę Ci SZCZĘŚCIA poniewaz w tym słowie kryje sie wszystko co najepsze :) Sciskam i mocno całuję :D :D :D :new-bday: Quote
Yorkies Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Ja także dołączam sie do wszystkich życzeń dla Gosi... :angel: nie chcąc powtarzac życze poprostu wszystkiego naj, naj, naj... :wink: :D pozdrawiam :fadein: Quote
isabelle Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Kochanej Gosi, naszemu forumowemu słoneczku i dobremu duszkowi! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Gosieńko, Życzę Ci aby wszystko czego zapragniesz i o czym zamarzysz zawsze się spełniało, aby na Twej drodze pojawiały się same pogodne i szczęśliwe chwile, aby wszelkie smuteczki te małe i większe omijały Cię szerokim łukiem i abys po prostu zawsze była szczęśliwa i kochana. :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Agata Quote
Magdalena1 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 ja tez chcę się przyłączyć do tych wszystkich wspaniałych życzeń urodzinowych :D Gosieńko samych przyjemnych chwil w życiu,przepełnionych niespodziankami :wink: byś była zawsze radosna i uśmiechnięta Quote
Marca_Besi Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Ja również przyłączam się do życzeń dla Gosi! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG::BIG::BIG::BIG: Gosiu Wszystkiego Najlepszego! Zdrowia, szczęścia i wszystkiego czego sobie jeszcze zamarzysz!! Życzą Marcelka i Besunia Quote
Gosiek Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Kochani - bardzo, bardzo Wam dziekuję za pamięć i życzonka - jest mi niesamowicie miło - wzruszyliście mnie bardzo . Dziękuję Quote
grygy Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Goosiu kochana! Wszystkiego Najlepszego, dużo zdrówka (bo to najważniejsze), szcześcia, pomyślności, aby Axelek nie psocił ;-) , no i czego sobie życzysz! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Justka&Figa Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Witaj Gosiu mało sie znamy, ale jakie to ma znaczenie wobec twojego święta :lol: wszystkiego co sobie zapragniesz niech twoim bedzie i nie tylko w dniu urodzin :D Od Justki i Figi Quote
Gosiek Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Maćku, Justynko - dziekuję Wam ślicznie :D :buzi: Haha - stara już jestem - wiecej mi wolno więc teraz pokażę różki :diabloti: Quote
Snoopy7 Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Gosiu wcale nie jesteś stara no coś ty, ja jestem starsza aż o 5 lat i co ja mam powiedzieć Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 haha dziewczyny ale jestescie zagadkowe. Jestescie obie młode. Stare to sa babki 80letnie ;) a Wam do tego daleko :) Quote
Recommended Posts