Itka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Wszystkiego naj.. naj.. naj...dla Ofrusi życzą Magiczne Gwiazdy.Przede wszyskim wiecej luzu na wystawie a co za tym idzie sukcesów wystawowych,ktore zapoczątkowala w Bytomiu. Quote
Ola&Kika Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 W każdej chwili, zawsze i wszędzie niech Ci w życiu dobrze będzie! Niech Cię dobry los obdarzy wszystkim, o czym psie serducho marzy. :D :buzi: Ola i Kikunia :buzi: Quote
Gosiek Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 My również składamy zyczonka i Tolci i Ofrusi... wszystkiego najlepsiejszego :tort: :laola: Quote
yoreczka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 My się przyłaczamy do życzeń dużoooooooooooooooo sukcesów na wystawach życzy całe Cud Natury :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Magda Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Hura!!!! Okrągły roczek!! Sto lat dla OFRUSI :thumbs: Quote
Marca_Besi Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Wszystkiego Najlepszego dla Ofrusi!!! (Przepraszamy za spóźnione życzenia :oops: ) :new-bday: :BIG: Quote
Magda Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 A my musimy się pochwalić, że Miki kończy w sobotę swoje 1 urodzinki!!! Nie będzie mnie przez ten weekend dlatego was informuje wcześniej :lol: Ale się cieszę. A przy okazji to właśnie jest mój 100 pościk!! :laola: Będziemy świętować na łonie natury i może wybierzemy się na plażę, za którą miki poprostu przepada :evilbat: Quote
Magdalena1 Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 jeeej,przepraszam,że tak strasznie spóźniona jestem :( a ale też chciałam się przyłączyc do życzeń z okazji pół roku Toli 8) i pierwszego roczku Ofrusi :wink: Sto lat dla Waszych pociech,niech rosną w siłę i będą zawsze Waszymi najlepszymi przyjaciółmi. Zdobywania ringów i wspaniałych szlaeństw w czasi wolnym. a tak ogólnie to Toya także skónczyła pół roku,tylko,że już jakiś czas temu bo 11.hmm,tak jakoś szybko to minęło :wink: Quote
Alka Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Imieniny - dzień radosny, Pełen kwiatów, zapach wiosny, Wszyscy złożyć chcą życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci I niech czas radośnie leci! Niech odejdą smutki, złości I powróci czas radości! Te życzenia, choć z daleka, Płyną jak wzburzona rzeka I choć skromnie ułożone, SĄ dla Ciebie przeznaczone! :buzi: Gosieńko - wszystkiego najlepszego Quote
Gosiek Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Ala bardzo dziękuję za pamięć i zapraszam jutro na ciasto :D :D Manuelo w dniu urodzin Życzenia już Ci na pewno składali twarz twoja była uśmiechnięta ale jest jeszcze jedna osoba, która o Tobie pamięta Ona właśnie Tobie życzy wiele szczęścia i słodyczy wiele wspomnień, miłych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń Gosia Quote
Alka Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Gosiu ,no to jutro świętujemy ! :kaffee_2: :beerchug: Zjedzenia kawałka ciasta w yorkofiołkowym towarzystwie będzie samą przyjemnością. Quote
Daga_i_Oskar Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Gosiu, Manuelo Wszytskiego naj !! :new-bday: Quote
Sylwcia Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Gosiaczku wszystkiego naj, naj, naj Skarbe w dniu imienin. Buziaczki przesyła również Alma :D P.S. Udanego zlociku i pogody przede wszystkim Quote
Marca_Besi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Gosiu i Manuelo Wszystkiego Najlepszego!! :new-bday: :BIG: Quote
isabelle Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Droga Gosiu, W dniu Twoich imienin skladam Ci najlepsze zyczenia, aby wszystkie Twoje marzenia spełnily sie i aby kazdy dzien byl pelen slonca i usmiechu. :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Alu, Dla Manueli rowniez samych radosnych i pogodnych dni i wszystkiego co najlepsze, a przede wszytskim udanej dzisiejszej imprezki, ktora pewnie juz trwa. :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Yorkies Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Ja także chciałam się serdecznie przyłączyć do życzeń dla Gosi i Manueli :D Wszystkiego naj naj naj ... :D :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: pozdrawiam :angel: Quote
Gosiek Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Dziewczyny jesteście naprawdę kochane bardzo mi miło ze ktoś pamiętał o mojej osóbce i bardzo wszystkim za to jestem wdzięczna.. goście własnie wyszli wiec lecę się szykować do końca na zlocik... o 6 pobudka :roll: Wielkie buziaki Quote
Alka Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 W imieniu mojej córki bardzo dziękuję wszystkim za Zyczenia.Bardzo nam było miło je czytać.Jeszcze raz dzięki! :D :D :D Quote
yoreczka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Witam :) Wszystkiego naj naj najlepszego dla Gosi i Manueli :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Marca_Besi Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Besunia obchodzi dzisiaj swoje trzecie urodzinki! :D Wszystkiego Najlepszego kochaniutka!! :BIG: :new-bday: Quote
yoreczka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Dla Besuni od yoreczki i gromatki wszystkiego naj naj naj, sporo smakołyków i pieszczot od swojej pańci :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Alka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Wszystkiego najlepszego dla Besuni :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Magdalena1 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 ja też się przyłączam do tych wszyyyyystkich cudownych życzeń urodzinowych i imieninowych :wink: Quote
Gosiek Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Wszystkiego najlepszego dla Besuni - niech się zdrowo chowa i przysparza samych radości :BIG: :tort: Quote
Wind Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Gosienko, Spoznione, ale szczere zyczonka z Okazji Imieninek! :D Wraz z Markiem zyczymy Ci spelnienia wszystkich Twoich marzen, wspanialego zycia, realizacji wlasnych pragnien i ogromnej satysfakcji ze wszystkiego czego sie dotkniesz :-) Rowniez nie o czasie, ale tak samo szczerze zyczymy samych wspanialych i slonecznych dni dla Manueli :-) Na koniec smaczniutkich kosteczek, kielbasianych nagrodek i worka wedzonych uszek dla Besuni :-) :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Recommended Posts