Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

waldek2 napisał(a):
Daga wszystkiego najlepszego :new-bday:

Dołączam się do życzeń. :)

Dagmarko, wszystkiego najlepszego z okazji tak ważnej uroczystości. Spełnienia marzeń, tych dużych i tych malutkich, dużo zdrówka i wielu miłych chwil z Oskarkiem.

:new-bday: :multi: :smilecol:

Ps. Pomimo krótkiego pobytu na Forum, dałaś mi się poznać, jako osoba bardzo wrażliwa i bardzo serdeczna.

Raz jeszcze... wszystkiego naj! :D :drink_2:

Posted

Dagusiu,

Rowniez wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ :-)

:new-bday: :new-bday: :new-bday:

Cudny masz dzisiaj dzionek i dokladnie go zapamietaj ... Tak pieknie wspomina sie pozniej jak to bylo, gdy konczylo sie 18 latek :D

Wielkie buziaki :iloveyou:

Posted

Gosiu, Waldku, Lenko, Madziu, Yoreczko, Alusiu, Sylwciu, Aniu(baby), Beatko !

Nie ma nic wspanialszego jak wrócenie do domku po ciężkim dniu i odczytanie tylu wspaniałych życzeń. Jestem bardzo szczęśliwa, że obchodzicie ten dzień ze mną mimo dużej odległości. Ciesze się ogromnie, że tak dużo osób pamiętało i życzonka mi napisałao. Jesteście KOCHANI ... odkąd jestem na dogomanii i odkąd mam Oskarka moje życie przewróciło się do góry nogami. Mimo złego dnia zawsze chętnie na dogo wchodzę i od razu humorek się poprawia :)

Jeszcze raz bardzo serdecznie wsyztskim dziekuje, jestescie wspaniali ... jestescie po prostu naj ...

Posted

Dagusiu !

Ode mnie rowniez przyjmij najserdeczniejsze zyczenia w dniu 18 urodzin: aby wszystkie Twoje marzenia i plany spelnily sie i cale dorosle zycie uplynelo w pogodzie ducha, zdrowiu i szczesciu.

:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

Posted

Dagusiu :D

my również chcielibysmy złozyć Tobie najserdeczniejsze życzenia,
z okazji dzisiejszego świeta.

Droga Jubilatko żyj nam 100 lat

:new-bday: :new-bday: :new-bday:

Pozdrawiamy i przesyłamy gorace usciski

Kasia z Tomkiem
oraz Nika , Pszczóła, Piskiełka oraz Snoopie

Posted

Witam Was serdecznie,

Dopiero dzisiaj mam możliwość wklejenia zdjęć z przyjęcia urodzinowego Bazylka. W całym zamieszaniu remontowym nie mam jak dostać się do komputera. Mój mały skończył roczek 10. września.
Tak się bawił. Była całkiem niezła psia prywatka.

sama je i nic nie da

oczywiście był tort ze świeczką

Po męczącej prywatce pora na spanko

Posted

Dagusiu! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :new-bday: :BIG: :new-bday:
Jak strumyk bystrej wody
po zielonej płynie niwie
tak niech płynie wiek Twój młody
mile i szczęśliwie.

Życzy Ola&Kika :)

• 4 weeks later...
Posted

Dzisiaj nasz najukochańszy skarb Tuffi kończy 3 latka
oczywiście po południu będzie imprezka urodzinowa,a prezenty Tuffi zbiera od samego rana. :wink:

Tufficzku wszystkiego najlepszego! :calus:

Posted

Ala - proszę koniecznie przekazać Tuffiemu najserdeczniejsze zyczonka od nas - niech będzie taki kochany jak dotąd a nawet jeszcze bardziej... wycałuj go od nas koniecznie :D

Posted

100 lat Tufficzku!! :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday:
Dużo spacerków, przysmaków, zabawek i zdrówka, wielkiej miłości od pańci, nie muszę życzyc, jedynie zazdrościc :lol: :wink: :D

Posted

Samych zabawnych i mniam mniam pezentów życzę ja oraz Avunia (chociaż obawiam się, że do prezentów mniam mniam mogłaby się podłączyć) Sto lat :new-bday: :new-bday: