Nika Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Gosieńko, od nas wszystkich najserdeczniejsze życzenia :new-bday: za spóźnienie najmocniej przepraszamy Quote
AgaCzips Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Gosiu-od nas też spóźnione ale szczere życzonka: wszystkiego naj, naj... :D :calus: Quote
rzaba Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 STO LAT STO LAT życzymy WAM STO LAT!!!!!!!!!!!!!! :BIG: :lilangel: :BIG: :laola: :new-bday: Quote
Panula Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 Gosienko, spoznione zyczenia :oops: :oops: :oops: ....ale szczere i mam nadzieje, ze z dobrymi mocami na spelnienie: Gosik, zycze Ci aby gdy tylko Ci smutno znalazl sie ktos, kto zmieni tor zlych mysli na dobre, zycze Ci tez bys szczescie i radosc miala zamiast wizytowki juz na drzwiach wejsciowych ;) zycze Ci dlugo kwitnacych kwiatow i takiego optymistycznego spiewu ptakow - to wszystko niemalze na wyciagniecie reki, ....juz w Towim ogrodku! zycze tez Tobie wypoczynkuw pieknym miejscu z kochanymi osobami, i zawsze radosnych wiadomosci!!! To wszystko aktualne na teraz i na dlllllluuuuuuuuuuuuuuuugi czas! Niech tak bedzie! Buziaki! Quote
Legolas Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Moja mama, czyli Zazula, ma dziś urodziny (nie pozwoliła powiedziec które! :wink: ) Życzę jej z tej okazji wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, zdrowia pomyslności i spełnienia najskrytszych marzeń!!! :new-bday: :laola: :lilangel: :eek2: Quote
yoreczka Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Oj Zazula czemu nic nie powiedziałaś wszystkiego najlepszego niech Ci się spełniom wszystkie marzenia :BIG: Quote
Gosiek Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Zazula - wszystkiego najlepszego, niech dni będą wesołe, psiaki kochające, pociechy posłuszne i niech Ci się spełnią plany i marzenia. :D :tort: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Zazula i my także z Oskarkiem skłądamy najserdeczniejsze życzenia, duzo zdówka , spełnienia marzen, sukcesow w pracy i zyciu prywatnym, zadowolenia z dzieci i czwroronogów i wsyztskiego naj ... Dagusia&Oskarek Quote
grygy Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Zazulko My tez skkaładamy Najserdeczniejsze zyczenia :D Zdrówka, Szcześcia, Pomyślności i samych Radosnych Chwil w życiu :new-bday: :new-bday: :new-bday: :bday: :BIG: :popcorn: :smilecol: Quote
Marca_Besi Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Zazula My również składamy Najserdeczniejsze życzenia! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń. Życzą Marca i Besi. :new-bday::new-bday::new-bday: :BIG: :BIG::BIG: Quote
Alka Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Zazula - wszystkiego najlepszego w dniu urodzin ! Quote
Yorkies Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 To niezbyt radosna chwila ale chciałam złożyć Zazuli najserdecznijesze życzenia urodzinowe! :roll: pozdrawiam :angel: Quote
Panula Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 Zazula ja juz chyba tradycyjnie po czasie :oops: skladam zyczenia i mam za swoje :wink: bo wydaje mi sie, ze juz nie zawsze dotra do adresata. Ostatnio Gosiakowi zlozylam spoznione zyczonka .....i cos mi sie mocno zdaje, ze juz nie widziala :( Majac nadzieje wiec, ze do Ciebie dotra: skladamy Ci, Kochanie, najgoretsze zyczenia szeroko pojetej milosci, dobrych wzruszen i optymizmu tak niezbednego ..szczegolnie teraz :lol: zreszta zawsze! Zycze Ci domu pelnego radosci i zadowolenia z kazdego dnia. Wielkie buziaki! Quote
Gosiek Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 [quote name='Panula']Ostatnio Gosiakowi zlozylam spoznione zyczonka .....i cos mi sie mocno zdaje, ze juz nie widziala :( Majac nadzieje wiec, ze do Ciebie dotra: Aniu faktycznie przeoczyłam Twoje piękne zyczonka - za co bardzo przepraszam i bardzo dziękuję. Mam nadzieję że się nie gniewasz że nie odpisałam na owe życzonka. Quote
Gosiek Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Agnieszko Z serca płyną te życzenia: w datę Twego urodzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz. Quote
Yorkies Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 AGNIESZKO: Z okazji urodzin życzę Ci - szczęścia - zawsze i wszędzie - miłości - tej prawdziwej - magii - na co dzień - radości - także bez powodu - słodyczy - landrynek i marcepanu - odwagi - nawet w nocy - energii - tylko tej pozytywnej. życzy Malwina&Yorkies :D Quote
Wind Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Agnieszko, I ja dolaczam sie do zyczonek z Okazji Twoich Urodzinek :-) Aby kazdy dzien przyniosl Ci moc serdecznosci i dobroci od Innych i aby Los zawsze byl dla Ciebie laskawy. Gdy do tego dorzuce zyczenia "konskiego" zdrowia, wora szczescia i kupy usmiechu to juz chyba prawie wszystko co moge Ci dzisiaj dedykowac. Quote
Alka Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Agnieszko - W dniu twoich urodzin gorące życzenia wiele uśmiechu i powodzenia, niech Cię nie trapią żadne zmartwienia i niech się spełnią wszystkie marzenia. Quote
elena Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Agusiu! Wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzinek! :D W każdej chwili, zawsze, wszędzie, niech Ci w życiu dobrze będzie. Niech Cię dobry los obdarzy wszystkim o czym marzy serce. :D :D :D I już mocno spóźnione życzonka dla Zazulki :oops: Choć spóźnione życzenia, to jakże serdeczne, miej życie jak najbardziej bajeczne, miej uśmiech na twarzy i to co sobie tylko zamarzysz! :D :D :D Quote
Justka&Figa Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 :new-bday: Wszystko co piękne i upragnione , nich będzie w Twym sercu spełnione!! Aguś wszystkiego NAJ NAJ NAJ w dniu twojego świeta!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Marca_Besi Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Agnieszko Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń. Życzy Marca&Besi http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18968.php Quote
Panula Posted April 9, 2005 Author Posted April 9, 2005 Agniesiu najpierw to, co kazda kobieta lubi bardzo - a juz taka kobieca jak Ty :) z pewnoscia! :) Kwiaty od nas wszystkich!!!! Zyczymy Ci Milosci rodzinnej, cudnej i spokojnej! Radosci wiosennej, a potem letniej .............to na najblizsze miesiace ;) ....a potem nieco zlotej i juz calkiem pozniej - puszystej i snieznej, ale wielkiej i wspanialej. :lol: :lol: Zyczliwosci i ufnosci, braku rozczarowan, prawdziwych przyjaciol i tak waznego uczucia bycia potrzebnym, wrecz czasami niezbednym. Sto lat Agniesiu!!! Quote
Magdalena1 Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Agniesiu,ja tez przyłączam się do życzeń urodzinowych,no i spóźnione dla Zazulki :oops: życzę wszystkiego co najlepsze,zawsze uśmiechu na twarzy,braku zmartwień i pociechy z yoreczków :wink: Quote
Recommended Posts