Daga_i_Oskar Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 My także jeszcze raz skłądamy życzenia kochaniutkiej Besulince, wszytskiego naj ! :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: Quote
isabelle Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Dla Paulinki, coreczki Gosi w dniu urodzin: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Życzenia dla Ciebie: Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały. By nigdy nie było porannej pobudki i wiał wiatr specjalny co rozwiewa smutki. Quote
Daga_i_Oskar Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Paulinko ! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu , wiary w samego siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wielu wrażen i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości, szczęście w swe ręce łap każdego dnia życzy Ci tego Daga&Oskar Quote
yoreczka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Wszystkiego naj naj naj dla Paulinki :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Marca_Besi Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń. Paulinko wszystkiego Najlepszego życzy Marca&Besi:new-bday: :BIG: Quote
Alka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 PAULINKOŻyczenia już Ci na pewno składali twarz Twoja była uśmiechnięta ale jest jeszcze jedna osoba, która o Tobie pamięta Ona właśnie Tobie życzy wiele szczęścia i słodyczy wiele wspomnień, miłych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń! :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Gosiek Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Dziewczyny jesteście bardzo kochane :D :D Żebyscie widziały zaskoczenie mojej córy gdy pokazałam jej zyczonka - bardzo dziękuje i bardzo się cieszy ze nie tylko od rodzinki dostała urodzinowe zyczenia :D :D Quote
Wind Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Gosiu, I ode mnie spoznione, ale szczere zyczonka dla Paulinki. :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Paulinko, Niech smutek zniknie w górskim potoku. By radość kwitła jak róża co roku. By na Twej twarzy promyczek słońca, nigdy nie zniknął i trwał do końca. By najpiękniejsze chwile w Twoim życiu trwały wiecznie. :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Yorkies Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ja chciałabym wszystkim jubilatom którym życzeń nie składałam złożyć NAJSERDECZNIEJSZE życzonka spełnienia wszystkich marzeń w dniach waszych ważnych świąt.... :wink: POZDRAWIAM :smilecol: Quote
Marca_Besi Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Dzisiaj swoje drugie urodziny obchodzi Oskarek Dagusi. Wszystkiego Najlepszego dla Oskarka! Dużo zdrówka, pysznych smakołyków i długich spacerów!! Życzy Marca&Besi :D :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: Quote
Alka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Dołączamy się do urodzinowych życzeń wszystkiego najlepszego Oskarku! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
julita104 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Wszystkiego naj naj naj lepszego dla Oskarka! Duzo zdroweczka, wspaniałych spacerów z Pańcią, wielu godzin wspólnych zabaw! :new-bday: :BIG: :laola: Quote
yoreczka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjj dla Oskarka :BIG: :BIG: :BIG: Quote
julita104 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Oskarek chyba ostro zabalował z Dagą bo coś sie nie odzywaja:-) :drinking: Quote
Magdalena1 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 ja tez przyłączam się do urodzinowych życzonek dla Oscarka,wszystkiego co najlepsze,długich spacerów,dobrych kosteczek i pociechy z pańci :wink: julita przecież Daga jest na działeczce i wraca dopiero w sierpniu :wink: Quote
Alka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Wszystkiego najlepszego dla Avuni z okazji 1 urodzinek! :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: Quote
Gosiek Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 :BIG: Mnóstwa radości, nie mniej smacznych kości (ciasteczkowych :wink: ) :tort: , pociechy z pańci i pana i wszystkiego najle/psiej/szego Avusiu kochana :new-bday: Quote
onia Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Alutka, Gosiu i Alka- bardzo dziękujemy!! Poniżej zdjęcia z imprezki. jemy pieskowy torcik tj kawałek pasztecika a tu udało nam się rozbroić jeden z prezentów drinki-mniam mniam, nie chcą dać ale zawsze warto próbować :D :D i tyle??????-coś bym jeszcze chciała Quote
Daga_i_Oskar Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Chciałam podziękować wszytskim którzy pamiętali o 2gich urodzinkach Oskarka - to było coś wspaniałego dostać tyle smsów z życzonkami, o wszytskim także byłam informowana na bieżąco dzięki Kochanej Marcelce, a ja także przyłączam się do życzonek dla Avuni - wodać że sunia zabalowała, a w czapeczce wygląda rozkosznie - Buziaczki od Oscarcia :) Quote
Marca_Besi Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Wszystkiego Najlepszego dla Avuni!! :new-bday: :BIG: (Bardzo przepraszam za spóźnione życzenia) Quote
SwEet_LiLi Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Lili dzis ma równe 13 tygodni a jutro równe 3 miesiące !!! Quote
Gosiek Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Dagusiu Urodziłaś się 18 lat temu. To był wspaniały i cudowny dzień dla Twoich rodziców. Wkroczyłeś w świat z płaczem. Zrób wszystko, ażeby tego płaczu było jak najmniej na świecie wśród urodzonych. W dniu Twych urodzin, W dniu pełnym radości, Życzę, aby uśmiech Na Twej twarzy gościł! Niech się spełni rychło Każde Twe marzenie, A smutek, cierpienie Idą w zapomnienie! 100 lat Dagulka :new-bday: :BIG: Quote
waldek2 Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Daga wszystkiego najlepszego :new-bday: Quote
elena Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Dagusia! I ode mnie serdeczne życzenia na Twoją 18-kę : Jak fiołek wśród ukrycia ożywiony tchnieniem wiosny, tak Ty miej każdy moment życia szczęśliwy i radosny! 100 lat i udanej imprezki :lol: ! Quote
Recommended Posts