Magdalena1 Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 ja też raz jeszcze chcę Ci Dagusiu złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji 18 latek :D :D Quote
yoreczka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Daga wszystkiego naj naj naj w tak ważny dzień dla ciebie :BIG: Quote
Alka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Dagusiu - powodzenia w dorosłym życiu, spełnienia wszystkich marzeń, szcześcia i radości ... Quote
Sylwcia Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 My również przyłączamy się do życzeń urodzinowych. Wkraczaj w świat dorosłych z uśmiechem na twarzy i żeby go nigdy Ci nie zabrakło. Quote
baby Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 waldek2 napisał(a):Daga wszystkiego najlepszego :new-bday: Dołączam się do życzeń. :) Dagmarko, wszystkiego najlepszego z okazji tak ważnej uroczystości. Spełnienia marzeń, tych dużych i tych malutkich, dużo zdrówka i wielu miłych chwil z Oskarkiem. :new-bday: :multi: :smilecol: Ps. Pomimo krótkiego pobytu na Forum, dałaś mi się poznać, jako osoba bardzo wrażliwa i bardzo serdeczna. Raz jeszcze... wszystkiego naj! :D :drink_2: Quote
Wind Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Dagusiu, Rowniez wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ :-) :new-bday: :new-bday: :new-bday: Cudny masz dzisiaj dzionek i dokladnie go zapamietaj ... Tak pieknie wspomina sie pozniej jak to bylo, gdy konczylo sie 18 latek :D Wielkie buziaki :iloveyou: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Gosiu, Waldku, Lenko, Madziu, Yoreczko, Alusiu, Sylwciu, Aniu(baby), Beatko ! Nie ma nic wspanialszego jak wrócenie do domku po ciężkim dniu i odczytanie tylu wspaniałych życzeń. Jestem bardzo szczęśliwa, że obchodzicie ten dzień ze mną mimo dużej odległości. Ciesze się ogromnie, że tak dużo osób pamiętało i życzonka mi napisałao. Jesteście KOCHANI ... odkąd jestem na dogomanii i odkąd mam Oskarka moje życie przewróciło się do góry nogami. Mimo złego dnia zawsze chętnie na dogo wchodzę i od razu humorek się poprawia :) Jeszcze raz bardzo serdecznie wsyztskim dziekuje, jestescie wspaniali ... jestescie po prostu naj ... Quote
grygy Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Dagusiu!! Wszystkiego Najlepszego z okazji 18-tych urodzinek!! Zdrowia, szczęscia oraz siły do ''walki'' w dorosłym życiu Quote
isabelle Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Dagusiu ! Ode mnie rowniez przyjmij najserdeczniejsze zyczenia w dniu 18 urodzin: aby wszystkie Twoje marzenia i plany spelnily sie i cale dorosle zycie uplynelo w pogodzie ducha, zdrowiu i szczesciu. :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Maciuś, Agatko, dziękuję Wam slicznie, wszyscy jesteście dbst :) Quote
Wind Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Daga, A ja gratuluje Ci prezentu :D 8) Quote
Nika Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Dagusiu :D my również chcielibysmy złozyć Tobie najserdeczniejsze życzenia, z okazji dzisiejszego świeta. Droga Jubilatko żyj nam 100 lat :new-bday: :new-bday: :new-bday: Pozdrawiamy i przesyłamy gorace usciski Kasia z Tomkiem oraz Nika , Pszczóła, Piskiełka oraz Snoopie Quote
Bazyl Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Witam Was serdecznie, Dopiero dzisiaj mam możliwość wklejenia zdjęć z przyjęcia urodzinowego Bazylka. W całym zamieszaniu remontowym nie mam jak dostać się do komputera. Mój mały skończył roczek 10. września. Tak się bawił. Była całkiem niezła psia prywatka. sama je i nic nie da oczywiście był tort ze świeczką Po męczącej prywatce pora na spanko Quote
Marca_Besi Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Dagusiu ja jeszcze raz życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :new-bday: :BIG: Jak najmniej trosk, Słońca każdego ranka, Dużo zdrowia i uśmiechu. Życzy Marca&Besi Quote
Ola&Kika Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Dagusiu! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :new-bday: :BIG: :new-bday: Jak strumyk bystrej wody po zielonej płynie niwie tak niech płynie wiek Twój młody mile i szczęśliwie. Życzy Ola&Kika :) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Marcelko, Oluś, przesyłam wielkieo całuska w Wasza stronę Quote
Alka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Dzisiaj nasz najukochańszy skarb Tuffi kończy 3 latka oczywiście po południu będzie imprezka urodzinowa,a prezenty Tuffi zbiera od samego rana. :wink: Tufficzku wszystkiego najlepszego! :calus: Quote
Gosiek Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Ala - proszę koniecznie przekazać Tuffiemu najserdeczniejsze zyczonka od nas - niech będzie taki kochany jak dotąd a nawet jeszcze bardziej... wycałuj go od nas koniecznie :D Quote
Ola&Kika Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 100 lat Tufficzku!! :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: Dużo spacerków, przysmaków, zabawek i zdrówka, wielkiej miłości od pańci, nie muszę życzyc, jedynie zazdrościc :lol: :wink: :D Quote
Sylwcia Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Tuffi sto lat i... samych pyszności, dużo miłości, długich spacerków. :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Nika Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Tuffi wszystkiego najlepszego :new-bday: :new-bday: z okazji dzisiejszego święta Quote
Magdalena1 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 ja też przyłączam sie do życzeń urodzinowych dla kochanego Tufficzka. Niech nam żyje stoooo lat,samych smakołyków i długich,cudownych spacerów 8) :D Quote
~~Ada~~ Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 No to ja także dołączam się do życzeń urodzinowych :wink: :wink: :wink: !!!!!! :bday: Sto lat !!!! :tort: Pozdrawiamy Ada i Zodiak Quote
Alicja Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 100 LAT dla TUFFICZKA od Ozzyego i Pańciostwa :wink: Quote
onia Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Samych zabawnych i mniam mniam pezentów życzę ja oraz Avunia (chociaż obawiam się, że do prezentów mniam mniam mogłaby się podłączyć) Sto lat :new-bday: :new-bday: Quote
Recommended Posts